En zombie i morgonrock.

Postad i: Daily adventures
Jag har feber, piss-skit! Jag känner mig som en zombie. En zombie i morgonrock. Och jag & H som ska till Kalmar ikväll till en av mina vänner. Gah.
Kvällen igår blev rätt hyfsad. Vi hamnade hos en kompis där det var ferre, trevlans.

H och mitt busskort har åkt till centrum för att byta ett par shorts och köpa lite godis till mig. Godis är verkligen vad jag behöver just nu. Och en kram. Och mat kanske möjligtvis förmodligen.

Hoppas jag mår tillräckligt bra för att orka bli fotad idag. (vi flyttade det till idag) I sådana fall kommer det upp bilder senare ikväll eller idag. Har lite tokiga bilder från igår också som minst sagt känns obligatoriska att lägga upp. Hehe.Det är inte jag på bilden, men det är jag känner mig just nu. Ungefär.


Nu ska jag kolla klart på Pearl Harbor. Vi började kolla på den i natt men jag somnade visst. Vaknade av mina egna snarkningar, oerhört attraktivt. Men det bjuder jag på. Nu blir det strax slagsmål mellan mr Goodlooking & mr Goodlooking 2. How sad. Förresten så har jag konstiga minnen av den filmen. När jag såg den första gången var även första gången jag började knäcka mina fingrar. Hah.


//Mad

Gillar

Kommentarer