Hej er mina läsare! Jag har varit så slarvig med att skriva här bloggen men eftersom skolan är igång igen ja det blir så att man får ta tag i de först liksom vänja sig med att lägga sig i tid och komma upp i tid osv. Så att ja tyvärr blir det framöver mindre bloggande men ska försöka i alla fall skriva ett inlägg när jag har tid och så men har planer för att först göra en video till min YT kanal så att det kan väl hända att den dyker upp här på bloggen så ni får hålla utkik efter den hahah, men det känns skönt att skolan är igång och ja allt känns bara bra så det är positivt fast man har haft sina dåliga dagardet är också en av anledningar till att jag har inte skrivit på bloggen i heller. Men eftersom det är nytt år alltså 2018 så ska man absolut göra året det bästa man kan och liksom kämpa bara framåt fast det är inte alltid lätt men som sagt man får göra det bästa ut av de eller hur?
Men goda nyheten att ska verkligen försöka bättra mig ladda upp videos på min YT kanal mer och fortsätta med skriva egna låt texter osv så det händer väl kanske kommer upp en liten vlogg här på bloggen om de för har faktiskt skrivit en ny låttext som jag vill verkligen dela med mig av till er MEN måste säga att det är lite personligt så ni vet, dåliga nyheten är att jag måste få i ordning i mitt liv det blir ju som jag skrev mindre bloggande tanke att vill typ inte att flesta inlägg ska handla om "dåliga" händelse eller jag vet inte hur ska förklara men jag hoppas ni förstår vad jag menar haha. JAG är verkligen tacksam att ni som följer eller ja läser osv att ni gör de tycker det är bara kul fast jag inte får många kommentarer osv så ja och jag vet mitt liv är inte så intressant att läsa men ja jag försöker dela med mig de bästa jag kan!

Just nu är jag hemma hos min älskling så det blir bara en lugn lördag för mig eller för oss hoppas jag så jag hoppas alla ni får en trevlig helg så ses vi nästa inlägg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej er mina läsare!
Jag vill be om ursäkt för att jag har varit dålig med upptadera här på bloggen men som har nog alltid har skrivit att jag har haft fullt upp osv. Men tro mig jag har verkligen mycket som jag vill dela med mig av till er mina läsare, jag tänkte kanske bäst att inte ta allt på en och samma gång för då blir det kanske tråkigt att läsa detta inlägget så jag tänkte i alla fall dela med mig av en viktigt sak som ni har rätt till att veta innan året är slut. Jag hoppas riktigt mycket på att ni inte dömer mig men istället att ha förståelse så att ja jag skulle vara tacksam för det!

Jag har inte skrivit på bloggen om att innan höstlovet gjorde jag slut med geten för att anledning till var att kände mig knappt psykiskt stabilt + mycket plugg på det så jag tog beslutet för att behövde tänka lite mer på mig själv. Visst han och jag hade väl ändå lite förhoppningar att det skulle bli han och jag igen någon dag men jag har lärt mig att man inte ska ha för mycket förhoppningar också behövde lära mig att tänka mig själv allt kunde bli bra igen eller ja vet inte hur ska förklara med ord, jag och geten blev vänner det gick faktiskt bra tills ja den dagen jag åkte med en som heter Felix till Eslöv på en torsdag efter skolan för vi blev till frågad av en lärare om vi ville följa med dit för kolla på en föreställning eller musikal. Det var de vi gjorde och käkade middag innan vi skulle dit till föreställningen sedan efter det när Felix hade kört hem två stycken från skolan så tog jag beslutet att han skulle sova hos mig eftersom han var trött och tyckte det var för sent att han skulle köra hem om han var så trött då, när vi kom hem till mig och la oss i min säng(orkade inte fixa till soffan eller en madrass) låg vi där och fick veta att båda var intresserad av varandra det kom som en överraskning för oss båda sen under den helgen var jag hos honom och ja ärligt talat allt kändes så bra att vara med honom det går inte beskriva med ord hur mycket bra det kändes så att ja jag kände att jag tog rätt beslut att jag ville vara med honom men risken var att jag förlorade geten som vän och en annan men det är helt förståeligt faktiskt. Jag var ärlig mot dom men som sagt det blev lite fel och har bett om ursäkt finns inte mer och göra än att jag har bett om ursäkt men jag kände verkligen för en gång skull tog jag ett beslut som jag kände att det var bra och för en gång skull var riktigt ärligt mot mig själv, Idag är jag lycklig med Felix och där kommer ni kanske döma mig...men skitsamma det kändes verkligen rätt och vi blev tillsammans den 3/12-17 🔒💗. Han är världens bästa goaste killen och nu senaste dagarna(veckor?) har han hjälpt mig att komma upp på fötterna så det är tack vare honom att orkade verkligen mer att skriva på bloggen!

