Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nej, jag orkar verkligen inte med skolan imorgon! Det är som varje cell i kroppen bara suckar och säger ne detta orkar du ej...det är bara att börja räkna ner till helgen nu..

Likes

Comments

Asså hörni! Har ni smakat denna choklad "hello My name is..." så så såååå god den finns i massa smaker och storlekar och förpackningen är så bedårande!

Likes

Comments

Asså hörni!! Min kille , världens bästa ordnade en överraskning till mig igår! Han " kidnappa " mig och sa att han hade fixat en liten grej till oss, vilket visade dig vara en trerätters middag på Fridays på Stureplan , ( en av mina favorit restauranger) Så vi satt där och åt god mat och drack goda drinkar och åt en helt fantastisk efterrätt, världens bästa kille! Om ni är minst 18 år och går dit så tipsa jag starkt Mojito med jordgubb smak, den är helt fantastisk! Bästa avslutningen på vårat allra sista lov innan studenten!

Likes

Comments

Vårkänslan är på topp!! Jag och min babe bestämde oss för att ta oss ut i solen , ta lite vin och bara mysa! Och Max har köpt lite nya kläder ( bland annat kappan han har på sig) så SÅKLART ville han visa upp sig för världen! Hoppas denna söndag bjuder på lika mycket sol som de senaste dagarna!
P&K

Likes

Comments

Likes

Comments

LYX

Från: Filippa K

Pris: 1400 kr

BUDGET

Från: Bellas Shoes

Pris: 299 kr

Likes

Comments

Jessica min fina vän fyllde vuxen i helgen! Det firades med middag hemma hos mig, sedan vidare för efterrätt och skål på Taverna Brillo, sedan ut på klubb.  Lyckat blev det! ​

Likes

Comments