Det blir hela tiden lättare...

Sov inget i natt så eftersom jag redan var uppe så tyckte jag att jag kunde ju åka iväg till Willys tidigt, hade egentligen tänk vänta till halv elva efter alla skolungdomar redan hade åkte till skolan så man får plats på bussen. Men klockan sju staplade jag ner till bussen på trötta ben och tog mig upp till Willys. Tänk att för ett år sen så hade jag inte klarat av det och om man jämför hur det kändes första gången jag åkte till Willys för tre månader sen så har jag mycket mindre ångest nu idag. Och i januari var det första gången jag klarade av att åka buss på 15 år. Så det jag vill komma fram till är att ju mer jag gör saker "tränar" ju lättare blir det.
Jag hade slut på mjölk (soya dryck) och Willys har alltid ett erbjudande där man köper 10 st för 99 kr såååå billigt, i vanliga fall så betalar jag mellan 17 och 20 kr för en liter.

Och jag fick äntligen använda min nya dramaten väska och jag älskar den. Det var mycket lättare att få med sig 10 liter mjölk med sig hem.

Det blev en väldig blandning på inköpet idag men det brukar det bli på Willys. Köpte t.ex. bindor för 39,90 kr (5-9 kr billigare än vanligt) och där var 8 st bindor mer i förpackningarna, hur kan man motstå det?!? Tog även i och ska testa en ny maträtt ikväll, jag köpte Färsk Italiensk Tortelli med körsbärstomater och mozzarella, det låter gott så jag håller tummarna. Och självklart så köpte jag snickers med hasselnötter, mycket godare än vanlig snicker men inte riktig lika god som det vita snicker det är ljuvligt.

#viärallasnöflingor

#ångest #kämpa #Willys #pasta #choklad #billigt

  • Ångest

Gillar

Kommentarer

tsilod
tsilod,
Jag var och handlade på Willys idag med 😊
nouw.com/tsilod
Christer ,
Härligt att det blir bättre för dig 😊 ett steg i sänder så blir det bra..
christerholm.nu
Madelad83
Madelad83,
Precis 😁 😊
nouw.com/madelad83
Evsing
Evsing,
Alltid kul att handla när det är bra pris 😊
nouw.com/evsing
Madelad83
Madelad83,
Visst är det, jag blir så lycklig när jag kan spara några kronor 😂 😂 😂
nouw.com/madelad83