Ansiktsvård o så är min hud 6mån efter födseln

Hej, va ett tag sen men tycker de är kul att kika tillbaka på hur saker va själv här i bloggen så ska bli bättre på att uppdatera (iallafall för min egen skull)

Min hud är faktiskt ganska bra just nu. Har haft p-ring i 2 månader nu och huden har börjat lugna sig. Men jag fortsätter med massa hudvård då jag tycker de är så kul och såååå skönt att kunna unna sig den lilla tiden på sig själv nu när man är mamma.

Så idag skrubba jag mitt ansikte och använde the body shops drop of youth exfoliator för att nollställa huden. Fick hem tester på biotherms aqua glow som jag testat. I början funka den över förväntan, den gav mig inte glansig hy som jag trodde den skulle. Men nu när jag använt den i en vecka känner jag att min hy har blivit lite "igentäppt". Svårt att förklara men ingen positiv sak med min hy iallafall. Men de förvänta jag mig inte heller av den för min hy är väldigt känslig till fet. Men jag kör på med testern tills den är slut för vill ge den en chans att visa vad den går för och vad den gör för huden, skulle ju varmt rekommendera den till någon som har torr hy (hade de under graviditeten) tror den skulle ge perfekt resultat där man känner sig återfuktad (jag blir liksom överfull i min hud hehe).
Men iallafall skubb sen exfolianten, biotherms serum vilket jag baddar på ner på bröstkorgen också, ögonkrämen sen glowen. Och såklart vaselin till mina läppar!de har blivit oerhört torra på sistone😅

Gillar

Kommentarer