​De sidste dages tid er blevet brugt på disse lækre baby shorts. Faldt over et lignende par, men hvor opskriften kostede penge. Så jeg fandt en opskrift der mindede om dem, og lavede en del om i den, for at få det resultat jeg gerne ville have. Opskriften som jeg fulgte, er fra familie journalen, og kan findes her. Jeg ændrede den fra at være glatstrik til perlestrik, da dem jeg blev inspireret af, var i perlestrik. Jeg fulgte opskriften for 3-6 måneder, men slog 10 masker op til midterstykket (mellem hullerne til benene), i stedet for 9, for at undgå, at der ville blive strikket rib, i stedet for perlestrik. Jeg syntes ikke, at det krævede ekstremt meget at ændre i opskriften, så jeg fik det ønskede resultat, men hvis I selv vil prøve at give jer i kast med dem, og støder på problemer, så skriv endelig!!
Det tog mig 3 dages tid at lave dem, men for én på mit niveau, passede sværhedsgraden meget godt.​ Jeg er selv rigtig godt tilfreds med resultatet, og synes at bukserne er super fine. Nu glæder jeg mig bare til, at min ufødte niece bliver 3 måneder, så hun kan passe dem!!
Både garn og båndet i livet er fra Søstrene Grene, til nærmest ingen penge, så her kan de fleste være med. Jeg købte to nøgler garn, og det passede nærmest perfekt, med den mængde der skulle bruges til bukserne, i hvert fald i størrelsen 3-6 måneder. 

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jeg har her til aften brugt lidt tid på, at lave et lille taske-smykke. Jeg faldt over noget lignende her, og syntes den så så fin ud, at jeg lige var nødt til at prøve selv. Det tog faktisk længere tid end jeg lige havde regnet med, da jeg åbenbart ikke er lige så skarp til at lave pong-ponger, som da jeg var yngre ;)

Men ellers var det super enkelt. Til at lave den sorte "tingest" klippede jeg bare en masse stykker garn, bøjede dem på midten og bandt dem til sidst sammen i toppen, så der lige var plads til at trække en snor igennem. For at lave pong-pongen, gjorde jeg som pigen i denne video. Til sidste satte jeg begge pyntegenstandene på en lædersnor, men man kan selvfølgelig også bruge en flettet snor, eller et bånd eller hvad man nu ligger inde med.
Super let at lave, og så ser det jo super fint ud :)

Likes

Comments

Tag godt imod... Mit første hæklede projekt (og mit første indlæg).

Jeg har efterhånden strikket i noget tid, og tænkte at det var tid til at prøve kræfter med hækling. Jeg fandt denne lille fyr, og tænkte at det var den jeg måtte lave. Min søster er nemlig gravid, så både min mor og jeg er gået totalt i selvsving med diverse baby-ting.

Jeg er selv ret godt tilfreds med resultatet, taget i betragtning, at det er det første jeg nogensinde har hæklet. Jeg havde selv lidt forventet, at maskerne ville blive lidt løse, hvilket jeg slet ikke syntes at de blev.
​Jeg kan desværre ikke huske hvor jeg fandt opskriften, hvis mit lidt ringere håndværk skulle have inspireret jer til selv at prøve. Men jeg ved, at man kan finde opskrifter på diverse hæklede dyr, hvis man bare søger på nettet.

Likes

Comments