Header

Postad i: Travel

Vet ni vad? När detta inlägg publiceras sitter jag och min vän och kollega från Popmani antagligen på ett tåg i Holland någonstans mellan Amsterdam och Leeuwarden där vi ska bevaka (hon skriva och jag fota ofc) musikfestivalen Welcome to The Village. Men vi kommer några dagar tidigare för att delta i workshops och bara hänga med andra presspersoner om jag fattat det rätt. Och jag har kollat upp området lite men det visade sig att det är en stad med typ 90 000 invånare?! Kommer definitivt utforska lite när det finns tid för det.


Alltså det här kommer bli så. jäkla. roligt och kan inte tänka mig ett bättre team för detta jobb än mig och Amanda för vi klickade direkt inför vårt första jobb ihop på Popmani och är väldigt synkade med idéer och tankar. Och vi har jättekul ihop! Det här kommer bli fett och Amanda kommer försöka posta så mycket som möjligt på Popmani's Instastory under festivalen. Så in och följ @popmanimagasin på Instagram redan nu och håll utkik på hemsidan efter bildgallerier jag kommer fixa efter varje festivaldag.


Har tidsinställt lite grann under veckan, så blir inte särskilt tyst här! Kanske lägger jag upp ett litet vykort med liverapportering om hur vi har det, vem vet. Men ha det så fint så länge! Puss!
I'm off to Leeuwarden in Netherlands to cover the music festival Welcome to The Village with my friend and colleague Amanda for the Popmani Magazine. Check out @popmanimagasin in the weekend for Instastories that she gonna try to update as much as possible and the website for photo galleries I'm gonna fix after every festival day! I will schedule some blog posts while I'm there so it won't be quiet here. See you soon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments