Homemade ny sofa. Sådan næsten ihvertfald.

Min bedste veninde er Marianne. Jeg ser hende ikke så tit, da hun bor langt væk. Faktisk ovre omkring Virupan.
Jeg tænker dog rigtigt tit på hende. Det gør jeg faktisk hver eneste gang, jeg sætter mig i min sofa. Det er nemlig hendes skyld, at den endte hos mig.
Det er faktisk et af mine første loppe fund. Man kan måske ikke engang kalde det et rigtigt loppe fund, men den er ihvertfald ikke købt fra ny, af mig.

Mariannes mor flyttede op på industrivej i Børkop og ind flyttede denne nye lækre sofa med. Jeg elskede den, men jeg hørte også godt hvad den havde kostet MorLotte. Dog kunne jeg godt forstå hende, for den var alle pengene værd.

Et lille års tid efter, tror jeg, eller også en anden rum tid. Det er virkelig mange år siden, flytter MorLotte igen. Nu var der ikke plads til sofaen. Chooook

Endnu større chok var, at jeg måtte gerne købe den, for et virkelig sporadisk beløb i forhold til det, hun selv havde købt den for. Men sagen ligegyldig, jeg var glad.
Det skal lige siges, at jeg ikke var flyttet hjemmefra endnu og havde egentlig heller ikke, sådan store planer om det lige der. Men sofaen var i hus.

Dette er nu ihvertfald 10 år siden. I de 10 år er denne meget lyse sofa selvfølgelig blevet ældre med årene og trænger gevaldigt til en overhaling. Det, eller en ny (det gør ondt i hjertet bare at skrive det)

Godt jeg har min mor.
Hun har fået fingrene i dette mørke velour stof, som hun har syet puder i, samtidigt har hun haft far med oppe i lejligheden og ombetrukket min sofa.
En hel ny sofa, som er lige så lækker, som den gamle.
Kan det blive bedre? det tror jeg ikke, nej.

Vi er slet ikke professionelle og det er faktisk også første gang vi sådan rigtigt leger med denne form for arbejde.
Ja da, så starter vi med en hel sofa, det er da klart. Go big or go home.
Men med fars logiske sans, og ikke mindst sømpist0l. Mors sy evner og mit gode humør. Ja, jeg var vidst mere pauseklovn end jeg var arbejdskraft. Men dem skal der også være plads til.

Det er altså, et kæmpe arbejde at ombetrække sådan en sofa.
Selvom mor havde lavet alle puderne inden de kom, er det virkelig stadig et kæmpe arbejde.
Det er dog det hele værd.


Kæmpe tak til dem begge, for deres store hjælp. Jeg havde slet ikke kunne klare det uden dem.
Men et lille ekstra tak til mor, fordi hun endelig ville hjælpe mig (okay gøre det for mig, for jeg kan ikke engang tråde min symaskine) og gøre min sofa, til det mest elskede møbel i hele lejligheden. Det kommer virkelig til at koste mange buketter til hende. Af hjertet tak <3

  • Hverdag

Synes godt om

Kommentarer

happypill
happypill,

Hvor er den fin 😊

nouw.com/happypill
MadebyMalle
MadebyMalle,
Mange tak. jeg er også totalt vild med den
nouw.com/madebymalle