Livet blir aldrig som man tänk sig...

Farbror Jan tillsammans med min syster, morfar och mormor.

Jag hade tänk och skriva om något roligt i dagens blogg men livet blir aldrig som man tänk sig.

När jag var liten så spenderade jag väldigt mycket tid inne hos familjens grannar Farbror Jan och Tant Atti(hon heter Ann-Kristin men det kunde jag inte säga när jag var liten).

I onsdags kväll fick farbror Jan en hjärnblödning och när han kom till sjukhuset så konstaterade läkarna att han var hjärndöd.

Han var den siste som man kan tänka sig att detta händer, han gick på två långa promenader varje dag och han var hälsan själv. Han hade gjort ärende under dagen men på kväll kände han sig dålig och gick och la sig och sen hände allting väldigt fort.

Farbror Jan som tomte, jag, morfar och mormor.

Farbror Jan var tomte när jag var liten och även senare när min syster var liten (det skiljer 13 år mellan oss).

Farbror Jan som tomte men mig och min lillasyster

När jag var liten var jag som sagt väldigt ofta inne hos dom och hjälpte till med deras kaniner och deras underbara hund Claudia(se bild nedan) jag hjälpte till med att lära henne hur långt hon fick gå och sedan roa jag henne om dagarna med att jaga varandra.

Jag har ingen grandios bild av att ett blogg inlägg kan förändra en människa men det kan kanske få någon att stanna upp och ge den man håller kär en kram och säga att man älskar hen för man vet inte vad som händer om en vecka, nästan dag eller om en timme.

Jag är så glad att när jag var hemma i midsommar så gick jag och mamma över och hälsa på farbror Jan, så glad att jag fick träffa honom en sista gång. (det var minst 8 års sen jag träffa honom sist.

~Till minne av Farbror Jan~

Gillar

Kommentarer

Anna Nilsson,
Gillar endast för att det var ett fint skrivet inlägg, skickar en styrkekram och massa hjärta. 💞💞💞💞💞 beklagar verkligen!!!
jrtanna.vimedbarn.se
Madelad83
Madelad83,
Tack så mycket 😘
nouw.com/madelad83
QueenGniztra
QueenGniztra,
Styrkekram❤️
nouw.com/queengniztra
Madelad83
Madelad83,
anneli,
Jag beklagar verkligen sorgen, sådant är fruktansvärt.
<3
anneliblom.se/
Madelad83
Madelad83,
Tack så mycket 😘
nouw.com/madelad83