​Hej hej, äntligen påsklov! Tiden mellan sportlovet och påsklovet nu har gått sjukt snabbt. Vilket får mig att inse vad tiden kommer gå snabbt tills det att vi gått ut 9:an. Helt sjukt och så mycket som jag ändå längtar men samtidigt inte vill skiljas ifrån min underbara klass. Så mycket som jag skulle vilja fortsätta gå hela gymnasiet med dom men man vill ju träffa nya också. Man vill både och. Men nu ska jag inte fortsätta snacka om det, nu i påsk far jag upp till Umeå. Sitter även nu och skriver en hemsk so uppgift. No comments. Nu ska jag fortsätta med den ås man blir klar någon gång. Glad påsk på er!💗

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är jag och mina girls tillbaka från en hur fantastisk och underbar helg i Stockholm. Det har varit den roligaste och bästa helgen i hela mitt liv. Det beslutet vi tog att dra iväg dit och se på Katy Perry är så himla underbart. Jag vill bara göra om det här. Katy Perry konserten var då extremt bra, jag kan inte ens beskriva det med ord. Helgen har bestått av en massa god mat, shopping i flera timmar, tusen skratt, mysiga prat stunder och roligheter. Skulle verkligen vilja stanna längre.
Jag har inte shoppat så mycket men ganska så. Det fanns inte så jättemycket som lockade mig i klädväg faktiskt. Men återigen till konserten, jag ärligt talat älskar Katy och hennes låtar av hela mitt hjärta. Så himla grym hon är! Nu blir det att planera fler konserter framöver. Verkligen.

Gå gärna in på ​wilmas blogg för mer kort från konserten, http://wilmss.blogg.se

Likes

Comments

Halloj halloj, äntligen fredag och äntligen i Sthlm. Resan hit har gått extremt bra måste jag säga. Resan började redan 14.19 och vi kom hit kring 19.44. Väl på stationen här så kom min morbror dit för att plocka upp mamma och min bror. Men jag och mina gurls gick en annan väg för vi bor hos Almas farmor. När vi kom hit vart vi varmt välkomna med fika, samt lite tårta. Nu ligger vi här och bara chillar och laddar upp för en heldag med shopping!

Likes

Comments

Hej hej alla, nu var det riktigt länge sen jag bloggade. Har inte orkat och inte haft nått att blogga känns det som, därför har det inte blivit något. Men nu är jag back for real! Om 3 dagar drar jag och mina underbara vänner ner till Stockholm över helgen. Som sagt ska vi på Katy Perry konserten där på söndagen. Men vi tänkte, vi drar ner så vi kan vara där och shoppa en hel dag också. Så denna helg kommer bli så himla grym❤️ men vad har jag gjort under de dagar jag inte bloggat? Jo, jag har jobbat, pluggat, skolan, tränat, varit med kompisar osv. Det vanliga ungefär, men nu är jag iallafall tillbaka. Igår var vi dessutom på hockey i Ö-vik, Modo match. Högstadiet hade blivit bjuden dit så alla som ville fick fara dit. Jag må säga att det var riktigt kul!!

Likes

Comments

Vad händer i Mars?

Det är bara 19 dagar kvar tills att jag, Alma, Wilma, Lina och Jennifer drar till Stockholm. För att gå på Katy Perry konserten den 22. 


Så det ska bli en sån mysig och rolig helg med en massa skratt, mat och shopping.


❤💓

Likes

Comments

Dagen har gått super snabbt och no provet gick super bra! Kom hem från skolan och tog det bara lugnt ett tag. Drog sedan på gymmet med lina kring kl 18. När jag väl kom hem snackade jag med Alma ett bra tag och hoppade sedan in i duschen. Kollade där efter på pretty little liars och drack en riktigt god smoothie! Now is it time so sleep❤️
Likes

Comments

Hej hej alla sköna, denna dag har gått så otroligt snabb och redan imorgon är det onsdag. Dagarna går så otroligt snabbt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men men, slutade 13.15 idag. For då hem och pluggade och kollade skidor. Duktiga Kalla måste jag säga! Imorgon är det dags för no prov. Känns riktigt bra och jag kommer klara det. Blev även ett sh'bam pass idag, orkade dock inte gå på tabata eller core efter det. Men ser fram emot ett riktigt gym pass imorgon. Nu tänkte jag städa lite och förbereda lite saker..


Likes

Comments