Header

Da var kvelden omsider kommet, og jeg er veldig klar for senga kjenner jeg. Her har det gått i ett i hele dag. Hentet jentene tidligere enn vanlig da vi fikk besøk klokka 2. Og etter besøket reiste har vi lekt både inne og ute. Fikk til og med satt i gang med en snøhule ute i hagen! Rakk ikke å bli helt ferdig da jeg ikke har noen ordentlig spade. Så jeg endte opp med å bruke en liten hage-spade, en rumperacer og beina, haha. Får fortsette på den i morgen. Ellers har vi kost oss med rundstykker, tegna og lekt litt med leker.

Det blir nok en temmelig full dag i morgen også, så jeg er nok nødt til å ​legge meg. Kjenner øynene er på god vei til å gli igjen allerede. God natt!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I går kveld sa jeg at jeg skulle opp tidlig for å steke rundstykker og koke egg til frokost. Gjorde jeg det? Nei!
Dab-alarmen min hadde nemlig funnet ut at den skulle sette tiden på pause. Alarmen ringte klokka 7. (Aner ikke om den faktisk var 7). Men jeg var så slapp at jeg ble liggende under dyna litt til. Selvfølgelig så dupper jeg av litt, men våkner igjen og ser bort på klokka som viser 07:36. Jentene våknet samtidig, så vi sto opp for å kle på oss og fikse litt frokost. Når jeg går ut i stua sender jeg et kjapt blikk bort på vegg klokka for å se etter hvor god tid vi har. Den viste kvart på 9! Gikk tilbake til rommet for å sjekke alarmen på rommet som fortsatt viste halv 8. Deretter måtte jeg sjekke telefonen for å finne ut hvilken klokke som faktisk viste riktig. Den viste jo også kvart på 9.. Såå, da hadde vi plutselig dårlig tid.

Etter jeg hadde levert jentene i barnehagen sjekket jeg alarmen igjen. Og den viste jo fortsatt halv 8, haha. Tror jeg fikk fikset problemet heldigvis. Mulig jeg kom borti noe når jeg slo av alarmen i dag tidlig også. Gudene vet..

Nå skal jeg gjøre meg klar for et møte jeg har senere. Når det er ferdig stikker jeg ut med en kompis for å ta en kaffe, etterfulgt av en tur på Outland. Som forøvrig er min nye favoritt butikk! I kveld kommer også kjæresten på besøk, noe jeg gleder meg veldig til!!

-Madeleine

Likes

Comments

Hei og hå! Da var enda en dag forbi, og kvelden har omsider kommet. Jentene sovnet like fort i dag som de gjorde i går, og jeg skjønner absolutt ingen ting. Kanskje Jon Blund bare hadde glemt oss i en periode, for så å komme tilbake nå? I så fall skal jeg ikke klage, haha.
Fikk kjørt bort litt skrot på dynga i dag, endelig. Skal få samlet sammen litt i morgen også for å ta en tur til. Det dukker alltid opp noe som man ikke trenger. I hvert fall er det slik her hos meg..

Ellers har dagen vært ganske rolig. Etter jeg fikk hentet jentene, ordnet jeg i stand middag. Når vi var ferdig med å spise, fikset vi litt kakao med marshmallows til kvelds. I morgen skal jeg prøve å komme meg opp i god tid slik at jeg får stekt noen rundstykker og kokt noen egg til frokost. Det er så deilig å våkne opp til! Før jeg sovner skal jeg prøve å få lest et kapittel eller to i den nye boka (Eragon) som jeg kjøpte her om dagen. Er egentlig ingen leseløve. Men alt kan vel læres?
- Madeleine

Likes

Comments


God morgen!
Akkurat nå sitter jeg i senga og koser meg med frokosten min, som er en Rislunsj og litt vann. Hadde håpet på at de tablettene jeg kjøpte skulle hjelpe meg til å sove bedre. Men hadde like mye frustrerende drømmer i natt også, så jeg ble litt skuffa, haha. Men skal ikke gi opp etter en natt så klart! Våknet opp med hodepine i dag, så tenker jeg skal prøve å slappe av litt nå frem til 12 tiden.
Senere skal jeg få kjørt bort litt ting på gjenvinningen.
Har en del ting som må bort.
Kjære vene så mye ting som samler seg opp i løpet av noen år. Ting man overhodet ikke får brukt for. Eller ting man rett og slett går skikkelig lei. Noe av det må jeg prøve å få solgt. Som te-lys holdere og andre typ pynteting. 

