Header

Postad i: Outfits & look
Nu är jag färdig och klar för Halloween-festen! Och mitt val av utklädnad föll på Brody Dalle från punkrock-bandet The Distillers. Om jag ska vara ärlig vet jag inte riktigt vad jag har gett mig in på, för Brody är världens vackraste kvinna. Jeez. Men jag blev minsann lite nostalgisk när jag dammade av gamla klädesplagg och tygmärken jag inte har använt på väldigt länge. Det här är kul och kuligare blir det när mina vänner får se mig, för såhär var det längesen de såg mig.

Jag fasar både för att promenera till bussen, åka bussen, gå av bussen och gå till J som har förfest i city. Jag fasar verkligen för jag har vant bort den här stilen. Och det är klart att jag får räkna med konstiga blickar, då jag erfarade det när jag för två år sedan sprang runt med trasiga klorinstänkta byxor och nitväst. Herregud, vad tusan har jag gett mig in på? Jag har t.o.m. bett J att köpa mat till mig, lagom till jag är framme i stan. Haha.

Förfest som sagt och det blir förmodligen bara jag och J. Haha. Vid 18.30-tiden bar det av för färd till F där festen ska hålla till. Och han bor verkligen på ett perfekt ställe för en fest som denna. Mitt ute i trollskogen, 2 km till närmsta granne, vildsvin i skogen, och omöjligt att ta sig därifrån förrän imorgon förmiddag. Hoho.

Nu fick jag ett sms av en annan F, som meddelade att hennes pojkvän skulle kirra alkoholfritt vin till mig. Härligt!

Jag har ett par frågor helgen till ära:

- om ni ska på Halloween-fest i helgen, vad blir er utstyrsel?
- vilken är den bästa skräckfilmen ni vet? och vilken är den sämsta?
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Daily adventures
Gårdagskvällen blev som sagt väldigt lyckad. God mat, härliga samtalsämnen, skratt, äppelmuffins och bara allmänt mys. Jättetrevligt och roligt, vilket jag misstänkte att det skulle bli. Till mat blev det en underbar fisksoppa med bröd. En annan kollega hade tagit med sig jättesmaskiga äppelmuffins. Thanks for that!

Och tack för en superfin kväll, alla underbara kollegor. Det här måste vi definitivt göra om!


Likes

Comments

Postad i: General
Jag är nyligen hemkommen från en supertrevlig kväll med damerna + den andra praktikanten (läs mer här!). Några bilder kommer upp imorgon, för nu tänkte jag njuta av en film. Och njuta av att jag tydligen är ledig från Vägvisaren imorgon, vilket betyder att jag har hela dagen fri. (förutom kvällen, då det blir Halloween-maskeradfest hos en vän mitt ute i trollskogen). Underbart.

Däremot har jag en fråga. Är det någon som vet hur i hela friden man kan tidsinställa inlägg hos blogg.se?!

Likes

Comments

Postad i: Daily adventures
Nu vankas det partaj! En kollega från redaktionen har bjudit hem oss damer plus en manlig praktikant, för en slags avskedsfest för att han slutar imorgon efter ett gäng månader på tidningen. Det kommer att bli en kväll med mat, galenskap, skratt, upptåg och sjuka internskämt, om jag känner världens bästa kollegor rätt (grabbarna är också fina.) Åh, det kommer verkligen att bli jätteroligt!

Det är dock lite synd att jag måste hem tidigt. Jag ska upp kl. 06.00 för att åka till Vägvisaren, precis som varje fredag. Men man få ta tillvara på varje minut, det är ju just HAN som slutar. En fantastisk människa som kan få vem som helst att skratta, och driva med vem som helst som ingen annan kan. Alla behöver ett exemplar av honom i sin vardag. Så han kommer bli mycket saknad. Jag saknar honom redan, piss-skit.

Pappa skjutsar mig snart till bussen (snöblask-ångest), för kl. 17.30 ska jag ramla in på festen med mitt bästa humör. Kameran följer givetvis med, så några fina bilder kommer upp senare ikväll eller imorgon.

Favoritklänningen är på, paraplyt nerpackat, juicen i tryggt förvar. YOU BET IM READY!


Likes

Comments

Postad i: Daily adventures
Jag kommer att bli galen i helgen. Klättra på väggar, dunka huvudet i golvet, snurra i en ring till jag spyr, dra mig i håret. För jag vill också på modsfestival i Italien. Jag vill på modsfestival i Italien med dig. Det hade varit så fruktansvärt roligt och galet om jag hade följt med! Det skulle nog vara en dröm att få leva livet ett par dagar med skitmånga galna, dansanta och glada mods i en liten by.

Men jag blir så väldigt nervös över din flygresa nu. Jag känner nog så eftersom jag själv är livrädd. Ditt samtal kändes lite som den här låten. What if..? Nej, stopp! Du kommer att ha hur kul som helst, dansa hela nätterna och må lyckligast. Och resan kommer att gå jättebra. Ja.

Det är bara det att..jag..saknar..dig.


// Miss Li-High on you.Och jag undrar hur helgen kommer att bli utan våra tvåtimmars-samtal på nätterna.

Likes

Comments

Postad i: Film/TV/Music/Books
Okej, nu är jag väldigt tveksam om jag kan bli lyckligare än vad jag är just nu. I hela jäkla kroppen. Min sockersöta pappa har hämtat sin gamla LP-spelare + anläggning + högtalare från 70-talet (mamma: -Den hade vi när vi blev tillsammans) hemma hos min farmor. Allting är på plats, i ordning, fixat, och andra saker har fått bereda plats åt denna underbara och livsviktiga skapelse. Jag är i fullkomlig harmoni.

Premiärspelningen blev med The Jam's "Snap!" och aldrig har "That's entertainment" låtit så bra. Och nu hör jag Mamas and the Papas skönsång, till pappas förtjusning. Nu fattas bara en stor kopp te och en speciell människa som sällskap.

Tack pappa för att jag får låna allt det här på heltid.


Likes

Comments

Postad i: Film/TV/Music/Books
Just nu sitter jag och ler. Jättemycket. Nästan så att kinderna fastnar uppe i tinningen. Jag skrev för ett par månader sedan (här!) om att Oasis planerar spelningar i Sverige för början av år 2009. Och Aftonbladet har idag avslöjat att bandet ÄNTLIGEN har spikat datum!

Söndagen den 25 januari vid 20.00-tiden står jag i ett gigantiskt publikhav i Scandinavium i Göteborg och tittar på en av mina favoritband någonsin. Förmodligen med tårar på kinderna, redan sönderskriken hals och lyckligare än på väldigt länge. Det kommer att vara en fantastisk kväll, jag längtar redan ihjäl mig. Typ.

Biljetterna släpps om exakt en vecka, 5 nov, kl. 09.00. Jag äger en biljett när klockan har slagit 09.01, det är en sak som är säker. Och om det blir som jag vill ska jag även boka en biljett till min pingla E så att vi går på konserten tillsammans, vilket vi redan har spekulerat kring.
Right, babe?


För övrigt blir det även en spelning i Stockholm, Globen den 28 januari.Sist Oasis spelade i Sverige, var det på Hovet i Stockholm år 2006.
Här är underbara "Don't look back in anger" från den spelningen. (nej, jag var inte där)
fy tusan vad lycklig jag är.

Likes

Comments

Postad i: Film/TV/Music/Books
Häromdagen, när jag snackade om film med en i telefon, så började jag räkna alla mina filmer som befinner sig i min tv-bänk. Jag konstaterade efter någon minut att jag äger runt 145 st filmer. HUNDRAFYRTIOFEM?! Exklusiv kanske 50 st på min externa hårddisk. Jeez, jag som tippade på att jag skulle räkna enbart upp till 80. Jag antar att det är en liten face fact-situation; jag har en förkärlek till film, helt enkelt. Och har alltid haft.

Jag har alltid tyckt om att titta på film. När jag var liten tröttade jag ut alla jag hade, vilket är en ovana som fortfarande lever kvar. Jag har haft min Disney- och Astrid Lindgren-period, jag har haft min skräckfilmsperiod och highschoolfilm-period. Och när det är en genre jag känner för att utforska, kan jag sitta fast nästan hur länge som helst.

Det är väldigt svårt att säga vilka genre jag tycker om mest. Jag kan tycka om skräck, thriller, rysare, kärleksdrama/komedi, highschool-komedier a lá American Pie, drama, musikaler o.s.v. Det är snarare lättare att klura ut vad jag INTE kan titta på. Science fiction likt Star Wars, går bort fort som tusan. Utan att blinka. Actionfilmer med svettiga och skitiga muskulösa män med snabba bilar, är inget jag heller klarar av.

