"Kod för att importera min blogg till Nouw:7265019380

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som rubriken lyder så har jag inte ont längre. Eller jo, lite om jag nuddar blåsorna. De allra flesta blåsor har det blivit en sårskorpa på. Så jag hoppas att jag börjar friskna till snart och alla blåsor försvinner, vilket kan ta ett tag.
Det är riktigt skönt att slippa den vidriga smärta som jag har haft. Nu har jag lite klåda, men det är lindrigare än smärtan.

Likes

Comments

Jag var sarkastisk i rubriken, så ni vet. Men igår fick jag veta att jag har fått bältros. Ja, ni läste rätt. Jag är 29 år och redan fått den sjukdomen!

Historien. I lördags såg jag att jag hade fått utslag på sidan av magen. Det kliade och sen tänkte jag inte mer på det. Men igår såg jag vätskefyllda blåsor. Jag blev ju skitnojig och ringde till 1177. Jag fick veta att jag har fått bältros. Jag ringde sen min chef och förklarade och frågade om jag verkligen kunde jobba, vilket hon sa ja på.

Så jag var på jobbet idag. Och smärtan jag har haft under dagen har varit obeskrivlig. Det liksom kliar, svider, sticker och bränner på samma gång. Usch!
Men iaf. Jag ringde till läkarhuset och fick prata med en sjuksköterska. Där också förklarade jag om min situation. Nu till det värsta. Jag får ingen behandling för bältros! Jag måste tydligen söka hjälp innan blåsorna blossar upp, men vad fasen, det kunde väl inte jag veta!

Så innan jag gick hem efter jobbet, så gick jag till apoteket och handlade hem klådstillande, alsolsprit och kompresser. Skulle dock köpt tejp också...

Jag fullkomligt hatar denna sjukdom! Fasen vad obehaglig den är! :(

Likes

Comments

Precis, det var ju inte igår jag skrev här..

Hej alla förresten!
Jag tänkte att jag skulle uppdatera lite om hur det har varit sen sist jag skrev här.

Vad har hänt? Jag har såklart jobbat, vilket fortfarande går bra. :)
Förutom kanske att jag fick ont i ryggen på jobbet. Träffat en sjukgymnast som sa att jag har överbelastat ryggen på jobbet och på grund av min höga vikt.. 103 kg.. Jättekul att höra, eller inte..

Håller på att utreda om min klåda. Dels har jag varit hos läkaren för prover och om 2 veckor ska jag göra ett ultraljud på buken för att se om det kan vara gallan.
För att vara på den säkra sidan så har jag också börjat med laserbehandling på min stjärntatuering (fy fan i helvete vad ont det gör!) Men gött ändå OM det nu skulle vara tatueringen.

Vad har hänt mer? Jo! På grund av det sjukgymnasten sa så har jag faktiskt börja viktminskningen igen. Visserligen har jag bara varit på gymmet en gång, men ätit mycket Modifast (pulver som man skakar) och faktiskt minskat 8 cm runt magen. :) Idag fick jag en hel papperskasse full med kartonger av Nutrilett. Kommer att räcka ett bra tag! ;)

Likes

Comments

Hej allihopa!
Nu sitter jag jag på tåget på väg hem från Linköping.
Jag har haft en suverän bra dag med Susanna och Christopher.
Jag och Susanna har varit på ikano-huset och jag har tagit hål i öronen. :)
Vi tog också en fika på Espresso house och hade skittrevligt.
Passade också på att köpa nya skor till Vincent, vilket han behöver. :)

Jag är så nöjd med denna dag! Tack igen, mina härliga vänner! ❤

Likes

Comments

Hej allihopa!
Imorse vaknade jag med värk i ryggen. Tror att jag har legat fel i natt. Men lite ipren gör nog lite susen.

Idag tvättar vi, vilket behövs.
Ikväll ska jag jobba, börjar kl 14. Jag ska gå med en boende och vara som en extra resurs enbart för den personen. Jag hoppas att det kommer gå bra ikväll.

Imorgon är jag ledig och då ska Vincent till skolan. Jag och Vincent gick till Ica igår och handlade nytt till skolan. Ny ryggsäck, foppatofflor och gymnastikskor. Han ska nämligen ha gympa imorgon. Så det är ju bra att han har lite nytt då.

Och medan han är i skolan imorgon ska jag passa på att träna på gymmet. Jag hittade min tagg häromdagen, så jag ska passa på. :)

Likes

Comments

Hejsan alla!
Idag är det måndag och ny vecka. Denna vecka blir det att Vincent börjar i skolan och han börjar på onsdag. Han tjatar väldigt mycket, så det det märks ju att han vill dit. :)

Igår var det sista dagen på mitt sommarvikariat. Och jag kan säga att det märks att jag har gått över till timmar igen. :) Jobbet ringde imorse och fråga om jag kunde jobba på onsdag, vilket jag tackade nej till. Förklarade då att Vincent börjar skolan och det förstod dom.
Så jag ska bara jobba tisdag och fredag denna vecka, och tisdag till fredag nästa vecka.

Nu när jag har jobbat hela helgen så är jag skapligt trött. Så idag vill jag bara ta det lugnt. Umgås med familjen och bara vara. :)

Likes

Comments

Hej och hå i detta regniga höstväder!
Nu är hösten här och det märks. Det regnar, är kallt och blött och löven har nästan börjat falla från träden.

Idag har vi varit på inskolning på Vincents skola. Vi fick väldigt mycket information om vad som gäller för både skola och fritids. Vincent passade på att leka och ville absolut inte följa med hem. :)
Så på onsdag nästa vecka börjar han. Vår kille är stor nu och inte liten längre. ❤

Likes

Comments

Nu är min efterlängtad helg här. Jag har jobbat hela veckan och det känns i kroppen.  Jobbveckan har varit bra.
Häromkvällen sökte jag en tjänst på avdelningen som jag brukar vara på. Så jag hoppas att chefen nappar på min ansökan. ;)

Men som sagt, nu har jag helg som jag ska njuta av.
Idag tvättar vi, vilket behövs. Får se vad vi hittar på att göra sen.

Likes

Comments

Ja, precis. Det här med att sluta snusa var det ja. Det går inte. Jag har failat för andra gången detta år. Jag kan fortsätta att försöka, men jag kommer bara att börja igen. Känns det som för mig iallafall..
Jag vet att jag är dum i huvudet som börjar igen och igen, det vet jag.
Jag har hållt upp i 17 dagar och igår köpte jag en dosa efter jobbet. Snusar dock inte lika mycket längre, vilket känns okej för mig.
Så, nu har jag sagt mitt..
Jag hoppas att ni har förståelse.

Likes

Comments