Bucketlist 2019

1. Börja plugga
Jag ska börja plugga. För att kunna skaffa mig ett jobb som jag tycker är riktigt kul och något jag brinner för behöver jag en utbildning. Så trots att jag är världens mest skoltrötta människa ska jag kämpa på ca 2 år för att sedan kunna jobba med det jag vill. Jag gick ut idag på min instagram att jag blivit intagen på komvux med start 18onde Mars. Jag ska plugga heltid på distans, en 1,5 års utbildning till undersköterska.

2. Ta ur fillers i läpparna
Som många av er vet fyllde jag mina läppar i somras.
1 ml fördelat på under & överläpp. Detta har klumpat sig och lagt sig som i två påsar på insidan av min överläpp. När jag ler syns de väldigt mycket och har fått komplex över de. Så ska tömma åtminstone överläppen och sedan fylla de på nytt. Gjorde ju läpparna för att bli av med komplex men fick istället nya..

3. Ta ut dermalpiercingen
Min piercing i ansiktet som jag gjorde för ca 2 år sedan. Den sitter ju fast med en platta under huden så är lite nervös över att ta ut den trots att det inte kändes alls att sätta in den. Den är väldigt känslig och blir då och då varig. Jag orkar inte hålla på med den och tycker helt ärligt den inte är störig. Så den ska ut haha!

4. Flytta
Jaaa tack! Har ju skrivit lite om detta förr men jag vill flytta. Vi vill bo större, billigare och mer centralt. Har lite problem med bl.a vatten och värme här hemma och skulle verkligen uppskatta ett sovrum och slippa den här stegen. Som ni såg i vloggen som kom upp igår pratade jag om att jag och Hampus planerar att flytta ihop. Ja alltså ingenting är bestämt och vi har inte riktigt gjort något för att ta tag i saken än. Men det vore ju väldigt trevligt och Mileah och Hampus har ju känt varandra nästintill hela hennes liv.

Gillar

Kommentarer

prissberg
prissberg,
Vad mysigt att ni planerar att flytta ihop! Och lycka till med skolan! 😊
nouw.com/prissberg
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vad kul att ni planerar att flytta ihop =)
nouw.com/2barnsmammaochfru