Imorgon fyller min man 30 år! Jag vet knappt vad jag ska göra för honom imorgon, men till lördag har jag fixat lite :) present och mat som ska firas på strandsnäs. Det bästa är att jag vet hur glad han kommer bli över presenten. Längtar efter det ögonblicket :)

Igår var första lektionen på engelska B kursen. Jag och Sandra går ihop och ärligt talat kommer det nog bli lite kämpigt men jag hoppas att det blir ett bra betyg. Hade verkligen behövt läsa samhäll a också :/
Inte för att jag vet vad eller om jag kommer att bli något annat, men ändå..

Denna kvällen var kämpig vid nattning. Började vid 19.45 men lilleman var skogstokig och ville inte sova ! Märkte att det inte var någon idé att fortsätta när han ställde sig upp på en nanosekund efter att jag lagt ner honom.
Så jag la honom vid 21 igen och då var han något mer medgörlig men fortfarande arg. Lyckades slänga ner nappen på golvet under sängen hela tiden. Mamma kommer in och lägger ner, plockar upp nappen och släcker, Vincent upp, slänger nappen på golvet och står och gapar, mamma kommer in, tänder lampan för att hitta nappjäveln under sängen och lägger honom igen. Så fortsätter det så. Men nu har jag inte hört honom på en stund så jag hoppas att jag får se på Paradise Hotel utan avbrott :p

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu går det undan här hemma. Det har varit hur enkelt som helst med bebis - fram till nu! Han är ÖVERALLT! Det började när han kom på hur man kryper. Han är blixtsnabb och ställer sig upp mot allt. Är 99% säker på att han går innan han fyllt 1 år, vilket är om 3 månader :O
Min lilla lilla nyföding. Det går så fort!

Igår var Bettina här och idag har vi lunchat med Nathali :) imorgon slutar Patrik tidigt så då tänkte jag fixa någon god fredagsmiddag :) med efterrätt !

Likes

Comments

Idag har vi varit aktiva här hemma. Något vi skulle tagit tag i på semestern men blev aldrig av, nämligen rensa våra äckliga rabatt! Gislavedshus gör ju tydligen inte sånt konstigt nog. Varför sätter man ens dit land till markplanslägenheter då?!
Anyway, allt rök! Verkligen allt! Det var 3 rosenbuskar i men jag orkar inte hålla på så dom försvann också!
Dock inte rötterna då kanske kommer upp till nästa år. Men bara kanske...
Gick lös med RoundUp :p kan hända att de dog men det skiter jag i! Ska ändå inte bo kvar här för länge till, hoppas jag!

Imorgon ska jag upp jättetidigt! Ska vara hos tandläkaren i anderstorp kl 8 :/ huga! så jag ska lämna Vincent hos mamma innan dess.
Så jag borde egentligen gå och lägga mig nu!

Ska köpa krysantemum imorgon och plantera i utekrukorna :)

Såhär blev det. Inte världens finaste rabatt men iaf bättre än innan :)

Likes

Comments

Får så tokiga idéer ibland. Men jag är sjukt trött på att leta igenom halva internet efter kläder när jag ska iväg på något kalas, fest etc. Vet oftast precis vad jag vill ha men det är alltid hopplöst att finna just DET!
Så varför inte sy sina egna kläder?
Låter jävligt fattigt och jag vet att jag är kräsen på vad jag tar på mig.
Dessutom har jag ingen symaskin och ingen plats för det heller. Men jag hade verkligen velat prova på att skissa upp lite kläder och prova :)
Jag är en riktig sucker på spets så det hade blivit mycket utav den varan :p

Nåja, klockan är lite efter 21 en lördagkväll. Jag sitter med ett glad lemonad och tittar på någon dålig film, barnet sover sedan en halvtimme och mannen är ännu inte hemkommen.
Skönt med lite egentid faktiskt :)

Trevlig helg!

Likes

Comments

Fredag kväll och jag och Vincent sover i anderstorp. Patrik ska till nån stor airsoft-arena och leka imorgon och på söndag skulle han på Rushracig festival. Känns jättetomt att han är sysselsatt hela helgen så.
Undra om han kände detsamma när jag var på metallica i Stockholm 2 dagar ? :p Troligtvis...

Vincent är inne i en utvecklingsfas igen. Idag hände nog det största hittills!
Han stod upp själv mot soffbordet och pillade med någon leksak. Rätt var det var så tog han leksaken i båda händerna och stod själv utan att trilla :O
Jag och Patrik bara tittade på varann och skrek samtidigt "Såg du?!"
Och idag tittade även en framtand i överkäken upp!
Det händer verkligen mycket nu och snart har jag faktiskt ingen bebis längre, utan ett litet barn.

Du ger så mycket kärlek utan att förstå det, min fina fina kille <>
Är så tacksam!

Likes

Comments

Hade just en rejäl dust vid nattningen med Vincent. Jag har aldrig sett honom så arg innan :( Han var övertrött och skrek så att det rungade i öronen. Patrik tappade såklart tålamodet (det var hans tur) så jag fick rycka in. Satte honom i knät och nynnade lite, vilket vanligtvis brukar funka att lugna ner honom åtminstone. Men inte ens det funkade. Började ju bli orolig att han hade ont nånstans men han var bara trött och jävligt förbannad! Förstår faktiskt inte alls var det jäkla humöret kommer ifrån. Största sannolikhet från hans far ;)
Åh jag hoppas inte att kvällarna ska fortsätta att vara såhär. Han har varit besvärlig att lägga i ett par veckors tid nu..
Nåja!
Har idag läst ut alla Fifty shadesböckerna. Dom är verkligen så bra som alla säger. Känns tomt på något sätt nu. Att dom ät slut :p Då är det bra böcker när man känner så !!

Likes

Comments