För oss stora tjejer....

Jag såg en jättebra video på youtube som Sarah Rae Vargas har gjort, jag har följt henne länge och hon är så bra. Och i denna videon tog hon upp problemen att handla kläder när man är större. Och jag kan inget annat än att hålla med henne. Jag har alltid varit stor men de senaste åren har jag gått upp väldigt i vikt på grund av medicin och att jag inte har klarat att ta mig utanför lägenheten så då blir det inte att man rör sig så mycket. Men för ett tag sen så åkte jag till ett shoppingcenter för första gången på 8-9 år och att gå in i vissa klädaffärer var jobbigt. Man kände att man inte passa där och det kändes som om personalen tittade på och visste att man inte passa in där.

Och jag har länge funderat på varför många klädföretag inte har större storlekar, skäms dom om någon som jag skulle gå runt med deras kläder, är det inte lika coolt om kraftiga personer använder deras kläder? Är det tuffare för att dom exkluderar vissa människor?

Och varför ska det behövas "big size" avdelningar? Varför inte bara göra större storlekar av de "vanliga" kläderna?

Man ska väl inte behöva må dåligt när man är ute och shoppar?

Kolla gärna in videon här nedan👇

#viärallasnöflingor

#kläder #mode #lindex #kappahl #adidas #nike #cubus #ginatricot #hm

Gillar

Kommentarer

Beteendevetaren,
Håller helt med dig bra skrivet! Det är viktigt att man känner sig bra och bekväm i sin egen kropp genom kläderna man bär.
www.beteendevetaren.se
johnssons
johnssons,
Bra video!<3
nouw.com/johnssons
Days by Johanna,
Förstår inte heller varför alla kläder inte kan göras i alla storlekar?
daysbyjohanna.se
Madelad83
Madelad83,
WelcomeToSuziesWorld
WelcomeToSuziesWorld,
Håller med dig👍🏻
nouw.com/welcometosuziesworld
Madeliene,
Så bra skrivet! 😊
melanie.blo.gg
Madelad83
Madelad83,
Tack så mycket 😘
nouw.com/madelad83
Nattis
Nattis,
Jättebra video ju!
nouw.com/nattis
Felicia,
Håller med men anledningen att många klädbutiker böra gör kläder till typ L är för att det säls mer, vanligare storlekar. Är vad jag har hört alla fall.
frokentv.se
Madelad83
Madelad83,
Jo visst det förstår jag oxå 😊 Men vi blir bara större och större här i landet så säljunderlaget borde ju vara hyfsat stort ändå 😊
nouw.com/madelad83