I morse fick jag lite panik.. Satt och mös med Charlie, klappade honom på huvudet och känner en knöl. NEJ(!) tänkte jag.. en fästing.. Kikade på huvudet, och där sitter den! Springer till sjukskåpet som vi har här hemma och hämtar festingpinsetten. Efter lite om och men så fick jag bort den, men fy så äckliga dom är :(

Nu har jag i alla fall kommit till Salongen där jag jobbar idag och ska ta emot min första kund. Senare idag lägger jag upp bilder på Salongen där jag jobbar. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nästa helg, eller redan på torsdag åker jag till min vän, hennes kille och min underbara guddotter. Ska bli så skönt att komma från Norrtälje/Stockholm. Alldeles för länge sedan sist också.

Världens finaste tjej

Likes

Comments

Hade en underbar kväll i Stockholm med god mat, dricka och massa sång på allsång på Skansen.

Likes

Comments

Laddar upp och åker in till Stockholm för att fräffa min före detta arbetskollega. Det blir två galet glada tjejer + mat + goda drinkar + allsång på Skansen + utgång! Kan inte ha högre förväntningar för idag!

Likes

Comments

Killen åkte iväg för att jobba lite imorse, sen kom han hem med en underbar frukost !

Likes

Comments

Det var ett tag sedan man satte sig ner och skrev lite. Något som kan vara välbehövligt ibland. Jag har inte haft igång bloggen på väldigt väldigt länge. Mycket har hänt sedan dess..

Lever nu mera inte själv, flyttat hemifrån och bor hos med min kille och våran lilla Chihuahua-hane Charlie. Gått en utbildning för att bli diplomerad nagelterapeut och sitter nu på salong och jobbar som egenföretagare. Skaffade mig ett extrajobb också, barnpassare och veckokortsutdelare på Nordic Wellness.

Det här med att försöka stå på egna ben har ju alltid varit en dröm, men trodde inte alls att det skulle bli som det är nu.

Jag och min fina lilla kille Charle.

Likes

Comments

Sitter i skolan och skulle precis gå iväg för att möta upp alla och åka vidare till en museum men jag ville jätte gärna fortsätta med mitt gymnasiearbete, så jag gick och frågade i sista sekund om jag fick stanna kvar i skolan och arbeta här och det fick jag, toppen!

Så nu ska jag sitta här och svara på massa mail och känna mig vuxen, haha. Det kommer nog att gå bra och flyta på, känns som en såndan dag idag.

Det bästa med idag är väl att jag ska till gymmet senare idag och pressa biceps, triseps, axlar, rygg och så vidare. UNDERBART! Ser fram emot att ta i lite wink


Give me that body.

Likes

Comments

Nu har jag suttit på biblioteket ett tag för att fördriva tiden tills bussen gick och kom på att jag kunde testa mig på en del utav de teoriproven jag kan öva på. Så jag gjorde det och hade ca 56 rätt av 70 så det är bara att plugga vidare, snart så är det ju faktiskt dags för mig att både köra upp och göra det dumma provet.. Ge mig ett lycka till! För det kommer behövas men kommer inte att hjälpa mig.. angry

Likes

Comments

Hallå! Nu är det så att jag kommer sakta men säkert börja blogga igen. Och det kanske inte kommer komma upp inlägg varje dag, men då och då. Jahapp, tror ni på det här? Ne, inte jag heller. Men jag ska ge det ett försök enlightened


Likes

Comments

Halloj! Jobbat hela dagen och lärt mig vad flera saker hette på "byggarspråk" cool osv. angry Nej sen lärde jag mig när jag kom hem till mormor och morfar vad en synvinkel var också.. Den kan ju ni klura på ett tag! Fick jättegod mat hemma hos mormor och morfar samt goda jordgubbar som var hemplockade här ifrån. Blev inget gym idag så imorgon blir det köttning även på lördag om jag pallar med trycket.


Har även kikat lite på vad jag ska ta med mig till Rhodos och har kommit fram till detta, haha då var man uppe i 20kg! 

Likes

Comments