Contains affiliate links

Åååå va jag älskar inredning, har en egen stuga som jag bor i själv som jag och min far håller på att renovera, det är i och för sej bara två rum men himla skönt att bo själv och komma bort ifrån resten av familjen (har trots allt fyra syskon, hehe..). just nu är vi färdiga med mitt rum men så småningom, förhoppningsvis till sommaren så ska vi påbörja köket också. Köket idag är så fruktansvärt fult, blåa köksluckor, brunt och oranget golv samt tapeter som det är massa fläckar på, typiskt 70-tals kök fast fulare. Sedan blir det inte bättre utav att det är fullt av grejer överallt som inte ens är mitt xD.


Fjäderblomman här nere på bild fullkomligt ääälskar jag. Ska definitivt köpa en så fort lönen kommer om jag inte hittar något ännu finare förstås. Ska jag komma på något negativt så skulle det nog i så fall vara att den borde vara rätt svår att damma av och samlar nog endel damm.

Detta fina lilla diskställ är hur sött som helst, perfekt om du bor ett fåtal personer utan tillgång till diskmaskin. Eller ja, du kan ha det fast du har diskmaskin om du bara vill diska något lite snabbt och lätt.

Stringhyllorna har varit en favorit hos mej länge och nu när de har blivit populära är det enklare ändå att få tag på de i både billigare och dyrare prisklasser samt i olika utföranden.

BESTICK kan vi prata om hur länge som helst tror jag. Det och ljus är det bästa jag vet när det gäller inredning, besticken är även det första du lägger märke till när du ska äta något. Bestick ger dig en bra första inblick i hur personen är och det är så mycket viktigare att ha fina bestick än vad man tror.

Ljusstaken som jag blivit helt kär i finns nu ute på rum21! Första gången jag såg denna var när en släktings syster skrev att hon sålde sådana och då var jag förlorad. Tyvärr så var det mitt i julhandeln och slantarna var få efter alla julklappar så det blev ingen och inte har jag hunnit med det än men snart så ska även jag köpa mig en så fin ljusstake!

Enportionsgrytorna från Le Creuset är helt ljuvliga, de håller värmen bra och att de dessutom finns i rosa är mer än vad man kan begära, har fyra stycken grå som jag inte hunnit testa än men snart så ska e´det serveras mat till höger och vänster i små grytor.

Vasen pratar nog alla om just nu och den har gjorts i alla möjliga varianter, former och färger, har sett att många gjort själva men jag har inte riktigt orken till det, att pyssla i metall är inte min stora förmåga, kan kanske be min kille göra en åt mej, vi får se ;)


Här får ni ett litet smakprov på vad jag tycker om för inredning, jag gillar egentligen det mesta men kommer hela tiden tillbaks till fluffigt, rustikt, trä och rosa i olika former, typikt modernt men jag gillar det!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vem är jag?
Är jag som alla andra? Är jag speciell? Är jag smart? Är jag dum?
Vem är då jag att döma andra innan jag sett mig själv?

Jag är jag. Måste jag sätta ord på vem jag är?

Okey, jag är inte dum men inte heller smart, jag är inte Kim Kardashian-snygg, men jag är inte ful heller. Jag är inte en glad person eftersom jag ibland är ledsen, jag är inte mamma men jag tar stort ansvar för mina älskade småsyskon, jag är inte lesbisk men jag tycker att vissa tjejer är snygga. Jag är inte blyg men känner jag dig inte pratar jag inte om vad som helst, jag är inte fet men jag är inte smal heller. Jag är JAG, punkt.

Jag väger ca 65kg, är 161 cm och har skostorlek 38,5. jag gör det jag vill, jag sminkar mig för att jag vill, jag rakar armhålorna när jag känner för det, jag tvättar håret varannan dag, och vill jag ha mjukisbyxor har jag det. Jag bor i ett eget hus bredvid resten av familjen mitt i skogen för att jag VILL det. Jag VILL det jag gör, annars gör jag det inte.

Det tycker jag att DU också bör göra. varför leva ett liv som baseras på vad alla andra tycker när du kan göra något du tycker är roligt? Varför göra som alla andra när du kan vara just du och det inte finns någon annan just precis som dig? Visst, alla kommer inte att gilla dig, men de som gör, de kommer finnas vid din sida i vått och torrt.


Likes

Comments

Du har sett mig ledsen, du har sett mig glad
Du har sett mig arg, du har sett mig överlycklig
Du har sett mig osminkad, du har sett mig när jag är som finast
Du har sett mig när jag är på botten, du har sett mig på toppen,
och ändå stannar du här?

Jag älskar dej mer än allt annat i världen <3

Likes

Comments

Läs rubriken. Klar? Läs den igen.
Vad tänker du på? Jag lovar att vi inte tänker på samma sak.
För mej är dessa 6 ord bland de värsta jag hört. Vet du vad som är ännu värre? Att de kommer från en person jag älskar. Orden gör så ont men jag måste försöka leva upp till innebörden.

Hur kan man säga så? Hur kan någon person som står en nära och vet om allt som försigår inne i mitt huvud säga så? Hur kan man säga till en person som hatar sig själv OCH mår psykiskt dåligt? Hur kan man be personen att bara strunta i allt och vara "sig själv"? För mig är detta ofattbart.

Mår man dåligt kan man inte låtsas som ingenting. Är du förkyld kan du inte dölja det. Samma sak. Visst om en person har röd näsa och snuvar är den mest troligen förkyld, sådant ser man inte på människor som mår psykiskt dåligt. Men förr eller senare kommer den där lilla sjukdomen fram. När dalen kommer med raska steg kan man inte låtsas som ingenting. Även om ens högsta önskan vore det.

För att må bättre och bli "frisk" krävs det tålamod och stöttning. Små saker kan förstöra en hel dag. Är det fel sorts bröd hemma på morgonen är hela dagen förstörd. Vad tror du då händer när man berättar och öppnar upp sig för någon som i nästa andetag säger åt en att skärpa sej? Att man ska sluta göra en stor grej av allt och vara som förut då man jämt vara glad. Tro mig, de orden gör dig inte piggare på livet precis.

Men på samma gång fick jag en kämparglöd. Att jag ska visa den personen att det inte alls går att bara skärpa sej och låtsas som ingenting. Men jag bestämde mig då för att jag ska fixa det, jag ska ta mej upp till toppen igen utan den personens hjälp. Jag vet vad som krävs även om jag inte orkar göra det. Men en dag!

Hen ska inte få sätta käppar i hjulet för mej, mitt liv och mina planer! Dock får hen gärna finnas till hjälpa och stötta men jag gör som jag vill, jag är en egen person med en egen vilja!

Likes

Comments