Imorse vaknade jag utav ett semmel-sug utan dess like! Suget var så stort att det drog mig till totalt vansinne och det fanns inget val förutom att med min bagar-touch producera fram en obducerad surdegs-semla! Efter jag tillagat haveriet i ung och ätit upp semlan på nolltid, började jag genast, med eld i blicken, fördjupa mig lite extra i mitt favorittyg, kashmir! Visste ni att det tar 8-8,5 år tills man kan ta ullen ifrån Kashmir-geten? Ha det gött, Empa 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

10 Juli idag och ja det var ett tag sedan det skrevs något här. Ja det har hänt mycket sen dess.

Framförallt har jag och J gått åt varsitt håll och allt kring det känns som ett bra. Hunnit med att fira studenter, midsommar och födelsedagar.

Idag söndag var jag på jobbet mellan 10-14. Den käraste yrseln kom tillbaka och kunde helt enkelt knappt stå på jobbet utan att tappa balansen. Bara hem och lägga sig under täcket och sova.

Väl hemma till kvällen blev det ett glas cava och en god pasta till middag. Nu fotboll och sedan en riktig skönhetssömn!

Likes

Comments

Ledig idag och har prickat av några av dagens todo-grejs. Först sjukhusbesök och sedan bankbesök. Väl hemma satte jag direkt vid datorn och fortsatte att skriva naturkunskap. 

Bästa som finns vid plugg är helt klart en poddis, idag fick det bli svartenbart. P3 dokumentär är verkligen att rekommendera.

Inväntar nu mamsen och senare åka till pappa för att fira lillebror som idag fyller 14 år, puss!

Likes

Comments

Jobbade igår 16:30 - 20:45. Under dagen låg jag i sängen hela förmiddagen och åkte till J runt 2 tiden.

Fick en uppgift inskickad igår men de återstår en till uppgift denna vecka.

Här ovan ser ni min middag, kycklingbullar med mos och en härlig selfie!

Likes

Comments

äta långdragen frukost, dricka kaffe hela morgonen och framför allt sovmorgon! Kan det bli en bättre start på denna söndag?

Nu med en kopp kaffe i handen ska jag ta mig an att dammsuga hela soffan, för idag kommer något nytt, hihi!

Vädret är grått så passar utmärkt med en "stanna inne och göra något vettigt" - dag!

Ha en skön söndag puss.

Likes

Comments

Dagen D har bestått utan mat och ännu mera mat. Lite kaffe också, men ack så skönt med ledig helg!

Åkte till Ikea i förmiddags och handlade de som stog på listan. Utförde några ärenden i Borlänge och sedan hem och slocknade på soffan.

16 april dagen då min farfar har sin dag och idag var det den 81 födelsedagen och de firades med smörgåstårta, pärontårta och en massa kaffe, helt perfekt!

Likes

Comments

Inhandlade nya jeans i veckan men dom skickades på uppläggning så fick hem dom i går och bara älskar färgen. Aldrig varit ett stort fan av ljusa brallor men nu så var det dags!

Likes

Comments

1. sista minuten plugg på tåget // 2. efter ca 5 min av tågresan tröttnade jag // 3. NU, hoppa i säng och förbereda sig för morgondagen!

Tågresan gick bra och solen sken hela vägen. Kom till centralen ca 18 och landade i Sollentuna ca 19. Väl framme mat och en härlig avslutning med nya Beck-filmen.

Ska nu avslutade mitt PM i svenskan och sedan krypa ner bredvid J och ladda för en morgondag på bästa gallerian, Täby centrum. pusshej!

Likes

Comments

Godmorgon fredag! Snart påväg mot jobbet för ett kort pass, 11-15. Sedan sätta sig på ett tåg mot Stockholm. Spenderar helgen där med J hos hans mormor.

Ska bli så skönt att komma bort en stund efter denna vecka. Den har allt bestått utav mycket jobb.

Likes

Comments

Äntligen påväg hem i från jobbet, puh vilken dag! Hur underbart är det inte att sluta jobbet 18 och de fortfarande är ljust och varmt framförallt! UNDERBART!

På tal om ljust, igår fick det bli ett besök hos min bästa Astrid som kan fixa frippan. Något kallare och något ljusare. Snart i mål med detta hår, vad jag vill just nu i varjefall! Vad tycks?

Likes

Comments