Som jag skrev innan att det var en viktigt sak som jag ville dela med mig av och alla har egna olika åsikter osv men vill bara inte ni dömer mig för jag är verkligen medveten om att det blev fel samtidigt rätt. Allt jag gjorde var faktiskt bara ärlig mot mig själv och lyssnade mitt hjärta så att ja hoppas ni har förståelse....för det kändes så skönt att får dela detta med er mina läsare, MEN jag har tagit beslutet att ge er en lite sen julklapp att typ någon gång början av nya året kommer en ny video min YT kanal så hoppas ni är taggad!

Jag bjuder lite fantastiska glada kärleksfulla bilder och så....Jag önskar er alla God jul och gott nytt år till er alla! ❄⛄🎆🎁🎄⭐🎅💕

Likes

Comments

Hej på er mina läsare!
Jag glömde dela med mig av att förra helgen var jag på kalkon middag med min familj det var riktigt mysigt måste jag säga. Det var riktigt god mat och efterrätten var god också, finns väl inte så mycket skriva om men bjuder lite på bilder från den dagen så vi hörs.

Likes

Comments

Hej på er mina läsare!
Jag känner har inte bloggat nästan en månad haha ska bättra mig på det faktiskt. Men det är inte så lätt i heller eftersom jag har så mycket plugg i skolan och måste lägga allt fokus på skolan också såklart hemma eftersom det har hänt lite saker, då menar jag att vi har gjort om i mitt rum för att kunna ha min lillasysters leksaker i mitt rum så att hennes saker är inte ivägen osv och det behövdes ändå ändras om. Alltså vi har målat om och köpt lite nya möbler också möblerat om resultatet blir ju fan ändå super bra kanske inte helt 100 färdigt men som sagt man måste ta en sak i taget eller hur? Jag tänkte lägga ut en bild på mitt och min lillasysters rum när det är helt färdigt eftersom ja ser inte helt färdigt ut nu så och ber om ursäkt igen att har varit dålig med att blogga men har haft mycket och göra också det har hänt lite saker så ja tyvärr händer det så men ska försöka absolut bättra mig upptädera bloggen mer när jag har tid osv,

Men i alla fall idag är det en regning blåsig lördag lite tråkigt men man ska inte klaga tanke på det har varit lite fint väder vissa dagar faktiskt så. Jag vet inte riktigt vad som händer idag det får jag se sen måste verkligen ta tag i lite vuxna grejer tror ni fattar vad jag menar med det hahah betala räkningar och fixa min Busskort osv, finns väl inte så mycket att skriva om tror jag eller juste ja typ förr igår var det 2 år sen purpose albumet kom ut och igår var det 8 år sen my world album kom ut seriöst tiden går så fort omg hahah lite fangirl här smått bölar för det tiden går så fort!

Bjuder lite bilder på de och som sagt ska bättra mig med att blogga! vi hörs ❤

Likes

Comments

Hej er mina läsare. Jag kom inte något bättre rubrik till denna inlägg så ber om ursäkt för om någon blev lite orolig eller så, men jag vet om att jag bestämde mig att blogga mer helger osv men jag kände att jag hade tid idag att skriva bloggen så woho 😀. 

Jag har mycket att göra i skolan och nu dessa dagar har jag känt mig helt konstigt så tog beslutet att stanna hemma från skolan att vila upp mig brukar aldrig sjukanmäla mig men jag kände att jag måste vara hemma och vila för kände direkt igår när jag kom hem från skolan att min kropp var helt utmattad. Det är så mycket uppgifter som ska lämnas in sedan redovisningar seriöst man hinner inte vet inte hur lärarna planerar men jag får bita i de sura äpplet och plugga på som fan, ja jag hoppas på det bästa att man har gjort sitt bästa eller rätt sagt godkänd vissa ämnen men tror helst inte det men ska inte tänka negativt utan positivt också ta tag nya tag för kunna blir bättre eller hur? Men imorgon tänkte jag gå till skolan och sedan ta hem uppgifter och göra dom under helgen för jag måste verkligen blir klar med allt för vissa saker ska lämnas in nästa vecka och finns det annat också innan det blir lov som sagt jag ska tar det lugnt och se till allt blir bra haha, jag måste strax ner till stan för fixa min Busskort och kanske blir en snabb fika med Matilda innan vi dra hem åt.