Enligt mig är en film bra om den har ett budskap eller mening och är unik. Eftersom jag är en rätt känslosam och tänkande människa, letar jag efter nya intryck och insikter att suga in. Därför vill jag inte se något jag har sett förut, s'att s'ga. Som ni märker är jag väldigt kräsen när det gäller filmer (filmfascist?).

För tillfället känner jag väldigt mycket för att se filmer som antingen utspelar sig på 40/50/60-talet, eller ÄR inspelade då. Nu när det är ruggig höst vill jag kura ner mig i soffan/sängen med te, filt och en riktigt fin rulle med en tidsepok som får hela kroppen att le. Det är vad jag känner för. Och när jag kommer hem från praktiken idag ska jag titta på "Mona Lisas leende" hade jag tänkt, det var längesedan.

Så nu får ni gärna ge mig filmtips, jag skulle bli väldigt tacksam.


Likes

Comments

Postad i: About me
Blev på ett sätt utmanad av Alina.

Regler
Sätt in dessa regler på din blogg och länka gärna den som utmanat dig.
Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka dem.
Låt de få veta att de har blivit utmanade!7 saker om mig:
  1. Jag har städmani, vilket har inneburit ca 2 kassar med slängda grejer vissa nätter.
  2. Det första jag gör när jag har vaknat är att besöka toaletten, no matter what.
  3. Man kan nog säga att jag är en slags stilfascist. Om jag ser en person på stan som matchar taskigt, eller bara klär sig allmänt taskigt så kan det förstöra min dag. Typ. (tur att jag är rar nog att hålla åsikter för mig själv).
  4. Jag skulle utan tvekan kunna leva enbart på Ben&Jerrys, grönt te, mörk choklad och frukt.
  5. Jag har två fiskar som heter Vincent X och Jesper.
  6. Jag tänder lampor vart jag än går, även om lampan i fråga inte har hunnit tändas innan jag är ute ur rummet igen. Mörkerrädsla kallas det.
  7. När jag ska resa med tåg memorerar jag ALLTID in alla byten. Hur dags jag kommer till en station, hur många minuters paus det är, när jag är framme på nästa station o.s.v. Och innan jag börjar resan, memorerar jag även in alla platsnummer och vilka vagnar jag ska sitta på under resans gång. Planner-whore-sidan inom mig gör sig påmind.

Jag utmanar alla som vill, med förutsättning att ni
även meddelar mig att ni har antagit utmaningen!

Dags att nana kudden nu, tänkte jag. Tja, lyckas lägga sig två och en halvtimme tidigare än de senaste veckorna är inte illa pinkat.
Godnatt.

Likes

Comments

Postad i: Beauty
Jeez, jag höll på att glömma det viktigaste.


Turkos klänning med glittrigt mörkblåa detaljer,
Tradera
Jag har placerat min blogg i Karlskrona på bloggkartan.se

Likes

Comments

Beauty
Jag har inget intressant att berätta om min trötta och lagom tråkiga dag, så därför visar jag istället mina senaste fina second hand-fynd. Och det blev ungefär 300 kr för alltsammans.
Kortärmad blommig top, Erikshjälpen Karlskrona
Lila/ljusrosa/ljusblå-prickig blus, Erikshjälpen Karlskrona

Röda slingbacks med kilklack, Tradera
Chokladbrun/vit axelväska, Erikshjälpen Karlskrona

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Thoughts
Shit, jag är dödare än död. Diverse hälsomänniskor skulle med största sannolikhet spärra in mig i ett mörkt rum och sömnmedel, om de fick veta hur mycket jag sover om nätterna. Hur jag knappt sover överhuvudtaget. Fem och en halvtimme brukar jag knåpa ihop och så har det varit i ca två veckor nu.

Fast det är definitivt värt. Det är värt att förlora dyrbar sömn när man pratar i telefon i timmar med en speciell själ. Jag vet att jag gör av med mer mobilpengar än vad som räcker för att mina föräldrar ska få hjärtinfarkt, jag vet att jag får ta konsekvenserna av en trög morgon. Och jag gör det så gärna. Om det inte vore för att jag räknar timmar, minuter och nästan sekunder på hur mycket jag kommer att sova, så hade vi kunnat prata hela nätter. Åh, det vore underbart. Du är underbar. Våra samtal mellan himmel och jord, är underbara. Himlen och jorden känns väldigt underbar just nu. Jag skulle kunna äta upp höstsolen, göra kullerbyttor nerför backar, skriksjunga utan hänsyn påväg hem från busshållplatsen, ligga i sängen och titta upp i taket med ett leende på läpparna, rulla runt i gula löv. Herregud.

