En av mina närmsta vänner fyllde år i veckan, så vi åt middag M o jag på vete katten inne i stan. Inget fancy men ändå väldigt gott!
Jag och M har känt varandra sen gymnasiet och då sågs vi nästan varje dag, vilket vi inte alls gör längre. Vi hinner ses en liten stund men oftast är de på gymmet och där pratar vi inte så mycket. Hur som, va otroligt skönt att få lite egentid med Mathilda, sånt behövs med alla vänner tror jag. Man uppskattar varandra ännu mer då!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallå där! Hur mår ni? Jag ska vara ärlig, jag mår sådär. De senaste dagarna har varit jobbiga och jag både trött fysiskt och psykiskt. Hursom, en av anledningarna till att jag mår sådär är för att jag är princip nyopererad. Min högerhand har fått sig en omgång och är för tillfället otroligt svullen, gör ont och inte allas användbar, inser väldigt mycket att min vänsterhand suger rejält haha. Jaja.

Jag tänkte egentligen bara kika in och säga hej! Att jag lever men är otroligt trött o har väldigt ont faktiskt (hög smärtgräns njaaaa)

Likes

Comments

Jag hade lovat mig själv att inte falla för dig igen. Kanske kom jag aldrig över dig och kanske tyckte jag om dig ännu mer när jag gick hem till dig den natten.

Jag lovade mig själv att inte ge dig något av mig som du så fint tackade nej till tidigare.
Du ville inte behålla mig.
Ändå vandrade jag hem till dig den natten. Kanske vann jag över dig den natten, du ville ha mig. Men kanske så vann du.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Här har ni min frukostmilkshake denna morgon. Jag tycker om att starta dagen med en god frukost och även lite lugn och ro (även fast jag ofta behöver stressa i sista sekund). Frukost enligt mig är även dagens viktigaste måltid eftersom man sätter sin grund för dagen. Har jag inte ätit en bra frukost blir jag snabbt väldigt grinig pga tom magen och ingen energi. Hur som vill ni vet vad som är i denna goda smoothie/milkshake?


Du behöver: En fryst banan, soyamjölk med chokladsmak, en halv banan för att ha i och för att toppa smoothien med, vitchokladkvarg och sist men inte minst lite kakao för extra smaksättning. Mixa allt och så har du en perfekt milkshake/smoothie till frukost, mellanmål eller bara som kvällssnacks.

Likes

Comments

Morgonskenet slog hans ryggtavla när han ställde sig upp för att ta sin morgonrock, hans händer drog igenom det långa håret och han började sjunga lite för sig själv. Jag tittade runt och kände mig alltid så hemma i hans lilla kryp in och hur han alltid klev upp först ut ur sängen. Men jag tyckte om det, jag kunde ta in hans rörelser och se hans fina kindben. Jag iakttog honom på morgonen och tänkte att det skulle vara så fint att få se hans gester såhär varje dag. Det skulle ha varit så fint..

Likes

Comments

Tisdag och jag har som vanligt varit ifrån bloggen en del under helgen. Helgen var annorlunda och det känner nog det flesta som bor i Sverige och kanske störst del vi som bor i Stockholm.

Ja tisdag var det, solen sken när jag vaknade imorse och jag kände mig extremt peppad på vad denna vecka har att erbjuda. Påsken är runt hörnet och jag ska faktiskt spendera hela påskhelgen på jobbet, vilket känns helt okej ändå. Med påsken kommer våren och alla ljusa färger vilket även gör att min garderob även blir ljusare. Jag har alltid haft lite svårt för skjortor och då menar jag verkligen tighta skjortor, även fast jag tycker det är extremet snyggt så har det varit lite svårt för mig. Jag har ändå varit på jakt efter en skjorta som inte sitter slimmad och H&M har alltså den perfekta skjortan i olika färger som jag blev helt kär i. Såklart slog jag till och färgerna i min garderob börjar ljusas upp.

Likes

Comments

Häromdagen så blev det en födelsedagsbrunch för Seyda istället för en middag, visst är det ändå mysigt att man inte alltid behöver äta middag för att fira någon?
Hursom, vi åt på Pom & Flora, där de har fantastisk god frukost.

Jag tog en superbowl men yoghurt annans, passionsfrukt och mynta. Den ska egentligen serveras med nötter men jag som är nötallergiker fick det utbytt mot något jag faktiskt inte kommer ihåg vad de hette. Till det tog jag en matchalatte. Perfekt start på dagen innan praktik, plugg och jobb väntades.

Likes

Comments

Vaknar upp lördag morgon från något man hoppas innerligt bara är en mardröm. Det gråa vädret passar sig bra idag, för just nu känns allt grått och mörkt. Man har svårt att ta in och förstå att terrorn har nått Sverige. Jag har aldrig trott att jag i ren panik ska behöva ta emot samtal, sms och även behöva ringa själv till alla mina nära och kära för att se att de är okej. Att jag ska behöva klicka i på facebook att jag är i säkerhet från attacken. Att min bästavän som bor längre ner i Sverige behöver ha panik över att jag inte svarade direkt i telefonen. Hjärtat gör ont idag och hänger inte med.

Men mitt i allt detta mörker och sorg som ligger tryckt över vår vackra stad så ser man så mycket mänsklighet. Folk som öppnar upp armarna och poliser, sjukvårdare och brandmän som aktivt jobbar för att rädda oss civila för att själv sätta sigi fara. Även om "I see no humanity" i terrorn som ständigt pågår så ser jag så mycket "humans and humanity" just nu. Alla mina tankar går till alla drabbade och deras anhöriga. Kärlek är starkare än hat.

Likes

Comments

Jag är en person som ofta är väldigt skeptisk till godis som ska vara nyttigt och dessutom utan socker och med massor av protein. I mitt huvud tänker jag då på hur mycket mer kemikalier det är sånt godis och då kan man lika gärna äta vanligt om man ska unna sig.

Efter lite forskande och läsning bestämde jag mig för att testa dessa godingar. Japp, jag har svårt att förstår hur dessa kan vara så extremt goda och nyttiga? Superbra fredagsgodis om ni frågar mig!

Ha en bra fredag kära ni!

Likes

Comments