Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså jag älskar Zara! Det är lätt min favorit affär av de mer "tillgängliga" butikerna. Här kommer budget tips, Zara edition.

// Zara 1159:- // Acne 18995:- //

// Miu Miu 5295:- // Zara 499:- // Zara 399:- //

// Gucci 28497:- // Zara 549:- //

// Fendi 21575:- // Zara 249 :- //

// Zara 399:- // Jon Josef 1721:- //

// Balmain 8606:- // Zara 1149:- //

// Zara 299:- // Fendi 17690:- //

​// Zara 499:- // Anya Hindmarch 7600:- //

Likes

Comments

Hejhallå bloggen! Eftersom jag inte är den bästa på att uppdatera på ett vardagligt plan så har jag bestämt att detta ska bli en reseblogg! Dels för att det är kul för mig att se tillbaka på, men också för att personligen tycker jag att det är roligast att läsa om! Dessutom reser jag relativt mycket så det kommer bli super. Nästkommande resa är till Grekland om 2veckor! Så stay tuned

Likes

Comments

Jag har blivit en sån som fixar naglarna på senaste tiden. Jag kan inte så mycket om sånt men dessa gjorde jag på Paint Box som ligger vägg i vägg med Nomo Soho. Dom var jätteduktiga! Fräscht ställe.

Likes

Comments

Hej hopp nu kommer lite tips ifall du ska till New York inom en snar framtid.

Jack's Wife Freda, 224 Lafayette St, New York. Grym frukost och deras Nana tea med mynta är to die for!

The River Café, 1 Water St, Brooklyn. Bästa Manhattan skyline. Lite dyr men riktigt god mat!

Opening Ceremony, 35 Howard St, New York. Det är som ett museum av kläder. Väldigt dyrt, men kul att gå runt och titta! Sjukt inspirerande.

The Bushwick Collective, St Nicholas Ave, Brooklyn. Åk hit!! Fantastiska graffiti målningar, coola vintage butiker och god mat. (Momo Sushi Shack är att rekommendera.) Traska runt i kvarterna och njut!

Slutgiltligen måste jag också slå ett slag för hotellet jag bodde på. Nomo Soho, 9 Crosby St, New York. Snyggt inredd, bra service, fräscha rum och utsikten!!

Likes

Comments

Med en kopp te från Jack's wife Freda och Just kids av Patti Smith.

Likes

Comments

hej alla! FyFAN vad najs det är här!! Idag har vi traskat runt på 5th Av, Times Square, Central Park och ätit lunch i solen. Ska snart fräscha upp mig lite och sen gå och äta dumplings. Haha hur fett kan livet ens bli?

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon bloggisen! Igår var jag hos Wilma med gänget. Vi åt tacos och fuldansade hela natten, precis som en kväll ska vara!! Hade riktigt RIKTIGT kul


Likes

Comments