Hello og god tirsdag! I dag har Jeg fått fine roser av kjæresten min til å ha ved siden av meg mens jeg jobber! Jeg liker ha ha det organisert og fint rundt meg når jeg jobber hvis ikke kan jeg bli distrahert av de minste ting som en tannpirker, haha.  Det blir mye jobbing denne uka så jeg gleder meg til det og selfølgelig masse til helg! Ha en fortsatt fin dag! 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei på dere! Denne uken har jeg tenkt til å lage min første video til Youtube. Det blir den første i 2018. Jeg har ikke postet noe video på en stund fordi at for det første tok jeg meg en lang pause. Jeg følte jeg hadde gått tom for ideer og Januar har vært en hektisk måned. Jeg har prøvd å filme 2-3 Videoer, men jeg følte ikke de hadde noe bra innhold til at jeg kunne poste de. Dette året her skal jeg prøve å legge mer arbeid i videoene mine og bruke lengre tid på hver enkelt! Slik at de blir mer gjennomførte og bedere. Gleder meg til å dele mine opplevelser med dere!! Dette er noen av produktene som kommer i Videoen!!

Min youtube kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCLSR5Re6mub-p-wAfEbN60A

Likes

Comments

Hei! Velkommen til bloggen min! Jeg heter Madeleine Kolstad og er en 17 år gammel jente fra Drammen. Jeg er veldig glad i å ta bilder og videoer og dele mine opplevelser med andre. Jeg har det meste av sosiale medier. Facebook, Instagram, Snapchat og til og med en egen Youtube kanal hvor jeg dokumenterer livet mitt.

Det å starte en blogg tenkte jeg kunne være en måte hvor jeg kan både legge ut bilder og tekst. Jeg elsker å jobbe med store prosjekter og elsker å se ett ferdig produkt. 

Noe jeg er veldig opptatt av er mote og trender. Spesielt elsker jeg steder hvor man kan bruke det man vil og uttrykke seg slik man ønsker uten at det skal bli en stor greie ut av det. Jeg føler man kan si mye om en person utifra hvordan klær de har på seg.

Jeg føler at man må tørre å gi litt faen om hva andre syntes og sier.

Det er det jeg jobber med og det er det jeg prøver å få til gjennom bloggen, kanalen og andre medier.

Likes

Comments