Ärkefiende listan är nu utökad... 🤬

Jag fick nytt kyl & frys i torsdags... WOW vad roligt tänker ni... JA det är trevligt med nytt och fräscht och att det fungerar...

Men frysdelen är mycket mindre än i mitt gamla, jag gick från 3 och 1/2 låda till 2 och 1/2 låda plus att lådorna är mycket smalare i den nya så nu får jag inte plats.

Fryser folk inte in mat längre eller varför är frysdelen mindre än kylskåpdelen? Jag köper kött, korv m.m. en gång i månaden och fryser in så jag behöver min frys.

Så nu är min ärkefiende lista utökad till 2 ärkefiender, den första är kökskranen (det är inte bara jag som tycker den är jobbig så jag är inte helt galen 🤪😂)

Så nu blir det till att kontakta min hyresvärd och fråga om jag får sätta in en liten extra frys(hur jag nu ska ha råd med det💸)

För att inte prata om hur jobbigt det är med nya grejer för mig på grund av min ångest, jag ÄLSKAR när saker är som dom brukar. När det inte är det mår jag fysiskt dåligt och får så mycket frustration i kroppen. Så när jag får nya grejer är det både trevligt och extremt jobbigt.

Till exempel så har jag till och med svårt när det är ändringar i tv tablån 📺

Och jag har alltid blivit frustrerad och ilsken när jag har varit hos frisören, även när jag var yngre. Mina stackars föräldrar fick stå ut med skrik och ilska efter varje frisörbesök.

Ett annat exempel är att jag köpte ny väska och jag älskar den och den är perfekt och supersnygg men det tog flera veckor innan jag klarade av att byta till den även fast min gamla (köpt när jag gick på gymnasiet 🤣) håller på att ramla sönder. Och lika länge tog det för mig att börja använda mina nya sneakers just bara för att dom är NYA.

Ja livet med ångest och tvångstankar är inte lätt.

Nu håller jag tummarna inför samtalet med hyresvärden på måndag att jag får lov att sätta in en lite frys🤞

#viärallasnöflingor - UNIKA ❄

#ångest #tvångstankar #psykiskohälsa

Gillar

Kommentarer