Men, nå skal jeg prøve å få slappet av litt så jeg er klar for å rydde og sortere litt i ting.
- Madeleine

Likes

Comments

God kveld.
Nå har jeg inntatt senga og er klar for å bare seile inn i drømmeland. Jentene sovnet nesten med en gang de kom i seng, noe som var utrolig deilig. Så da passet jeg like så godt på å hoppe inn i dusjen for så å legge meg selv. Var på apoteket i dag og kjøpte noen reseptfrie tabletter (SEDIX) som forhåpentligvis får meg til å sove litt bedre.
Har så mange merkelige og stressende drømmer hver natt. Samt en del Lucid drømmer som gjør at jeg er helt gåen dagen etter. Hodet går i hundre helle natten så kanskje ikke så rart, haha.
Så nå er jeg ganske spent på om de hjelper! Om de gjør det skal jeg komme tilbake med en liten anbefaling.
Ønsker dere alle en god natt!
- Madeleine

Likes

Comments

God morgen alle søte mennesker!

Jeg sitter for øyeblikket i sofaen, under dyna med kaffekoppen i hånda og frokosten på bordet. Prøver å våkne litt slik at jeg skal få gjort litt husarbeid i dag. Ikke så mye som må gjøres, så jeg har forsåvidt god tid... Lucky me!
Men egentlig er det en stor fare for at jeg slokner på sofaen i stedet for, haha!

I går tok jeg jentene fri fra bhg da vi var litt slappe og trengte en ''Kosedag''. Så vi endte opp med å lage oss Kakao, se på film, spille brettspill og lage dusker av garn. Når vi var ferdige pyntet vi ryggsekkene med hver sin dusk..

Ellers slappet vi bare av. Noe jeg har store planer om å gjøre i dag også. Etter jeg har ryddet inn og ut av oppvaskmaskinen, satt på en maskin med klær så klart. Så skal jeg faktisk spille The Sims! Fikk akutt lyst til å spille i går, men brukte så lang tid på å finne igjen spillene, så det ble litt sent., haha.

Håper dere får en bra dag, og at dere er litt mer opplagte enn meg.


Likes

Comments

Nå er det lenge siden jeg har blogget nå! Og det har skjedd ganske mye i mellomtiden. Men jeg orker ikke skrive ned alt, haha. Sommerferien har i hvertfall vært helt knall. Har hatt så mye supre opplevelser med jentene og gode venner at jeg har ikke ord! Kan med hånden på hjertet si at dette har vært den beste sommeren jeg har hatt så langt. Gode venner har mye å si altså. Jentene har nok storkost seg de også. Nå for tiden holder jeg på med å øve til teoriprøven på bil. (ja jeg vet.. Fortsatt ikke lappen, i en alder av 25. haha) Men nå har jeg fått et lite spark bak av min beste venninne, så vi har satt en dato for når jeg skal inn å ta prøva. Så nå er det bare å øve i vei! I dag har vi vært oppe hos min bestevenninne og spist pizza sammen med dem. Etterfulgt av pisasj-is. Forøvrig den beste isen jeg vet om. Nå sover jentene søtt og jeg tenkte å slenge hodet ned på puta jeg å.


Håret mitt har forresten blitt lilla i mellomtiden. Det ser rosa ut på bildet, men det er mer lilla i virkeligheten altså.

Har veldig få bilder fra ferien da jeg har ny mobil og de fleste av de ligger på den gamle mobilen, Har ikke orket å legge de over på pcen. Men legger ved et par fra stranda:


​Og med det sier jeg god natt! 

