Ja, nu undrar ni vad fasiken har jag för rubriker... Tråkiga såna- Nä. Dem är helt okej.


Igår hade vi födelsedagsfirande nr 2, för mig. För jag har fyllt 18 och firade min originala födelsedag hos mamma och firades igår hos pappa. Fick jättefina presenter, dem kommer användas flitigt!

Älskar att måla och fick akryl färger och choklad och lite smått och gott! Så tackar ! 😁💕💕❤️

Hallåååååå mello finalen är ju bara TO DIE FOR! bara bra låtar i år, hmm vem ska man rösta på?!! 😦

Så idag då? Ja vad hände idag? Alltså SÖNDAGEN? Näe inte så mycket, har fixat och trixat med Windows 10 på datorn och det tog hela dagen.. PHEEW men nu är det klart!

Köpte även ett fotledsstöd som min sjukgymnast sa att jag skulle köpa så nu har jag gjort det och billigt är det aldrig ... Så lite surt där men den hjälper och vi får se hur den funkar under en dag i skolan ;)

Så vad gör jag nu då? Bloggar DUH, nej men har faktist suttit och pysslat lite med att sketcha lite häst på papper :3

Imorgon börjar skolan och då träffar jag mina fina igen som gör min dag alldeles guld och blommor! ❤️😈Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har jag äntligen fått mitt älskade skärmskydd! Den är jätte bra och fungerar helt underbart med telefonen! Väldigt billigt också, fick två stycken skärmskydd i paketet så om jag skulle få en spricka på denna så har jag en plan B för att hålla skärmen på telefonen så fin som möjligt!

Ett kanon fynd jag gjorde på fyndiq!

Likes

Comments

Nu är dem äntligen här! Ja vadå för något säger du? Jamen skalen som jag beställde från fyndig! Åh jag är så nöjd! Alla paket är inte här än utan ett till paket ska levereras. Har fått alla skalen jag beställde men skyddsskärmen har inte kommit ännu! Förhoppningsvis imorgon!

Men nu kommer det bilder! be prepared for BILDBOMB!

Likes

Comments

Hej!
Har gått en tag igen sen jag bloggade sist. Jag vet redan. Fy skäms på mig!

Jag har fyllt 18 år, fyllde i lördags den 27 feb och det var en helt amazing dag. Firade hemma hos mamma och fick fina blommor och presenter från alla som kom. Så tack för den dagen allihopa, kramar till er alla! 💕

Igår (söndags) så försökte vi få till det med kontrakt osv på Telia på telefon men det funkande inte riktigt så vi åkte till Telia IRL (butik) men så var vi där och allt funkande bra och nu har jag en ny telefon. En iPhone 6s Plus, men vi ska även till Telia imorgon för att fixa en grej som kommit upp.

Men vidare till VUXEN, whoop. Jag är nu 18 år och det innebär att jag tar hand om min ekonomi själv och måste därmed skaffa VUXEN konto hos min bank. Vilket jag gjorde idag! ^_^ alldeles själv dessutom, ger mig själv en stor eloge till det!

Menar det är fixat och klart mitt nya kort kommer nån gång i veckan. Så det ser jag fram emot!

Några saker som jag beställt som också kommer i veckan är några skal och skärmskydd till min nya telefon. Just nu är den naken och ja förutom plasten som kom med telefonen då. Har inte vågat att ta av den än haha.

Men ja, jag bloggar mer i veckan när jag fått mina grejor!

PS: ni som redan har mitt nummer kan väl skicka ett sms med namn i eftersom jag inte har alla kontakter på den nya telefonen!

💕💕💕👌🏻

Likes

Comments

Är inte så lätt som alla tror. Man blir inte helt bra på bara några månader. Man mår dåligt under tiden och känner en stor press på sig under dagen. Man vill klara av vissa saker, men det gör ont och stoppar käppar i hjulet och ens drömmar blir till mardrömmar istället.

Det har gått snart 6 månader från olyckan, vilket betyder att jag har 6 månader till att försöka bli så bra som möjligt. Ett år. Ett år ska det ta för att kanske, ja KANSKE bli helt bra.

