Här kommer lite allt möjligt från December. Har varit på Holiday party för Bryants jobb, ätit gott, hängt med vänner, druckit många koppar kaffe och julstämning på topp i New York. Imorgon har jag två Finals och på tisdag har jag två papers som ska in. På Torsdag bär det av till Sveariket för att fira jul och nyår med vänner och familj. Ses snart !

Likes

Comments

Då var det Tacksägelsedagen i år igen. Har bara firat det en gång tidigare. Detta år blev det dock ingen klassisk kalkon, utan jag gjorde De Los Angeles amazing pasta m chili/vitlök olja. Samt pappas marinad till kött. Allt var mycket omtyckt av familjen. Annars har man inte gjort så många fler knop idag. Har bara varit hemma hos Bryants föräldrar och kollat film. Har käkat Pumpkin pie for the first time! Och det var riktigt gott. Är helt såld på mat med pumpkin spice!

Peace out

Likes

Comments

Idag var jag och Tess på en guidad tur i FN byggnaderna här på Manhattan. Väldigt intressant och mycket bra information. Nu kan vi allt om vad dom gör och har gjort och sett Dag Hammarskjöld på väggen!

Likes

Comments

Snart är allting klart i lägenheten. Det som återstår nu är att göra stenväggen, installera våran "fireplace" och koppla in spottarna! När allt är klart lovar jag att lägga upp mer bilder på lägenheten. Här är dock en liten sneak-peek!

Likes

Comments

Hallåj allihopa!

Det har varit väldigt tyst på bloggen de senaste. Detta pga skola och flytt. Allt på en och samma gång. Hinner knappt käka. Jo men det gör jag. Men det är alltid något hela tiden, så man får inte riktigt en lugn stund.

I tisdags så gick första flyttlasset in till lägenheten. Bryant har fått gjort det mesta. Han har fått packa bilen medan jag har suttit i skolan till sent på kvällarna,(18-19) sedan åkt direkt från skolan till lägenheten och börja packa upp för att hjälpa han. Och så har det varit fram tills i fredags. (Bilder på lägenheten kommer inom kort, måste få ordning på allt först). Det vill säga efter X antal besök på Ikea.

I fredags åkte jag in till skolan för att plugga.(är ledig fredagar.) satt mellan 11:30-17:30. Sedan åkte jag hem till Tess för att göra oss iordning och käka sen drog vi upp mot 107th st för att möta upp med ett gäng svenskar från skolan. Bryant kom också, men först vid 22 tiden, dock blev det en tidig kväll för oss så när resten av gänget gick vidare åkte vi hem.

Vad annars är roligt att veta?

Pratade med farfar och hörde att ni redan har frost hemma. Det har inte vi riktigt än. Här är det fortfarande relativt varmt. Lite kyligt i skuggan men i solen är det skönt. Mellan 15-20 grader. Dick ska det bli mellan 25-28 grader i veckan. Klagar icke.

I lördags fick vi hem våran soffa. Bild kommer inom kort.

Har mycket i skolan och försöker mitt allra bästa till att komma in i rutiner. Men det är svårt. Speciellt när allting är nytt och allt på engelska.

Har två exams denna veckan som kommer. En är i Career and business essentials och den andra är i principles of marketing. Sen har jag en uppgift att skriva om värderingar i critical reading, samt en annan skriftlig uppgift i ethics. #nolife

Kommer inte på vad mer jag ska skriva om, men jag mår bra och det gör Bryant också.

Ha det gott!

Likes

Comments