Karlskrona part 2

Postad i: Travel

Dags att riva av andra och sista delen med bilder från min vecka i Karlskrona hos pappa! Den första delen hittar ni här.

Dag 5 - 24 Juni.
Jag och bror var sugna på att dra till havet lagom tidigt så vid 11 körde vi till Hallarumsviken dit jag tog med mig min frukost och vi solade på bryggan, badade, käkade midsommarmats-rester till lunch och lyssnade på 90-talsmusik (igen) på hög volym hehe. Efter det tog jag en promenad med min ena kusin på pappas sida på eftermiddagen i stora dalen i min hemort och det var ungefär den Måndagen. Kollade säkert fotboll på kvällen, vilket det blev mycket av hos pappa då han har C-more på TV'n hehe.


Dag 6 - 25 Juni.
Det var dags för Hallarumsviken igen och denna dag stannade vi exakt SEX TIMMAR. Så jäkla gött! Vi hade köpt med oss sallad till lunch och bara badade, solade, jag hälsade på en gammal klasskompis från skolan, åt glass och introducerade lite ny musik för varandra bara. De timmade gick sjukt fort alltså, men var SÅ skönt att bara vara liksom. Sedan träffade jag Bambi, en av mina närmaste vänner, och pratade i soffan, promenerade, satte oss på en skitfin äng och pratade, gick genom den där dalen igen, visade mammas nya gravsten och så skildes vi åt och jag körde hem till pappa och så åt jag och bror korv med bröd när han kommit hem från en gammal klasskompis.


Dag 7 - 26 Juni.
Min bror skulle åka tillbaka till Örebro denna dag så vi lämnade in honom vid tåget för att sedan köra runt lite i centrum i väntan på att bästa Glassiären skulle öppna! Det blev min frukost för orkade inte äta frukost vid 08 innan vi körde in hehe. Vi gick till H&M där jag behövde köpa puder från NYX och så körde vi hem och antagligen åt innan vi besökte lilla farmor på ålderdomshemmet <3 Bilden kanske ser deppig ut haha men jag tog kort medan hon sjöng koncentrerat som hon brukar göra när en minst anar det. Så gullig. Sedan körde jag och pappa till Petersvik i Torhamn för att bada och chilla. Jag kände mig lite som ett barn när jag vinkade till pappa i tid och otid för tänkte han skulle oroa sig när jag badade själv, när han snarare var 0% orolig men trodde jag var då jag är rädd för att bada i djupt vatten själv hahaha. Herregud. Mindre än ett halvår tills en blir 31 år :))) Resten av dagen hängde vi i soffan och åt glass med jordgubbar och kolasås. Och dagen efter åkte jag tillbaka till Göteborg!Jag hade det verkligen helt magiskt veckan hos pappa! Synd jag så lätt blir trött av sol och socialiserande så blev ganska trött i allmänhet efter bara några dagar hehe. Men så himla värt det och var sjukt underbart att hänga vid havet 4 dagar i sträck! Är betydligt fler nyanser brunare nu än innan jag åkte ner haha. Och jag trodde faktiskt att det skulle vara jobbigare att vara nere under midsommarveckan när mamma inte var med oss. Men det gick faktiskt helt okej. Några få jobbiga stunder var det när jag hälsade på vid hennes grav tre gånger, varav två var för att visa min kusin och Bambi, och så de där två minuterna när jag behövde gråta av mig på toaletten på Midsommarafton. Men annars så gick det bra. En stöter väl också bort lite, för en allra mest bara vill njuta av ledighet, hänga, vädret och östkusten liksom. Nåväl, Söndag nästa vecka åker jag faktiskt ner igen och stannar en vecka i samma veva syster gifter sig. Har inte fått nog av hemtrakterna faktiskt! Och i helgen hjälper pappa min bror att flytta tillbaka till Göteborg efter 9 års plugg i andra delar av landet och så stannar pappa en vecka. Kan inte tänka mig något mysigare att träffa pappa så ofta som möjligt <3

Nu ska jag till tvättstugan och hämta tvätt samt diska lite innan jag ska jobba första passet på lite över 2 veckor!


Here's the second and last part of my week at dad's in Karlskrona! You can check out the first part here. Try the Google translator in the sidemenu to read about it!

#nouwinfluencer #bestofnouw #karlskrona

  • Postad i: Travel

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Ser helt underbart ut!! KRAMnouw.com/malinhardstahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229