Status..... vi kæmper med garn nøgler, nåle, lys og computerprogrammer.Jeg kommer her med en lille status. En status på et indlæg, som jeg lavede for noget tid siden.

Nåede du ikke at læse det, kan de nå det endnu. HER

Status er, at i var meget begejstret både på Facebook og mail. Konklusionen blev, at i ville gerne være en del af mit nyfundne hækle eventyr.

I gang vi gik. Andrea bag kameraet, mig med hækle nålen i hånden og virupan bag computeren. Men, men, men. Det er virkelig svært. Mest fordi, at det er jo ikke her vi er eksperter. Dette er et nyt område, så vi er lige så grønne som nogle af jer har givet udtryk for i er.

Derfor er der lidt præstationsangst. Mange videoer, og jeg siger mange, rigtigt mange videoer er blevet kasseret.

Men, det er ikke droppet overhovedet og de skal nok komme. Jeg har masser af ideer og projekter, som i vil få både opskrifterne på skrift i et sprog selv jeg fatter og en video på youtube kanalen dog på engelsk.

Men de kommer, vi skal bare lige turde trykke udgiv. Det lover jeg, at en dag så tør vi og det bliver en lækker dag.

Det er både, bedstemors firkanter, virus mønsteret, kurve mønster, harlekin kareklude og masser andet sjovt. Jeg lover, at hvis du vil lære at hækle kommer der her en masse muligheder for at lære det.

Da jeg satte mig med min første bedstemor firkant var jeg også helt grøn og hold nu op, hvor var den grim. Men nu har jeg lært og hold nu op det er en stor favre verden. Jeg håber i alle vil tage rigtigt godt imod. Jeg er ihvertfald vild med det.

Glæd jer.
  • Andet

Synes godt om

Kommentarer