Och om allt inte känns lika fint och spännande om ungefär en vecka, så blir jag galen.
Fullkomligt skitgalen.
Likes

Comments

Film/TV/Music/Books
När jag ikväll satt en stund på ett café och inväntade min danslektion, som för övrigt var ovanligt kul, så kollade jag klart på "Nära livet" från 1958 som Ingmar Bergman har regisserat.

I filmen får man följa tre kvinnor på en förlossningsklinik. Tre personligheter, tre historier, tre olika liv. Stina som lever i ett lyckligt förhållande och är rörande glad över att snart få bli mamma, Hjördis som är ensamstående och har inget direkt stöd från sin familj och även Cecilia som är en totalt osjälvisk och något frustrerad hustru.

Jag fastnade verkligen för filmen. Den största anledningen är förmodligen tidsepoken. Kläderna, frisyrerna, dialekterna o.s.v. Och det är intressant att se hur sjukhusmiljön har förändrats på 50 år. Men filmen visar såklart också hur olika människor kan ha olika förutsättningar i olika situationer. Och man kan inte ta allt för givet. Jag tycker att den mest visar att det inte är fullt omöjligt att få kalla handen från olika håll när man tar beslut som känns bra för en själv.

Om man är intresserad av 50-tal, hur livet kan vara på en förlossningsklinik, gammal stockholmska, att få ta del av olika människors historier, så ska man definitivt se "Nära livet". Jag tycker om den. Mycket.

Du kan beställa filmen här!

Likes

Comments

Beauty
God dag. Och vilken märklig höstdag det är! Ena stunden är det underbar sol med lätta vindar, andra stunden är det molnigt och lite halvruggigt. Men jag tror jag gillar't. Får fundera på det.

Ikväll kommer mina älskade föräldrar hem efter ett gäng dagar hos mina syskon i Götet. Jag har saknat dem såklart, det är jättetråkigt att vara hemma själv tycker jag. Nätterna har varit jobbiga, då jag har känt mig ensammast i världen. Typ. Min paranoida sida gör sig påmind, med andra ord.

Men ikväll, äntligen. Då kan jag återigen dunka pappa i ryggen, krama ihjäl mamma och pussa dem båda på pannan. Äntligen. Och jag är lite extra spänd för deras hemkomst denna gång, då jag har skickat iväg dem på att köpa en LP-spelare till mig. Jag kan tänka mig att de i just detta nu står i Andra Långgatans Skivhandel. Pappa har laddat huvudet med tusen frågor, mut-taktik och en och annan syrlig kommentar. Och mamma står bakom och ser allmänt söt ut, medan hon blickar förtjust på havet av LP-skivor. Jag lovar.

Om de får med sig en hem (och förstärkare o.s.v.?) så skulle jag bli genuint lycklig. Jag har velat ha en väldigt länge, men har inte hittat en fungerande OCH som inte kostar skjortan. Jag har några LP-skivor hemma som bara väntar på att få premiärspelas i MIN EGNA. Martha Reeves and the Vandellas, Bob Dylan, The Jam m.m. Åh, som jag har längtat och väntat. Ligga på golvet med kuddar, massvis med te, nybakta scones och njuta till underbar musik tillsammans med någon fin själ.

Jag hoppas innerligt att mina föräldrar reder ut det där, nu när de har bilen som färdmedel.
Åh.


Likes

Comments

About me

Den tionde oktober förra året såg jag ut SÅHÄR. Röttfärgat hår för andra gången, sidecut men klippte sedan till en mer symmetrisk frisyr, icke plattat, precis upptäckt fantastiska Oasis, börjat komma längre och längre ifrån psychobilly-kulturen och var cirkus en månad innan mitt riktiga intresse för det underbara 60-talet. Jag var arbetslös, grymt PK och hade just skrivit in mig på körskolan, dock med ett halvårs paus som väntade.

