Det är dags att komma tillbaka! Få in lite skriva-av-sig-rutiner, för snart *trumvirvel* så drar jag och mina fina vänner till Asien för en massa nya roliga äventyr! Jag är så taggad och räknar ner till dagen vi åker likt ett litet barns nedräkning till julafton.

Även om jag är väldens sämsta på att blogga så kommer jag verkligen att anstränga mig denna gång när vi är på andra sidan av jordklotet. I och med mitt katastrofala minne så blir det här det säkraste sättet för mig att minnas resan på lättaste sätt. ;)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min födelsedag är nu över och jag är hur nöjd som helst! Det hela började redan igår kväll då jag mötte upp en del kompisar på lite förfest på baren Nonni, hur mysigt som helst! Och sedan drog vi vidare till Solidaritet där jag och min kompis (som fyller år på samma dag) hade en drinkbjudning för våra vänner. Kvällen var verkligen hur lyckad som helst och jag är så nöjd! Alla andra verkade också för övrigt vara nöjda med kvällen haha!

Sen idag, kom hem vid 4 tiden på natten, då var det bara att gå och lägga sig. Vid halv 7 kom familjen och sjöng och gav mig fina presenter. När dem lämnade mig så jag kunde somna om vaknade jag till och från fram tills klockan 12 då det var dags för tårt-frukost. (Åh vad det är kul att fylla år!) sen under dagen så har det inte hänt så mycket, gått och blivit sjuk så orken har inte varit på topp. Fick välja middag och då blev det pizza! En riktigt bra födelsedag helt enkelt!Här är då outfiten från utgången.


Jag och min födelsedagspolare.


Och här är jag, min syrra och min vän Mimmi.

Likes

Comments