Det finns folk som inte förstår hur en människa kan känna sig med allt det här. Men jag vill bara säga att försök sätta på dig någon annans skor och gå hela den vägen en annan människa gått före dig.

Det är inte så lätt som alla tror. Man blir inte frisk under några månader, kanske aldrig.

Ha en bra fredag ❤️

  • 167 Readers

Likes

Comments

Ja, ännu en gång har man lagt bloggen åt sidan och liksom glömt att upprätthålla den. Men vi kör lite då och då.

Ja, jag har varit i Stockholm nu i helgen, jag och J har haft ett fotojobb hos fina E och hennes hund! Vi har ju entreprenörskap i skolan och vi specialiserade oss på fotografi. Vilket har fungerat kanonbra!

Vi fick in en kosing nu och på måndag ska vi bestämma vilka bilder som ska vara kvar och vilka som raderas. Vi ska göra kunden så glad som möjligt, och bilderna ska väljas av kvalité och såklart hur objektet i bilden ser ut.

Men nu vidare till... måndag imorgon- suck.
Eller ja, det är väl roligt. Men det är så stressigt i skolan nu då man alltid får perioder då man får mycket plugg på en och samma gång. Men vi fixart!

Bara 1 år kvar nu, sen är det student!

  • 162 Readers

Likes

Comments

Är inte till för alla människor, speciellt inte för dem som har ben problem, haha.

Känner bara hur musklerna runt knäskålen klämmer åt och bara kramar om den, så jag ser lite konstig ut när jag hoppar runt 😂

Nä, är opeppad på kylan som antagligen kommer imorgon, inte kul! Upp mot -20 skulle det bli om inte mer.

Här nedan kan ni se bild på hur kallt det var idag.

  • 171 Readers

Likes

Comments

Idag gick det helt fantastiskt på ridningen...
Fick välja häst idag så det blev Leila bus :D åh hon var så gullig, alltså det var jätte länge sen jag red henne och jag minns att sista gången var i ettan. I ettan red jag henne kanske två till tre gånger sen inget mer, men då studsade hon till hela tiden så fort man höll knasigt i tyglarna men nu har jag verkligen märkt att min ridning blivit bättre eftersom hon gick kanon på slutet.

I början var hon som en tegelsten, tung och bara kantig i sina rörelser. Men sedan så gick det bättre och hon blev som en mjuk sparris, haha. Men fortfarande väldigt stark, och väldigt luftig galopp vilket jag inte tycker om så mycket just nu. Pga foten.

ja men hallå, vi måste ju fira!! Ett helt pass med stigbyglarna, ett rekord sen olyckan. Men det gjorde ont i vissa fall och eftersom jag ridit utan stigbyglar förut så har jag fått en dålig vana av att jag drar bak mina ben alldeles för mycket. Men det blir vi av med snart!

Men verkligen en jätte härlig känsla och skulle absolut vilja rida henne igen! 😍

Och nu är man påväg hem, vi fick sluta 15 min tidigare idag på engelskan för att vi skippade rasten och körde all in, haha. Känns skönt nu också att engelskans kurs börjat nu igen, någonting att se fram emot är ju nya ord och nya utmaningar! 😍🙈

  • 185 Readers

Likes

Comments

För 4 månader sedan hoppade jag sista gången i och med olyckan.

Och idag travade jag över en bom!!!! :D


Ja och sen sket foten i att funka igen, den knäckte till två gånger under ridpasset och vara gjorde ont så fort jag rörde den i stigbygeln.


Innan passet var jag så nervös, men för vad vet jag inte för vi har världens bästa pedagogiska ridlärare på Västerås Ridgymnasium, de ser och dem förstår!
En tröst när man är rädd och nervös.

Det blev lite tårar innan lektionen och jag var på helspänn och sen när jag är vid hästarna så släpper allt sig bara. Jag var jätte sugen på att hoppa Max, hästen jag hade idag.

Men foten, den vill inte fungera eller ens kompromissa med sin kompis STIG (stigbygeln) vilket är ledsamt, då jag lider mer av det att jag inte kan göra det jag vill.

Men vi fortsätter framåt och ser hur det går, en som väntar på något gott, väntar Alsing för länge.

  • 190 Readers

Likes

Comments