Shit, tiden går jäkligt fort egentligen. Och mitt liv är mycket lugnare och tryggare än när denna bilden togs, faktiskt. Jag tog i alla fall vara på arbetslösheten, om jag minns rätt. Jag stack iväg hit och dit, vilket jag är glad över. Men jag trivs mer med min vardag mer nu, som sagt. Jag är långt ifrån lika PK nu, bitterfittan inom mig är inte lika provocerande längre s'att s'äga. DÅ stod jag och skrek på nassar. Hehe.
Jag känner mig stabil nu, väldigt framtids-optimistisk och hanterar pressande situationer på ett annat vis. Jag kan fortsätta i evigheter, för det känns som att man förändras mer eller mindre hela tiden.

Det är jättekul och intressant att bläddra tillbaka och kolla på gamla bilder. Man kommer ihåg hur allt var i just det ögonblicket, vilket är fascinerande. Såhär borde man göra oftare, för att bli påmind om nya insikter med både sig själv och sin vardag i största allmänhet.Och jag fattar inte hur jag kunde envisas med att färga håret rött(orange?) gång på gång.
Pinsamt.

Likes

Comments

Daily adventures
Helgens låt: Bob Dylan - Can't help falling in love, Melissa Horn - Hanna, Melissa Horn - Som jag hade dig förut, What's New - Up so high, The Byrds - Mr Spaceman.
Helgens frisyr: as usual.
Helgens smink: twiggy, eyeliner idag.
Helgens klädsel: i fredags grå/svart-rutig långarmad klänning, vita strumpbyxor och nya mörkröda pumps med klarröd rosett. igår min nya mörkblå/klarröda klänning, vita strumpbyxor och vita stövlar. idag gråa byxor med hög midja, röd blus och benvita stövlar.
Helgens planer: fredags var jag hemma och tog det lugnt, efter inställda planer. Igår chillade jag tills det blev en okej pubrunda vid midnatt. Idag har jag praktiserat på en hockeymatch.
Helgens vill ha: O-människan på dansgolvet igår.
Helgens drog: Godis, film och äpplen.
Helgens tråkigaste: att jag till 70% av helgen bara har drygat hemma utan sällskap eller något vettigt att göra.
Helgens roligaste: pubrundan igår/inatt. Svinfulla vänner, hemligheter och galet utklädda människor. Men det roligaste var när jag insåg, på första puben vi var på, att där befann sig SEX ST gamla expojkvänner. Samtidigt. Helt sjukt! Det är vid sådana tillfällen man inser att Karlskrona inte är speciellt stort. Jag skrattade högt och länge om detta...och praktiken idag var kul!
Helgens finaste: Max i sin nya hårfärg.
Helgens dricka: te och apelsinjuice.
Helgens köp: juice på puben, nattbuss-biljett, godis, Subway-mat och Tradera-kläder.
Helgens mat: fredags minns jag inte. igår fiskpinnar + grönsaker + keso. idag Subway-mat. och så frukost varje dag, såklart och kvällsmat ibland.
Helgens mående: lite slö, men bra.

Likes

Comments

Daily adventures
Med inhandlad choklad (PMS-sockersug dygnet runt, jag fattar inte?) och nybryggt te är jag nästan nyligen hemkommen från en hockeymatch. Karlskrona KHK mot Kungälv (1-2). Och jag håller med er, visst låter det otippat att JAG går på hockey? Nej, jag praktiserade faktiskt. Och jag kan inte säga annat än att det var en upplevelse i sig.

Jag har aldrig tidigare gått på en hockeymatch och jag hade väl inte precis räknat med att jag skulle FOTA på min första. Men det gick bra, även om jag var ovan med så mycket rörelse. Hade jag inte varit uppväxt med sport hade det nog känts svårare att hänga med, men det var hyfsat lugnt idag. Jag hoppas att jag får göra många fler sportjobb, för det är verkligen nyttigt för kunskapen.

Och man blir minsann lite patriotisk av sport. Herregud. Det var sjukt kul egentligen och KHK har en grym hejarklack!Pinsamt hur karlskronitiskan är så märkbar.
"KAUKÅ!"
Med risk för att låta överdrivet sportnördig och icke-Sister Disco så kan jag berätta om min gårdagskväll nu. Och den var rätt schysst. Eftersom det vart lönehelg var det fyllevinglande tjugominuters-köer till pubar, men det var åtminstone kul folk ute! Kvällen bestod av svinfulla kompisar, dans till både Dolly Parton och The Sounds och återseende med människor jag inte har pratat med på länge. Det som dock sänkte kvällen en smula var att de vänner som kändes mest lockande för kvällen antingen åkte hem eller försvann då & då. Men det var kul så länge det varade, såklart.

