Header

Hej på er! Sista dagen på sommarlovet och den ska spenderas med ett gäng vänner. En utav dom flyttar nämligen till Göteborg nu, så de ska bli kul att hitta på något tillsammans! Bloggar mer sen, hoppas ni har en bra dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Passade idag på att utnyttja att de faktist var väldigt fint och varmt väder ute, så jag och Christoffer åkte till vätterstranden här i Jönköping och var där större delen av eftermiddagen. Supermysigt!

Likes

Comments

Alla kläder i bilden här över är från H&M. Tycker att man kan hitta väldigt bra, snygga och billiga träningskläder där då jag annars inte brukar hitta så mycket som jag tycker om någon annanstans. Ett bra tips!

Likes

Comments

När Christoffer och jag var påväg hem från Gränna gjorde vi ett stopp vid den här platsen. Hade aldrig varit där förut, men så fint! Mycket finare i verkligheten till och med! Sån utsikt över hela Jönköping.

Likes

Comments

Igår åkte Christoffer och jag till Gränna på dagen. Supermysigt! Vi köpte polkagrisar, spelade minigolf, åt massa glass och bara tittade oss runt. När vi kände oss klara med de åkte vi tillbaka till Jönköping för lite mat. De slutade med att vi åt plankstek på Dal Baffo. Så gott! Väldigt mygg dag!

Likes

Comments

En låt jag vill tipsa er om! hittade ingen bra video, men kolla in den på Spotify!

Likes

Comments

Skolan börjar om exakt en vecka idag och är både taggad och en aning otaggad till de. Saknar dansen så himla mycket och saknar att få träffa alla mina vänner varje dag, men kommer sakna alla lediga dagar och sommarkvällar.

Hösten är lite som mitt nyår, min nystart. Tycker de är ett bra tillfälle när skolan och allt drar igång igen att "ta tag" i något, än mitt i kaoset. På så sätt längtar jag. På så sätt blir jag taggad på att dra igång allt igen. Satsa på dansen, lägga ner mer tid på skolan osv osv.

Jag ska börja andra året på gymnasiet nu i höst och jag är väldigt taggad. Många säger att det är de jobbigaste året på gymnasiet, men de gör mig bara mer taggad av någon anledning, hoppas det håller i sig hah.

Likes

Comments

Godmorgon! Började morgonen med en springtur. Tycker de är så skönt, bara ha asbra musik i hörlurarna. Det är så fint väder idag så var ute extra länge. Nu ska jag duscha och göra iordning mig för jobb lite senare. Hoppas no har en bra dag!

Tajtsen är från H&M!

Likes

Comments

Hej på er! Sitter och väntar på bussen hem från jobbet, som jag tror jag precis missade! Haha... Vaknade iallafall bredvid Christoffer idag och har var hos honom ända till jag skulle jobba lite senare idag. Här får mi en bild på våran frukost!

Likes

Comments

Hej hej! Igår var jag på Liseberg med underbara människor. Vi åkte 13 personer dit och vi var där från att de öppnade till att de stängde. Det var väldigt fint väder och de var inte mycket till kö alls! Värdigt roligt dag!!

Jag tog inte så mycket bilder men här är några!

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw