Hallå!
Vi hade en toppen dag på Furuvik, efteråt slutade vi dagen med hamburgare på Monroes i Sandviken. Här kommer bilder från dagen, nu ska jag fixa mig för ska iväg och jobba puss och kram.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Idag är det en äventyrs dag med hela familjen, vi sitter i bilen nu på väg så vi är där när dom öppnar. Ser fram emot en roligt dag med mycket karuseller bad och skoj, bilder under dagen kommer in senare på bloggen skulle tro i morgon.

Ha en jätte mysig dag i solen här är en selfie på mig och mina syskon puss

Likes

Comments

Hejsan!
Söndag idag och jag är ledig idag igen, igår hade jag världens skit dag verkligen. Började med att jag cykla i regnet på morgon till jobbet, kom till jobbet och skulle inte ens Jobba så fick cykla hem i spöregnet igen. Hem till mamma kom jag å då sov jag en stund innan jag skulle iväg till pappa på middag. Fixar till mig går ner i garaget för att ta bilen åka hem till abbe och plocka upp han, hann inte längre än till vårdcentralen Tisken som ligger typ 500M utanför mitt hem så pajar bilen. Så ja där står jag mitt i vägen med varningsblinkers på, jag kände bara varför idag? Varför just mig? Så himla typiskt!! Så där sitter jag i bilen å grinar vart bra för mycket på den dagen å då grinar jag sån är jag.. Haha nu vet ni det 😂.

Som tur var kom mamma ner med cykeln å vi fick hjälp av en snäll farbror som stannade, vi provade med startkablar ingen reaktion sedan bogserade vi den till en P-ruta så den inte stod mitt i vägen iaf. Haha alltså vilken dag men den vart bra tillsist farmor och farfar hämtade upp mig å abbe sen åkte vi till pappa som planerat käkade och hade trevligt.

Har knappt haft körkort i en månad redan hunnit med att åka in i garage porten och så händelsen igår men det var ju inte mitt fel iaf.!
När pappa skulle skjutsa hem oss igår så erbjöd han mig att köra han automat impala, så häftigt att köra en sådan gammal bil och så skönt med automat ingen växling eller start i backe!

Nu ligger jag i soffan och väntar på att min kära ska vakna hoppas på bättre dag idag hehe 😉.

Ha en super dag puss

Likes

Comments

Hallå!!
Jobbat på dom senaste dagarna så har kommit hem vid 10 tiden då jag jobbat kvällar och hel dagar. Idag är jag ledig super skönt för min rygg pajade men det är ganska bra med den nu.

Imorgon jobbar jag från 8-14 sedan ska jag hem till pappa och äta grillat tillsammans med Abbe, idag har jag inte gjort så mycket mer än att vila ryggen. Städat hela lägenheten och snart blir det mat på det kanske ett glas vin med boyfriend, och hand broder.

Såg ni skorna jag choppade? Både finns på stadium i olika färger och mönster, ett par kostade egentligen 200kr styck men nu kostade båda 100kr styck katchiiing på den liksom hehe 😉.
Är skit nöjd med dom verkligen super sköna så nått jag kan rekommendera till er!!

Ha en bra dag puss på er, ett litet till kik på skorna får ni nedan!

Likes

Comments

Hallå solen skiner och det är underbart eller hur?
Haft en toppen helg med mina fina Alexandra i stugan, vi har skrattat solat och haft det allmänt bra. Dock inget bad då vi var för fega för det. Ena dagen var det 21 grader i vattnet endå fegade vi ur haha 😂.

Har inte bloggar då jag låg med solfrossa hela dagen igår och i måndags samt söndagen, kan ju säga att det inte riktigt var det jag planerat.

Just nu har jag en låg härlig rast, ska snart börja mitt första överlöp får se hur det går. börjar blir lite mer ansvar och allvar nu när jag snart ska bli vikarie, man måste lära sig rätt lyft och taktik men det går nog som en dans på rosor det med.!!

Imorgon börjar jag 7 istället för 9 tiderna ändras ju oxå vilket är både en fördel och nackdel precis som allt annat.

Här kommer lite bilder från helgen kram och sola lungt!

Likes

Comments

Hejsan mina fina!
Just nu sitter jag och Alexandra nere vid vattnet och typ spar lite, vi rakar benen tvättat oss samt passar på och sola. super skönt väder här, nyss ätit lunch snart blir det väl lite fest och grillning till kvällen.

Hur mår ni?
Mår bra för övrigt körde en sväng in till siljansnäs dag för att införskaffa lite cider till maten. Sen var vi in på kyrkogården en snabbis titta till minneslunden, nu återstår mera mys.

Puss och kram

Likes

Comments

Hallå!!
Har fått ett jobb äntligen, det är nytt för mig men det är det gamla platsen jag är på nu som sommarjobbare. Skulle egentligen sluta mina tre veckor, vecka 27. Men nu vart jag anställd som vikarie HELA sommaren och till hösten så känns verkligen super!

Ikväll åker jag till stugan å firar mini midsommar där men familj släckt och vänner, Alexandra ska med dit så blir mycket skratt mys och en toppen helg. Vi kommer förmodligen sitta mycket nere vid vattnet för ska bli strålande sol. Blir nog nått inlägg då och då om det uppdateras från vattnet, då det är bra teckning där så håll utkik! 👍🏿

Nu ska jag fortsätta jobbet så hörs vi puss och kram!!

Likes

Comments