Header

Heej!

Idag har jag spelat Crossfire. Spelade det mycket med min kille och hans bror i somras, men nu fixade min älskling det till min data så att jag kan spela det när jag vill. Yippie! Han fixade också Leagues of Legends, och det ska jag spela med honom nu. 

Blev lite förvånad idag när jag spelade Crossfire och jag fick 63 kills det var bara en som hade mer än mig och den personen hade bara två mer. Min bror som inte trodde att jag var bra på att spela blev lite chockad. Han satt nämligen bredvid mig och såg mig få double, trippel och multi. Tror att jag aldrig sett honom så fascinerad. 

Men nu ska jag försöka mig på LoL tror det kan vara kul när man väl lärt sig hur man gör. 

C yaa, uppdaterar mer om hur det går med mitt spelade sen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 Heej!

Jag har inte haft tid att blogga på grymt länge. Men nu hade jag tid och såg mitt tillfälle. Men otroligt mycket har hänt på sistone, men det blir sakta mindre saker att tänka på men just nu har jag helt enkelt fullt upp.😞

Funderar på att söka sommarjobb nästa sommar, det kommer nog vara bra för mig att lära mig lite mer om arbetslivet. 😜

Men just nu är jag bara allmänt trött hela tiden, fast jag längtar grymt mycket tills imorgon när jag och min älskling firar ett år tillsammans. Det är sjukt att tiden har gått så otroligt fort. Men det har den och det kanske man också ska vara tacksam över. För snart är det dags att söka till gymnasiet jag vill börja på.😃

Men som sagt, året har gått fortare än vad jag kunnat ana. Känns som om det var igår vi blev tillsammans.😍

Men nu ska jag ta och städa lite eller läsa.

C yaa ❤
Likes

Comments

 

Hej hej!

Det är inte så mycket bloggande från min sida, men jag har fullt upp. Men ska skärpa mig, lovar.

C yaa <3

Likes

Comments

Ni är alla vackra och underbara, men vi låter andra trycka ner oss. Jag fattar inte varför folk vill ha ner oss på botten igen, är inte vi lika mycket värda enligt dem? Men det är ni och glöm aldrig vem du är, för man måste vara sig själv för att andra ska älska vem du verkligen är.

Likes

Comments

Nu ska jag göra något som många har gjort. Jag tänker skriva om konsekvenserna om nån av er tar självmord, vad som antagligen kommer att hända. Jag tänker skriva hen eftersom det kan va vem som helst. Nu börjar jag. Lyssna gärna på "A drop in the ocean - Ron Pope" medan

 

Du kommer hem efter en dag i skolan, det var värre än någonsin idag. Allt gick fel och du känner för att försvinna från det här världen. Du sätter dig vid ditt skrivbord och börjar skriva ett brev med anledningen som dina föräldrar ska se när de väl hittar dig. Efter detta tar du med dig brevet till sängen och tar upp rakhyveln tillsammans med några piller. Du skär dig och tar pillrerna, sakta men säkert somnar du in.

När maten är klar kommer ditt syskon och försöker väcka dig, men du vaknar inte så han springer till din mamma. Hon kommer in och ser allt blod, när ögonen ser brevet faller hon i hop, hon gråter och skriker helt oförmögen att kunna gör något annat. Din pappa kommer in och ser hela scenen och slår i väggen, din bror/syster som inte förstår vad som har hänt står i dörröppningen utan att veta vad hen ska göra. Din pappa sitter nu på golvet och kramar om din mamma, din bror/syster går sakta fram till dem och frågar vad det är. De säger att du somnade in, men de nämner inte att du tog självmord. Din bror/syster börjar också gråta. 

De ser din kropp bäras ut och där brister allt. Din pappa går till baren och super sig full, när han kommer hem slår han din mamma och slår i väggar av sorg.

Dagen efter i skolan meddelar rektorn att du har tagit ditt liv, din bästa vän förstår inte att det är sant. När alla andra runt omkring hen börjar gråta kan hen inte, hen kan inte känna någonting, känslorna har lagt av. Mobbarna klandrar sig, din föredetta partner vet inte vad hen ska göra. Hen bara gråter och gråter. Lärarna sluter senare sina jobb, i tron om att det var deras fel.

På begravningen bryter din bästa vän i hop, hen sluter inte gråta på flera dagar. Hennes föräldrar tvingar henne till en psykolog, men de hjälper inte. Hen försöker ta sitt liv, men lyckas inte. De lägger in hen på ett hem för att få hjälp. 