Om någon undrar varför jag stannade hemma från skolan åter igen mådde helt konstigt nu dessa dagar också min hals har blivit helt konstigthåller faktiskt på att bli sjuk tror jag också behövde vara hemma en dag i alla fall för vila upp mig tanke på att jag kände mig helt utmattad igår efter skolan, jag vet jag vet behöver inte förklara detta men har ändå lite ångest över att vara hemma menar jag sjukanmäler mig aldrig typ för jag sköter mig att komma till skolan osv.

Men ja har inte riktigtmycket att skriva om just nu vi hörs! ❤

Likes

Comments

Godmorgon er alla mina läsare.
idag är det lördag vad skönt har verkligen längtat efter helgen tror nog det har vi alla, men i alla fall igår efter skolan var jag hår modell till Hannas kompis som går inom frisör gymnasium eller vad det kallas seriöst det var faktiskt kul att göra de men gick väl inte så bra för att mitt hår levde sitt egna lilla liv hahah. Men det var absolut kul att prova att vara hår modell och idag ska jag och min lillasyster Bella barnkalas för att min kompis Alexandra och hennes kille Jonas dotter har fyllt årja hon ska ha barnkalas idag så vi blev bjudna, såklart ska man dit och tror det kommer bli absolut kul i alla fall för Bella haha. Jag har inte så mycket mer att skriva om men vi hörs nästa inlägg! ❤

Likes

Comments

Godmorgon er mina läsare!
Jag glömde helt bort att skriva ett inlägg på bloggen haha så jag ber om ursäkt för det och jag skriver ett nu innan jag drar till skolan.

Det har inte hänt så mycket fredagen och lördagen men däremot igår var det super härlig dag med dom bästa. Först bestämde jag och min kille geten att vi skulle ses sen så frågade min bästis Matilda om jag ville hänga med till Väla så det blev att alla vi 3 åkte dit sedan möte vi Matildas kille där så man kan ju säga att alla vi 4 umgicksVäla, vi gick till h&m och kollade men vägen dit till Väla med bussen så kom jag ju på att Justin kom ut med nya merch och hittade den hoodie som jag alltid velat ha också jag vet om att Justin själv har en likande visst det fanns fler att välja som jag vill ha men valde den eller rätt sagt Matilda köpte den till mig så länge eftersom jag inte hade så mycket pengar då så jävla tacksam jag är. Sen var vi små hungriga så vi gick till mat torget Matilda och geten köpte shushi och jag,Martin köpte var sin kebab tallrik riktigt gott också mysig var de självklart kunde jag inte äta upp allt för det var lite mycket men som sagt det var seriöst en härlig och rolig dag måste jag säga!

Bjuder lite bilder från igår och bild på min hoodie också några selfies haha. Vi hörs!

Matildas kille ville inte vara med bild om någon undrar haha. 😂

Jag, Min styvpappa Mattias och min lillasyster Bella. 😀

bild på min nya hoodie 😍😍😍👌👌👌👌

Likes

Comments

Hej er mina läsare!
jag skrev ju igår i inlägget att skulle dela med mig av låtar som släpptes ut i fredagsdet gör jag nu och skriver lite vad jag tycker osv.

Miley cyrus släppte ut sin nya album och måste väl säga dom flesta låtar var ju awesome. Jag blir glad att hon har släppt ut en ny album för det har man verkligen längtat efter. 👌❤

Demi lovato har också släppt ut en ny album och jag måste säga att den är så jävla grym. Jag rekommendera verkligen att lyssna den för er som inte har lyssnat hela albumet! 👌😎

P!nk har ännu en gång släppt ut en ny låt och seriöst den rekommendera verkligen att lyssna på! ❤❤👌

Likes

Comments

Hej på er alla mina läsare!
Nu är det helg igen woho och jag hoppas att alla mår bra för det gör jag faktiskt kanske lite seg men det är ju normalt. Jag tänkte faktiskt att börja blogga någon dag helgerna eftersom har inte så mycket tid att blogga vardagen pgd av skolan m.m, jag hoppas att det är okej och ska absolut hitta på mer intressant att skriva ocksåmin blogg hahah men igår och idag var det något speciellt som jag vill absolut dela med mig av så det kommer först. Jag vill också dela med mig av några låtar från i fredags som har släppts ut men tänkte att jag gör det imorgon istället så det inte blir för mycket läsande osv! ❤

Men först vill jag börjar med....
igår var den 29/9 september då var det exakt 1 år sen jag och min bästa vän hanna, min styvpappa Mattias åkte upp till Stockholm. När vi kom fram träffade vi Mattias kusin som vi fick bo hos i några dagar när vi var där trevlig och rolig kvinna måste jag skriva haha såklart hennes katt Selma var så gullig seriöst jag saknar dom jätte mycket också tacksam som fan att vi fick bo hos dom i några dagar när vi var i Stockholm, vi åkte upp dit för att tre anledningar första var ju att jag skulle för första gången se Justin uppträda när han hade sin purposeworldtour i Stockholm eftersom 24/12-15 fick två biljetter dit i julklapp av min familj och min bästa vän hanna överlycklig seriöst jag är fortfarande stort tacksam över att fick fantastisk bästa julklapp. Andra att Mattias ville träffa sin kusin Eva det blev ju riktigt mysig underbar känsla hur glada dom var när dom sågs och tredje var ju då Hanna ville gå till hard rock café i Stockholm då kan man ju säga att alla var riktigt nöjda haha, det var riktigt kul att vara i Stockholm för att se sig omkring och umgås med dom bästa också såklart shoppa lite det måste man fan göra när man är där eller Hur?

Det andra saken är...
Idag är det 30/9 september och det betyder att idag är det 1 år sen jag såg justin bieber uppträda för första gången med mina egna ögon med min bästa vän Hanna. Det var en av mina största drömmar att få se honom live och seriöst min dröm blev ju uppfylld tack vare min familj och Hanna som såg till att den blev uppfylld till slut, det går fortfarande inte beskriva den känslan jag fick den dagen jag var eller vi var på konsert men jag kände mig bokstavligt hel också lycklig som fan oh my håller på nästan att gråta nu när jag skriver detta för att det var otrolig upplevelse och det var bästa dagen hela mitt liv. Jag var faktiskt nära på att ge hopp om den drömmen men helt plötsligt den dagen julafton 2015 fick två biljetter i julklapp av min familj och min bästa vän då förstod jag att man ska aldrig ge upp hoppet om sina drömmar för att vacker dag kommer en dröm blir uppfylld men det måste absolut ta sin tid, jag är fortfarande tacksam för den världens bästa julklapp och den dagen var absolut den bästa som jag kommer aldrig någonsin att glömma. Justin är ju min idol och kommer alltid vara det men hans personlighet/röst och hans musik har hjälpt mig igenom svåra mörka dagar det är jag verkligen tacksam över och jag är så stolt över honom också att jag är en belieber nej asså jag saknar den dagen som fan och att tiden går så sjukt fort seriöst jag vill verkligen tillbaka men som sagt jag är verkligen jätte nöjd och jag är lycklig. 💜

Delar med mig några bilder och jag är verkligen tacksam till alla som accepterar detta och ja att jag är en belieber. TACK! 💜💜💜

Likes

Comments

Heeej på er mina läsare!
jag vill först dela med mig av att Elov & Beny har släppt ut en cover idag #varskavisovainatt seriöst dom gjorde den grym som fan måste jag vara ärlig om såklart är ju orginal är alltid bra men jag tyckte i alla fall killarna gjorde super bra cover den. Jag tycker ni borde gå inSpotify och lyssna såklart om ni vill dela gärna låten överallt! ❤👌😀

Syster sol släppte ut också ny låt idag som heter kom tillbaka och den var också grym som fan men syster sol gör ju alltid grymma låtar men det var lite svårt bestämma vilken av dom man skulle lyssna på först hahah. Men jag tycker ni ska också gå in på Spotify och lyssna för den är verkligen värd! 👌🔥🔥🔥❤

Jag orkar inte tyvärr skriva mycket alls just nu är helt slut efter idagtänkte skriver imorgon eller på fredag istället. Vi har sån filmfestival i skolan man blir fett segt när man tittar på filmer såklart har vi ju rast i mellan filmerna men ja ni fattar.

Vi hörs

Likes

Comments