Jag brukade älska mitt jobb. Men nu på sistone vet jag inte vad jag ska tycka. För ett år sedan var det så mycket bättre med lagom förändringar. Men nu på sistone..

Vi fick utskicket på ett möte som har ägt rum. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Får panik bara av att läsa det och vet inte hur många gånger jag var gått igenom varje punkt.

Skrevs lite saker i veckan som jag vet chockade många och även mig, det har nu lett till att många har sagt upp sig. Några av dom som har sagt upp sig gillar jag jättemycket. Det är såna som gör att man klarar av att jobba och man blir glad av att se dom. Men nu.. Försvinner dom en efter en. Alltså.

Orkar inte 😞 Har börjat tänka på vad jag skulle kunna söka för annat jobb. Men svårt att komma på vad..

Är livrädd på att tänka på alla nya beslut som har tagits!

Usch.. 😢

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har alltid velat se Samir och Viktor i verkligheten. Och igår kom äntligen chansen. Innan vi kom till själva platsen där konserten skulle hållas så blev det lite shopping.

Verkligen synd att vi kom så pass sent till kyrkogården där konserten skulle hållas Det var så mycket folk. När konserten drog igång så bara föräldrarna måste ta upp barnen på sina axlar!

Men Samir och Viktor var bara så bra! 😍 Jag visste att dom skulle vara bra live men inte såhär bra. Hade att få helt fantastiskt fina kort som jag är helt förvånad att jag fick. Filmerna med systemkameran blev helt värdelösa. FFilmade Success med min mobilen och när jag kollar på min Youtube kanal så har en snart ökat till 100 visningar. Helt galet!


Sen så skulle man stå i kö för att få autograf, det värsta jag varit med om för tog typ två timmar att komma fram till dom. Köpte sen en plansch som dom signerade samt fick ett par fina kort på dom ihop som var så himla fina 😊

Efter et så åkte vi till Max och sen åkte vi hem efter en ganska så lyckad dag. Bästa var Samir och Viktor och dom ser jag hörna snart igen.

En massa bilder kommer komma när jag lyckas få in dom på datorn. Då för tillfället inte mitt internet funkar.

Likes

Comments