Senare listar ditt syskon ut vad du gjorde, hen börjar skära sig och hänga med fel personer. Utan att veta vad hen ska göra för att må bättre, du var hens förebild, bästa vän och syskon.

Din föredetta vet inte hur man älskar längre, utan går från kille till kille och går runt på gatan om kvällarna.

 

Du är värd allt, du är värd ett underbart liv. Så ge inte upp när någon trycker ner dig, säg i från eller få hjälp. Men lev ditt liv, för alla andra runt dig kommer tappa lusten att leva.

Likes

Comments

Hej hej!
Halsont och förkylning... Vaknade med hes röst, mådde illa igår... 

Just nu vill jag bara sova... Vem vet kanske blir en till hemma dag imorgon... :(

C yaa <3
 

Likes

Comments

Nu har jag läst, tre böcker på två dagar lite drygt.

Sarah Dessens "Blunda och hoppa", "Beautiful Creatures del 2" och "Vampyrens märke" av P.C. Cast och Kristin Cast.

Alla dessa är starkt rekomenderade.

 C yaa <3 

Likes

Comments

Hej hej!
Har ni någon gång känt att ni vill ha ett ställe som bara ni vet om? Där ni kan gå och bara va, utan någon som stör.

Det vill iallafall jag, speciellt nu när jag har börjat 9an. Men det finns inte mkt att göra åt, man har ett rum och det är dit man kan gå. Men att få va ifred kommer oftast inte på frågan.

Men nu ska jag försöka hitta på något kul att göra.

C yaa <3


 

Likes

Comments

Hej hej!

Idag känner jag mig lite djup. Därför känner jag för att berätta vad kärlek är för mig. 

Kärlek är inte bara en känsla, utan flera. Man brukar beskriva det som att gå på moln eller fjärilar i magen, men man kan inte beskriva känslan.

För mig är kärlek när du inte kan leva utan personen, längtar tills man får träffa varandra igen och att personen gör dig glad.

För ett skratt förlänger livet, men jag tror också att utan skratt så har man inte ett bra förhållande till personen.

Hjärtat kanske hoppar över att slag när du får se personen efter en lång tid. 

Men jag tror inte att man kan vara kär om man träffas på internet, man behöver träffas i vekligheten och känna om man trivs i varandras närhet. Att man helt enkelt känner att det klickar. Så inled aldrig ett sånt förhållande om du inte träffat personen förut och fått känslor. Men träffa personen först är ett måste. 

Ska du träffa någon från internet så ha med dig en kompis och se till att personen inte är äldre än vad det utger sig att vara. 

Det är allt jag har för den här gången.

C yaa <3

Likes

Comments

Gick 27 hål på golfbanan idag som caddie (den som tar hand om klubborna, bagen och har koll på spelaren).

Men nu är träningsvärken värre än någonsin, kände av den redan efter artonde hålet. Undra om jag kommer orka gå imorgon eller om jag stapplar fram. För imorgon så upprepas historien...

Så kan jag inte gå då, så kommer jag garanterat inte kunna gå på måndag. Men det blir ju som varje måndag morgon då. 

Men det kan man väl leva med, eller? Vad tror ni?

Jag får ju träning, solbränna och pengar. Plus så har man trevligt sällskap. Men man är helt slut och har vätskebrist trots att man druckit 2 liter dricka.

Men det kommer nog gå, det brukar det göra. Det jobbigaste kommer vara att komma upp ur sängen ännu tidigare än idag. idag fick jag vakna 6:45 imorse för att hinna... Imorgon åker jag hemifrån vid den tiden...

Shit, kommer vara hur trött som helst, men det är nog värt det om jag kommer upp. 

Men idag var det grymt varmt också, det skulle bli svalare imorgon. Men man får väl hoppas på det bästa. Vill inte att det ska vara för varmt heller ju, men det märker vi väl. Kanske bloggar därifrån, men inte under rundan. That's a rule you know.

Men innan och efter kan man ju alltid blogga lite. Men idag är jag helt slut efter dagens äventyr. Nu ska jag nog ta och sova. För att se vad morgondagen för med sig.

Antagligen träningsvärk, regn och kyla... Sen blir det säkert svin varmt när kläderna väl är på...

Men C yaa <3

Likes

Comments