Hej alla beautys ❤️

Som rubriken lyder så ska jag göra ett första intryck, men inte idag!

Utan nu har jag beställt AP-24 Whitening Fluoride Toothpaste som gör tänderna vitare men även skyddar dom efter bara några dagar och en Epoch Glacial Marine Mud för att få bort pormaskar i ansiktet.

Så jag tänkte göra en video när jag öppnar grejerna och gör en Första intryck, videon lär komma antingen på fredag kväll eller i slutet av helgen😃

Ha en fortsatt trevlig kväll, puss ❤️

Likes

Comments

Hej snyggingar <3

Har jag någon läsare på bloggen som är över 18 år och gärna vill jobba inom skönhet och hälsa? Då har du kommit rätt, jag jobbar inom ett företag som heter Nuskin och vi jobbar med skönhets produkter men även produkter inom hälsa som är fritt från testning på djur.

Skulle det vara kul och jobba med detta? Hör då av dig till mig på FaceBook på Madeleine Carlsson Nielsen så fixar vi ett internetmöte och pratar lite om det vi gör på Nuskin

OBS: på bilderna är det inte jag utan en kollega till mig!

Ha en fortsatt trevlig dag, puss <3


Likes

Comments

Hej

jag är en tjej på 18 år som går linjen stylist på Plusgymnasiet i Norrköping och är väldigt intresserad av både smink och hår men även mycket mode. Jag jobbar också inom ett världsledande bolag inom skönhet och hälsa som heter NuSkin.com som ni kommer få se mycket av i min blogg också.

Kommer nog även börja göra smink och vlogg videos här på bloggen och även YouTube, men det kommer nog framöver 😂

Men jag tror det är allt jag kan säga kortfattat om mig just nu. Kommer lägga ut inlägg 2-5 gånger i veckan på bloggen för har även mycket i skolan.

Ha det så bra.. Puss😘

Likes

Comments