Käytiin eilen poikaystäväni kanssa ystävänpäivän kunniaksi kokeilemassa lie mi ravintolaa, jossa emme kumpikaan olleet aikasemmin käyneet. Paikka ei siis ole mikään fiini vaan mukavan rento mesta viettää iltaa vaikka isommallakin porukalla. Mielestäni annokset olivat sopivan kokoisia ja erityisesti maut olivat kohdillaan annoksissa. En ole aikaisemmin syönyt Vietnamilaista ruokaa. Rakastuin ensi haukkauksella. Tämän takia tuli sitten matka kuumekkin hankittua. Heh.

Harvemmin käyn ulkona syömässä, mutta jos käyn niin ehdottomasti palaan uudestaan tänne. Suosittelen siis kaikille ketkä rakastavat aasialaista keittiötä.

Xoxo Evi

Lie mi

https://www.liemi.fi

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - Napsauta tästä

Likes

Comments

Tulin toivottaa kaikille tasapuolisesti ihanaa ystävänpäivää. Vaikka tykkään ihan arjessa pienillä teoilla muistaa lähemmäisiä, niin tänään voitaisiin ihan pienillä asioilla muistaa rakkaimpia. Pieni kehu tai halaus aina piristää päivää. Nautitaan tänään niistä lähimmäisistä. <3

Illalla olisi tarkoitus käydä syömässä yhdessä ravintolassa missä olen halunnut käydä jo vähän pidemmän aikaa. Siitä myöhemmin lisää ;)

Xoxo Evi

Likes

Comments

Useimmat kuvat kuvaan yleensä yksin tai jos saan suostuteltua poikaystävääni kuvaamaan, niin se on vielä parempi. Myös yhden ystävän kanssa tulee kuvattua, mutta hänkin asuu pidemmällä, niin ei päästä niin usein yhdessä kuvailemaan kuin haluttaisiin. Sen takia kyselisin, jos jollakin olisi aikaa ja innostusta lähtemään kanssani toteuttamaan joku kuvaus aihe. Mitä ikinä on ollut mielessä. Haluaisin muutenkin päästä enemmän opettelemaan kuvaaman muita ja siinä samalla saisin myös itsekkin itsestäni kuvia blogiin. Ottakaa vain rohkeasti yhteyttä jos on tarvetta kuville tai halua jakaa blogi harrastusta yhdessä. Jos siis et ole kuvaustaitoinen, mutta haluat saada muuten kuvia omaan käyttöön, niin olen siitäkin erittäin innoissani. :) xoxo Evi

Likes

Comments

Pieni matkakuume iski taas viikonloppuna, joten ajattelin vähän fiilistellä viime reissua kuvien kera. Reissu oli taas super ihana ja kuukausi vierähti nopeasti. Nyt olis tarkoitus joku mini reissu ennen kesää käydä kaverien kanssa, mutta paikkaa eikä aikaa ole vielä päätetty. Itseäni kiinnostaisi paljon käydä Islannissa, mutta en tiedä onko pidennetty viikonloppu liian lyhyt aika siellä käymiseen. Barceloonaan on myös aina ihana palata. Siihen ei koskaan kyllästy. Olisiko teillä kenties suositella jotain Euroopan maata missä olette itse käyneet?

Likes

Comments

Tästä saan usein kuulla ihmetystä uusilta tuttavuuksilta ja kavereilta. Miten te pystytte asumaan yksiössä kolmisin? Nyt on vierähtänyt yli kaksi vuotta kun muutin poikaystäväni yksiöön asumaan, eikä meillä ole sen jälkeen ollut mitään ongelmaa. Hyvin tässä ollaan pärjätty. :DVuosi takaperin hankimme myös hauva vauvan tähän talouteen ja sekään ei ole tuonut yhtään ahtauden tuntua. Tottakai joskus haaveilen isommasta ja tulevaisuudessa on tarkotuskin vaihtaa isompaan, mutta nyt on erittäin hyvä näin. Meillä tämä toimii ja senkin takia se mahdollistaa paljon muita asioita esimerkiksi matkustamisen. Helpompi säästää rahaa vaikka ollaan molemmat oltu opiskelijoita vielä viime vuonna.

Yksiöstäkin saa ihmeen tilavan pienillä hyvillä ratkaisuilla ja vähemmän tulee ostettua mitään turhuuksia kotiin. Pienillä jutuilla saa kodin tuntua meidän "hotellihuoneeseen". :D

Xoxo Evi

Likes

Comments

Aah näitä aamuja olen odottanut. Pääsen taas nauttimaan smoothiebowleista ja samalla tehdä niistä visuaalisesti viehättäviä. Mitäs teidän aamupalaan normaalisti kuuluu?☺️ Xoxo Evi

Likes

Comments

Kotona ollaan taas. Loma meni yllättävän nopeasti, mutta samalla kerkesi hyvin levätä ja olo on taas kuin uudesti syntynyt. Tänään kävin keskustassa moikkaamassa siskoani ja samalla otettiin nopeat asu kuvat pitkästä aikaa. Ensviikon puolella ajattelin poistailla vähän meijän reissusta kuvia enemmän. Xoxo Evi

Likes

Comments

Tulin El Nidon Art cafeeseen kirjoittamaan teille vähän kuulumisia, samalla kun pojat lähtivät sukeltamaan. Itsehän kokeilin sukeltamista ekan kerran viime vuonna, mutta koin ettei se ole minun juttu. Jäin sitte yksin kiertelemään El Nidoa ja samalla ajattelin tänne raapustaa kuulumisia. Katsotaan tuleeko tästäkään taas mitään, koska täällä on niin huono wifi yhteys, joten postaaminen täältä käsin on erittäin hankalaa. :( :D

Mitä sitten olen kerennyt kokea tässä viikon aikana. Mahataudin! Harmillisesti melkein heti alkulomasta meni kolme päivää vähän hukkaan lepäillessä huoneessa. Onneks nyt parin päivän ajan olen ollut taas elävien kirjoissa.

Huomenna olisi tarkoitus lähteä parin päivän reissulle puerto prinsessaan ja myöhemmin lomalla lähdemme käymään myös coronin saarella.

Ihanaa viikon alkua teille kaikille ja kuullaan taas kun pääsen netin ääreen.

Likes

Comments

Uusivuosi vaihtui taas täällä Manilassa. Tulin vain toivottamaan kaikille ihanaa alkanutta uuttavuotta. <3 xoxo Evi

Likes

Comments

Saavuimme neljä tuntia sitten Dohan lentokentälle. Harmiksemme myöhästyimme jatkolennolta. Lentoyhtiö onneksi järjesti seuraavan lennon, mutta 7 tuntia myöhemmäksi joten myöhästyimme myös seuraavalta jatkolennolta. LOISTAVAA. Onneksi on olemassa näitä varten matkavakuutus. Suunnitelmat muuttuivat tällä kertaa ja vietämme taas uudenvuoden Manilassa. :D Oikeastaan se ei enää harmita, koska varasimme ihanan hotellin mihin pääsemme rentoutumaan ja viettämään uuttavuotta.

Aiheesta poiketen ajattelin lisätä kuvia viime viikoilta ja Jouluaatosta. Pääosin olen ollut töissä 11-19 joka päivä joten kuva saldo on aika kännykkä painotteinen, mutta reissulla tulen päivittämään aktiivisemmin kuulumisia ja vinkkejä Filippiineiltä.

Ihanaa uuttavuotta kaikille. Xoxo Evi

Likes

Comments

Instagram@madebyeviwithlove