Feber på natten och morgonen och lever på de lilla jag har för att orka jobba på dagen. Någon tugga här och någon tugga där och Ipren så hoppas man att man har energi nock! MEN jag vill kunna äta en hel macka, en hel måltid och mina 3 gånger på en dag. Så varför kan jag inte. Ja du? Bra fråga. Jag vill bara att det ska vara den 11 snart så jag kan komma vidare i mitt mående. Senare idag är det gubbens tur att prata med psyk. Hoppas det går bra. Jag tror och hoppas att jag kommer skriva ett inlägg senare ikväll. Jag har så mycket att skriva men så lite ork. Sorry! ❤

Likes

Comments

Ny? En helt annan början, lite annorlunda, lite mer komplicerat och en jävla massa mer osäkerhet! Vad  babblar jag om? Jo jag babblar om mitt liv jämfört med hur jag hade det innan jag slutade blogga förra året. Då var det mest hästar och lite annat dött. Denna gången är det mer jag, mitt liv och runt det.
Men vem är då jag?
Jag är en brud som lider mot sitt slut av ljuva 29 år och skulle ljuga om jag sa att jag välkomnar 30. Har en 8 åring och en sambo. Några katter, hund och hästar. Har svår depression, sömnsvårigheter sen 13 års ålder. Väntar på att få ett godkännande för adhd test, 11 sep får jag reda på det. Hoppas jag! Jobbar vid tåg i vanliga fall fram tills 23 oktober, efter det är jag lite kluven på vad jag vill göra tills jag kan gå den utbildningen jag vill gå, dock berättar jag mer om den en annan dag! Annars är väl inte det så mycket mer om mig, resten lär ni ju känna genom inläggen hoppas jag.

I morgon väntas... japp det får ni allt se, haha beror helt på vad jag känner i morgon.
Annars ha det fint tills dess!
Kram Mädiz

Likes

Comments