FÖDELSEDAGS FIRANDE X2

Fredag 25/1

Började dagen med att vara sällskap till en vän som skulle till läkaren.
Därefter åkte jag till Spånga där en annan vän plockade upp mig. Vi åt lunch och åkte sen vidare till hans kontor. På plats spelade vi in en video men som jag tvekar starkt på att den kommer släppas. Mycket blev fel och var tvungna att ta pauser flertal gånger.
(Bilden till höger har med inspelningen att göra. Någon kanske känner igen den från min händelse på insta?🤫)

Jag åkte hem vid 18-tiden och mötte min käre kollega och vän Amanda. Vi fixade oss tillsammans hos mig och åkte sen till stan och mötte upp Adam & Hampus + några bekanta till dom. Sen levde vi rövare i stan och kom hem vid ca 04:30. Vi firade mig, i förskott🥳
Blir 19 (?!) imorgon.

Lördag 26/1

Vi vaknade runt 11 och bestämde oss för att åka och äta lunch i Skärholmen.
Sagt och gjort - blev nachotallrik.
Handlade med mig mat hem från Ica innan Amanda och jag åkte åt olika håll.
När jag kom hem packade jag en väska och åkte till en vän där vi umgicks några tjejer och sen drog ut. För att ännu en gång fira mig + en annan tjej också.
Natten avslutades självmant ganska tidigt vilket var välbehövligt. Står alltid och pendlar som barnledig om jag ska vila eller passa på att leva life haha. Denna helg blev det en del födelsedagsparty!

Söndag 27/1

Mileah kom hem prickig & febrig efter en långhelg hos sin pappa. Idag stannar vi hemma från jobb & dagmamma då hon fortfarande är dålig.
Jag börjar också känna mig dålig, har ont i huvudet, halsen och är snorig. Denna period med konstant vabb gör mig galen.
Började gråta när jag förra veckan fick min lönespecifikation. Pga alla röda dagar och mycket vabb var min lön inte på topp men hade varit så orolig över att inte klara oss så när jag såg att vi precis klara oss lättade många kilo från mina axlar.
Rätt säker på att vi kommer behöva stanna hemma imorgon också för att vara på den säkra sidan.
Hoppas hon blir frisk snabbt!♡

Gillar

Kommentarer