Min första semesterdag någonsin!

Godkväll! Jobbade sista dagen igår, vilket var helt underbart. Vi fikade och jag fick present av de på jobbet <3 Så gulliga alla är, Fick bebiskläderna på bilden ovan (underbara kollegor man har, kommer sakna de).

Jag bestämde mig rätt tidigt i graviditeten att jag ville lägga mina semester dagar när jag bara hade 4 veckor kvar till bf. Jag hade nästan sparat alla mina dagar från förra året vilket gör att jag får några över för detta året när jag kommer tillbaka från mammaledigheten.

Så vad har hänt idag?! Jag har som vanligt fått utbrott över att inget händer i lägenheten och att jag tycker det är kaos.... Sååååååååå för att lugna ner mig själv bestämde jag mig för att starta tvättmaskinen och sätta mig och meditera. Det var verkligen välbehövligt, Det fick mig att tänka om att jag inte ska stressa upp mig för sådana småsaker utan ta de en sak i taget.

Startade dagen med en smoothie gjord på jordgubbar och banan (mums). Druckit massvis med vatten <3 Det är det godaste som finns och tydligen har jag alldeles för många glas på bordet för jag glömmer att jag redan hade ett haha...

Har nog inte insett att jag ska vara ledig en längre tid än. Det är ju egentligen min lediga dag idag. Men de kommer nog haha...

Gillar

Kommentarer