Header

Ett stort glatt hej till oktober och till min 17-års dag! Dagen började bra med några paket, osv. sen slog jag av ca 80% av min nagel så de var inte lika nice. Men dagen har bara börjat så vi får se va mer den har att erbjuda!

Likes

Comments

Idag har det varit ett riktigt regnigt väder, tur så hade vi bara en kort dag idag! Jag började 09:40 och slutade 11:30 och under den korta skol dagen var de bara en lektion som heter tradition & utveckling. De handlar om den historiska utvecklingen inom mode, allt från hår, smink till kläder. Efter jag slutat drog jag och köpte med mej en pizza och tog bussen hem.
Vid fyra tiden kom Maja över en stund för jag skulle färga hennes ögonbryn. Har sedan inte gjort direkt nå mer och kommer inte göra så mycket mer häller ikväll, ska typ nu hoppa in i duschen sen laga mat osv.

Likes

Comments

Andra dagen i london tog vi tunnelbanan till knightsbrige och gick till Harrods. Det blev en liten snabb runda där sedan gick vi iväg för att äta Sushi på Wasabi och senare gick vi tillbaka för att köpa Te och gå förbi Ladureé för att köpa Macarons. När vi var klara med Harrods området åkte vi vidare till Piccadilly Circus där gick vi in på en mataffär som hette Whole Foods Market, man kan säga att jag blev kär direkt. Det fanns massor med frukt och grönt och massor med nyttiga varor. Det var som ett paradis! Till kvällsmat blev det fin middag på UNo.1. Jag åt en jätte god pasta tomatsås med ricotta ost och stekta auberginer, det var riktigt gott :) 

Likes

Comments

​Dagen började med både shopping och mat på arlanda. När vi hade sedan landat och checkat in på hotellet så tog vi tunnelbanan till Oxford circus där vi käkade lunch och sedan tog en shopping runda ända fram till Oxford Street. När det började närma sej kväll och vi kände oss färdig shoppade åkte vi till hotellet för att lämna shopping kassarna. Efter de tog vi tunnelbannan till Queensway för att gå in på Shopping centret Whiteleys. Som kvällsmat blev det Bella Italia, där åt jag en god pasta tomatsås rätt med jätte räkor i. Sen var vi tillbaka på hotellet där tog jag en kopp te och gick ut på våran balkong och fotade lite. Det var praktiskt sätt allt som hände första dagen i London

Likes

Comments

I fredags klockan 23:30 kom jag hem ifrån London där jag har varit ända sen i måndags. Eftersom jag inte har uppdaterat nått när jag var där så bestämde jag mej för att lägga upp en dag varje dag den här veckan! Så kolla in mer imorgon för att se hur min vecka i london var!

 Plus, senare ikväll kommer ett det upp ett inlägg om vad jag köpte där!

Likes

Comments