Botanical Greenhouse;

Postad i: Daily adventures
haha kul att jag skrev att jag skulle visa er bilder sedan på vad jag och mina föräldrar har haft för oss de dagar de varit i Göteborg. och så drar vi till Botaniska Trädgården. hur ska det inte kunna bli ett eget inlägg haha? och vi var dessutom i växthusen för första gången. så såhär fint har vi haft det idag:
pappa har övertagit min gamla Canon EOS 400d och det var så himla fint att se honom glad och pysslig med kameran. helt plötsligt var det inte jag som försvann iväg hehe.
TITTA VILKEN FIN MAMMA JAG HAR.
GULLIGA <3
sedan promenerade vi runt ute.
efter nästan två timmar i finaste Botaniska var vi hungriga och jag letade upp ett ställe genom vegangoteborg.se och det blev Pasta Haus på Nordenskiöldsgatan.
jag åt en pasta med kantareller(!!!!), champinjoner, vitlök och tomatsås istället för grädde. herregud vad gott det var. de har dessutom en hel sida med vegetarisk meny! tipstips!
Canon EOS 6D + 50mm/1,4.I wrote that I will show you picture soon of what me and my parents had been up to. but we've had such a lovely day that I just have to show you. we were at the Botanical Garden for a couple of hours and then had a wonderful pasta at Pasta Haus.

Gillar

Kommentarer

Chris
Chris,
Inser att jag nog aldrig varit där. Men först måste man ju ta sig till Göteborg
visitors.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229