Header

Förlåt igen att jag varit osocial... varit jättetrött nu på senaste tiden så vilar en hel del och kollar på tv, orkar inte mycket mer än det just nu, då jag har BF om 13 dagar.
Men i dag tog jag mig upp ur soffan och slängde i hop lite lussekatter! Inte de finaste ögat skådat men väldigt goda må jag säga :D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mest till våran son men lite till mig också som kan vara bra att ha! :D

Allt köpt på Jollyroom såklart! Bra priser och snabb leverans :D

Nu är det bara 50 dagar kvar tills han är beräknad och vi längtar massor!

Likes

Comments

Det är ju kanelbullens dag i dag så passade på att baka lite bullar :D redan ätit 6 stycken och lär äta mer snart ;)

Likes

Comments

Har varit så nervös och faktiskt lite stressad på senaste tiden då jag inser att det inte är så jättelångt kvar till Pytte kommer till världen... Lite drygt 12v kvar och har mer eller mindre allt klart redan, bara lite leksaker och kanske någon matta att ha i hans rum men det är ju inte nödvändigt riktigt än kanske.

I dag blev det den sista stora inköpet: babyskydd till bilen. Beställt den också från Jollyroom

Likes

Comments

Har kommit en bit nu in i graviditeten! Och han sparkar bra mycket nu om dagarna och man känner tydligt när han vänder sig där inne <3

Likes

Comments

Björn kom på en bra idé att åka och bada i dag så vi drog till simhallen en stund! Det behövdes verkligen kände jag och Björn :D
Efter det blev det att hämta upp ett spädbarnsinlägg vi köpt för mer än halva priset (yay) och gratispaket från vårat apotek här. En bra dag faktiskt!

Likes

Comments

Blev köra på halkbana i dag då det var gratis körning :D och ni kan bara lugna , det var inte mer än 60km/h ;) och Björn kör alltid lugnt.

Björn provar komma ut ur en upp och ner vänd bil på 3e bilden, han kom inte ut dock så de fick rätta upp den igen.

Likes

Comments

Fick äntligen hem paketet jag beställt från Jollyroom! Är så glad :D
Nu skulle jag bara behöva ett till babynest och lakan från Jysk så är vaggan klar för användning!

Likes

Comments

Hittat en billig bärsele som var använd när vi köpte den men i bra skick. Den kostar ny ca 800kr och vi fick den för 300kr! Man behöver inte köpa allt nytt ;)

Sen nu på eftermiddagen blev det en sväng till centrum för att köpa glass då det är otroligt fint väder ute i dag! Man måste ju passa på då :D

Likes

Comments

Tvättat en del bebiskläder i dag och vi hade tydligen mer än vi trodde hemma just nu... Det mesta är köpt begagnat och vi har även fått en del också från familj och vänner.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw