💉LIP UPDATE

Förra veckan fyllde jag mina lĂ€ppar hos en jĂ€ttetrevlig tjej i nĂ€rheten av Huddinge Centrum. Jag hörde av mig till henne och berĂ€ttade om mina problem med ”pĂ„sar” pĂ„ insidan överlĂ€ppen efter tidigare behandling och sa att jag ville fixa det. Min första tanke var att vi skulle tömma dom men vi pratade ocksĂ„ om att eventuellt försöka kamouflera och jĂ€mna ut med yttligare fillers.

Det vi kom fram till var att försöka kamouflera och jÀmna ut. Att ta bort det gamla skulle med stor sannolikhet inte fungera sÄ bra och för mig som inte kÀnner av problemet, bara störs av synen och ÀndÄ ville fylla mer var det ett lÀtt beslut. Skulle detta inte fungera kan jag pröva ta bort det vid senare tillfÀlle.
Jag blir vÀldigt snabbt och MYCKET svullen sÄ det har absolut inte lagt sig Ànnu. Jag drack dessutom lite alkohol dagen innan trots att jag fick rÄd att inte göra de pga det Àr blodförtunnande sÄ man fÄr lÀtt blÄmÀrken och kan blöda mycket. Vilket jag fick, men fÄr skylla mig sjÀlv haha! Nöjd som fan Àr jag iallafall Àn sÄ lÀnge och behandlaren var vÀldigt trevlig, pÄlitlig och lÀtt att prata med.

1a behandlingen gjorde jag pÄ en salong i Sundbyberg som jag INTE kan rekommendera. De anvÀnde sig av Revolax 1ML.

2a behandlingen anvÀnde vi oss av Stylage 1ML.
Rekommenderar starkt denna tjej som heter @derma_aesthetic pÄ instagram.

Gillar

Kommentarer

adelinaadelina
adelinaadelina,
SÄ fint! Vill gÀrna göra men rÀdd att det ska bli för mycket, inte fint, nÄgot fel osv osv...!
nouw.com/adelinaadelina