JEEP TOUR IN CAPE VERDE

Vi leide en jeep og hadde egen sjåfør som guidet oss rundt store deler av øya. Det kostet litt ekstra, men absolutt vært hver eneste krone, spesielt siden vi booket turen gjennom lokale (Imanuel Island Tour) - hotellene mer enn nok!

Espargos & Buracona. Første nevnte er hovedstaten på øyen, vi spiste lunsj på en lokal restaurant og kjøre gjennom byen. Et lite innblikk i hvordan innbyggerne virkelig lever. På vei ut av restauranten møtte vi en liten gutt som prøvde å fikse de ødelagte slippersene sine - helt umulig. Like før vi skulle dra kom han løpende bort til oss og viste at han kunne telle til 10 på engelsk, og da gikk det virkelig opp for oss at alt man ser i Santa Maria er en fasade for turister, men sannheten gjemmer seg her.

Jeg har aldri sett et lignende landskap. Herregud så fint!

Et lite besøk i fiskebyen Palmeria som ente opp med å bli det beste med turen!

Møt min bestevenn, Llana. I en liten fiskeby møtte vi en lokal med en ape som kjæledyr, og herregud så nydelig han var. Her skulle vi egentlig ned til havnen, men det ente med at de 20 minuttene ble brukt sammen med apen. Det søteste var da han klatret opp på skulderen min etter å ha blitt satt på bakken, da sa også eieren "Llana loves you". Jeg smiler fortsatt like mye av bildene!

Fjerde stopp var Buracano og her har de et naturlig svømmebasseng, "the eye" som er et 20 meter dypt hull midt i steinene og ned i havet og kanskje verdens beste drinker - Jeg storkoste meg her, tihi!

Sanddyner og ørken! Endelig har jeg opplevd det også. Sal er ørkenlandskap med fine strender, og små byer - og å sitte bak på pick up planet og kjøre gjennom ørken var så kult! Se hvilket søtt fjes vi møtte midt i ingensteds - en ørkenhund. Her blir man virkelig lurt av synet og ser illusjoner av vann på grunn av det tørre landskapet. Må si det svei litt i hjerte da hunden kom trippende bort til oss. Uffameg!!

De to siste stoppene var vassing med haier og Pedra de Lume som er sentrum for saltproduksjon med ubrukte saltpanner. Her badet vi i et krater med saltholdig vann, og herregud så komisk det var - man flyter jo opp uten å gjøre noe. Haha! Godt for huden var det i hvert fall.

Liker

Kommentarer

VeronicasJournal
VeronicasJournal,
Ser vanvittig flott ut der. Tenk å oppleve noe slikt! nouw.com/veronicasjournal
celinastamper
celinastamper,
Wooow, dette var utrolig flott!! <3nouw.com/celinastamper
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229