Det blev näst sista nattbussen hem, för en gångs skull. Och jag var inte ensam på bussen om att vara trött. Om man jämför med hur stämningen brukar vara en timme senare, då det är fullt ös medvetslös. Men det kändes skönt att komma hem lite tidigare, jag behövde sova.Och nu ska jag titta klart på den fina filmen "Nära livet" som jag myste till när jag åt frukost imorse.

Likes

Comments

Outfits & look
"Go to the pub,
dance for a while
have a drink or so
please ourselves,
do what we want
tonight's ours
to have fun"Nu har jag väntat i ungefär 11 timmar, sedan jag vaknade. Om cirkus en timma åker jag bussen in till city och då blir det partaj! Två vänner är på fest hos en gammal lärare de hade på gymnasiet, men strax innan midnatt ska vi mötas upp för att svira på pubarna. Och jag längtar. Aldrig har publivet i Karlskrona känts så tillfredsställande som nowadays och jag kan inte få kläm på VARFÖR. Det bara är så helt enkelt. Jag och Max ska shaka ass likt förra helgen och jag ska lensa juice-förråd.

FULL FART, SISTA NATTBUSSEN HEM!

Likes

Comments

Thoughts
Jag är väldigt bra på att hitta låtar att refera till när det gäller olika känslor eller situationer i mitt liv. Det finns låtar jag har lyssnat på när jag mått si och så, det finns låtar som jag lyssnat på när det eller det har hänt. Och visst är det skönt när en annan människa tar orden ur ens mun och lägger till musik på det. Visst är det. Men ibland blir man lite väl förskräckt, när det klickar alldeles för bra, det blir check! på varje ord. Då känns det inte lika befriande längre, snarare tvärtom. Vissa ord trycker direkt på vissa ömma punkter och tankarna flyger iväg. Alldeles för långt.

Det finns två låtar som jag nyss har upptäckt, som påminner mig om två viktiga perioder i mitt liv. Den bästa och den värsta. Låtarna river upp något enormt. Den ena får mig att sakna, tänka tillbaka och bli lite uppgiven. Låten innehåller ord jag gärna hade velat säga. Och den andra låten får mig starkare inombords och får mig att tänka till på något vis. Ett kraftigt stamp med ena foten i golvet.

Jag får tacka Colaburk-baby för att hon länkade till den ena låten i sin blogg häromdagen. Att hon länkade till en ny begåvning, Melissa Horn.

Likes

Comments

Film/TV/Music/Books
Jag har just sett klart filmen "Stoned" från 2005, som handlar om Brian Jones -grundaren till The Rolling Stones. I filmen får man följa honom från när han grundade bandet, fram till sin hastiga död vid 27 års ålder.

Brian Jones levde det mytomspunna rockstjärnelivet a lá 60-tal. Sex, drugs and rock 'n' roll. Men han var en mycket talangfull musiker, han som skapade en av världens största rockband. Men precis som sina likasinnade som t.ex. Jimi Hendrix och Janis Joplin, så gick något snett på vägen. Han hamnade vilse. I juli 1969, bara ett par veckor efter det att han sparkats från sitt eget band, hittades Brian Jones död på botten av sin swimmingpool.

Jag har knappt en hum om Rolling Stones i största allmänhet, jag har varit skitdålig på att lyssna även om jag vet att de kör en musikstil som brukar tilltala mig. Och eftersom min kunskap ligger under marken ungefär, lärde jag mig inte mycket om själva BANDET när jag tittade på denna film. Men jag visste att filmen skulle ha fokus på Brian, det visste jag. Och jag kan inte säga något annat än att det var väldigt intressant att få ta del av hans liv och tankegångar. Vad som snurrade runt i huvudet på den brittiska undergroundkulturens främste föregångare. Och det är svårt att inte tycka om honom.

Varför jag vill att andra ska se "Stoned" är för att folk ska förstå, lära känna och inse storheten i Brian Jones. Med Rolling Stones har han varit inspiration till många musikgrupper.


RIP Brian Jones.
Likes

Comments