Likes

Comments

I dag startet vi dagen med påskefrokost i barnehagen. Synes slike ting er så utrolig koselig. Det gjør nok de små også. Vi ble servert rundstykker som barna har vært med på å lage, knekkebrød, masse forskjellig pålegg, samt kaffe og noe godt å drikke til barna.

Etter å ha sittet der en stund kom jeg meg hjem igjen å fikk satt i gang med litt klesvask og rydding. Akkurat nå tar jeg meg ei lita pause. Greit å ta seg tid til lunsj og kaffe også.

Her om dagen bestilte jeg meg faktisk noe jeg har ønsket meg i lang tid... En type studio microfon!! Og herreminn som jeg gleder meg til jeg får den. Nå har ikke jeg så mye greie på microfoner. men krysser fingrene for at den fungerer.

Har en mic fra før som jeg fikk av søskenbarnet mitt. Men den er dessverre blitt ødelagt flere steder. Dessuten har jeg lenge ønsket meg en microfon med stativ. Så om den virker bra blir det nok noen cover etterhvert.

Likes

Comments

Da var jentene levert i barnehagen og jeg har satt meg godt til rette i godstolen med en kopp kaffe. Hadde egentlig planer om å rydde og sortere i litt pynteting og annet div. Har så mye telysholdere og slikt som bare står og tar plass. Men så sitter man her da. Tror nok jeg bare må vente på at sola skinner igjennom skyene snart så jeg forhåpentligvis kvikner til litt. Er så satans trøtt i dag, haha.

Her om dagen fikk jeg bestilt meg en ny Airbrush sprøyte og mer lakk. Gleder meg sånn til det kommer! Nå fremover skal jeg prøve å fylle dagene med å øve masse. Sette meg selv litt i sving og prøve å skaffe meg noen gode ''arbeidsrutiner". Føler meg faktisk ganske gira om dagen. Men nå har det jo blitt lysere tider og varmere i været. Kan jo hende det hjelper litt på energien det også . Uansett så tror jeg det skal bli godt å få satt i gang. Ha noe å gjøre mens jentene er i barnehagen, men samtidig vite at jeg kan ta det i mitt eget tempo uten å føle noe form for press.

Akkurat nå ser jeg veldig frem mot Påsken. Jeg får besøk av min lillesøster halve påsken, så da tenkte jeg å kjøre på med påskeverksted slik at vi har noe å finne på sammen med jentene. Og så klart handle inn masse godis, kakao og digg mat! Krysser fingrene for at værgudene er med oss denne påsken også. Blir jo ikke skikkelig påske uten sol! Snøen mangler dessverre og det kommer til å merkes. Ikke har vi noen hytte å reise til heller. Men påske blir det vel uansett, med eller uten snø.

Likes

Comments

Hei og hå! Nå er det visst en stund siden jeg har blogget ser jeg. Pcen min, som har vært trofast i ca 7 år, har så og si tatt kvelden. Så den måtte visst byttes ut i noe litt nyere, hehe. Men nå, endelig, kan jeg bruke nettleseren uten at alt henger seg opp hvert femte sekund. Prøver å tenke tilbake på om det har skjedd noe spennende siden sist. Men kommer visst ikke på noe. Dagene går som vanlig, jentene blir større, og jeg skjønner fortsatt ikke hvor tiden blir av..

Jentene er hjemme fra barnehagen i dag. Alltid godt for både mor og barn med litt kvalitetstid! Tror forøvrig vi må prøve å ta oss en tur ut senere, i og med at det er så nydelig vær ute. Føler ikke jeg har sett sola på en evighet! Bare grå skyer og sørpe.. Merker jeg blir veldig påvirka av været altså. Så fort sola dukker opp kommer rydde kicket tilbake. Såå deilig!
Nå skal jeg fikse litt mat og nyte en kaffkopp før vi stikker ut og slikker litt sol!

Ønsker alle en fortryllende dag videre.

Likes

Comments