Aliexpress, billigt, m3panel, prenumeration, SF-bio, wrapp

Idag bara ramlade det ner paket i brevlådan. Jag fick ett presentkort på 100 kr hos Jensens böfhus och en fidget spinner efter att ha samlat tillräckligt med poäng för att ha svarat på undersökningar via m3panel. Presentkortet tänker jag använda tillsammans med min 100 kr rabatt på valfri restaurang jag fick när jag kopplade mitt kort till wrapp (tack så mycket @survivan för koden) så det blir gratis mat för mig och min kompis som vill se den nya "Spiderman".


Jag vill också se "Dumma mig 3" så vi ska se båda filmerna på bio snart. Jag får börja starta prenumerationer så jag kan samla ihop fler biobiljetter. Vet att även national geographic och världens historia har samma erbjudande som illustrerad vetenskap och det är ändå tidningar jag läser och är intresserad av så det är win-win..


Min första tidning från illustrerad vetenskap kom idag så det är nog dags att avsluta det abonnemanget snart...

Tips på fler prenumerationer där man får biobiljetter finns här.


Sminkborstarna beställde jag via Aliexpress och det tog ungefär 1 månad innan de kom fram eftersom de skickas från Kina. De har ganska billiga grejer där och mycket har ganska bra kvalité (vet dock inte om kläder). Tips är att ladda ner appen om du ska beställa från de. På vissa varor får man några procent billigare om man handlar via appen och det är även enklare att spåra och hantera din order.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

billigt, bravo juice, Hemköp, kladdkaka

Igår gick jag ner till Hemköp efter att min mamma tipsade om citronkladdkakor för 1 kr. Hon ville ha ytterligare 20 st. Väl där ringde jag min syster och frågade om även hon ville ha. Det slutade med att jag köpte sammanlagt 80 st kladdkakor. 40 st med choklad och 40 st med citron.

Hemköp har även bravo apelsinjuice 1 liter för 10 kr som jag köpte en av (det är billigare i Coop för de har 2 liter för ca 17kr men 1 liters kartongen får plats på dörren i mitt kylskåp så det blir alltid den, hahah). Framme i kassan såg kassören hur jag bara fyllde på bandet med kladdkakor och de tog aldrig slut så han började få lite panik där och ångrade säkert att han valde att jobba just igår.. Förlåt 😳

Likes

Comments

billigt, Hemköp, kladdkaka

Min mamma gick idag ner till Hemköp för att köpa vattenmeloner för 5 kr/kg och kom över dessa små citronkladdkakorna för 1 krona styck. Självklart tog hon ca 20 stycken och de är otroligt goda. De fanns även i choklad men det tog inte mamma. Datumet går ut den 27e denna månad men kladdkakorna kommer ta slut långt innan dess hahah 😂

Likes

Comments

Adlibris, illustrerad vetenskap, kicks, SF-bio, Tassimo, Wonder woman

Idag har jag hämtat ut mina efterlängtade paket från Adlibris, kicks och Tassimo. Från kicks beställde jag Ariana Grandes parfym "Sweet like Candy" i 100ml och fick även 2 st gratisprover. Förra veckan hade de 30% på kändisparfymer och jag hade en 25 kronors check så jag betalade bara 392 kr för den.
Nu väntar jag bara på ett paket från Body shop där jag handlade på rea. Nu har de ta 3 betala för 2 så passa på att beställa. Det är fri frakt om man beställer över 300 kr.

Senare ikväll ska jag ut med en kompis och kolla på filmen Wonder woman. Han har sett framemot att få se den filmen ett bra tag så jag såg till att skaffa fram 2 biobiljetter till honom. Därför startade jag en prenumeration där jag får 3 tidningar från illustrerad vetenskap och 2 biobiljetter för 99 kr + frakt på 30 kr, så istället för att betala 370 kr enbart för att se på filmen kostade alltsammans inte mer än 129 kr. Koderna till biljetterna får man på mejlen när man har betalat. Det går att beställa här ifall det låter intressant. Glöm inte att ni måste avbryta prenumerationen själva.

Har ni sett Wonder woman? Vad tycker ni om den? Hahah, jag är lite rädd för våld så bara det inte är för mycket.

Likes

Comments

felsorterat, paket, PostNord, Tassimo

Minns ni min billiga beställning jag gjorde på Tassimo förra veckan? De skickade ut den tidigt igår och jag såg framemot att ha mina kaplsar idag men PostNord råkade sortera den fel så den hamnade i ett utlämningsställe lite längre ifrån. Jag ringde kundtjänst såklart och de skickar om den så den hamnar hos mig denna gång.

Efter jag lagt på ringde jag även Tassimos kundtjänst och förklarade situationen. Det fanns inget de kunde göra och jag hade redan löst det med PostNord men det är bra att de vet att PostNord gjorde fel. Och ifall fler personer ringer och klagar på felsorterade paket så är företagen medvetna om att det är ett återkommande problem och då kanske de borde byta leverantör.

Hur har det gått för er? Har ni nån gång fått erat paket fellevererat?

Likes

Comments

rabattkod, wrapp, Adlibris, Fujifilm, instax mini, Refunder

Beställde film till Instax mini från Adlibris eftersom min systers barn vill så gärna kunna fota med kameran de fick från dr oetker kampanjen (i skrivande stund finns 79 kameror kvar och de är så gulliga så passa på att samla poäng).

Som student fick jag 5% rabatt med koden 'StudentkortetADLvt2017' och betalade då 340 kr för 4 st 10pack. Via wrapp fick jag 50 kr tillbaka då jag handlade för över 300 kr (dessutom fick jag ett till erbjudande på 17 kr). Eftersom jag gick via refunder kommer jag få 2% tillbaka, alltså ca 6 kr.

Likes

Comments