Header

Beauty

COSMICA CC CREAM FOR MY EVERYDAY MAKEUP

Jeg er ikke veldig glad i lag-på-lag med sminke, og trives best med en helt enkel og naturlig dekk uten for mye på huden. Foundation kan bli for mye for meg, spesielt i hverdagen, derfor har jeg byttet ut min Lancôme foundation med CC cream fra Cosmica. Kremen har en naturlig fin farge som legger seg fint på huden, og jevner ut urenheter samt tilfører en mengde fuktighet. Jeg bruker ofte kremen som en base, deretter BareMinerals Original pudder og avslutter med BareMinerals warmth (bronzer) og litt rouge i skinnene. Denne kombinasjonen gir meg nok glød selv på vinteren!

SELFTANNING LOTION & BRONZER CREAM

To ganger i uken smører jeg meg også inn med selvbruningen fra Cosmica på kroppen, og bronzer kremen i ansiktet. Det er vanskelig å beholde sommer gløden inn i vinter månedene, men disse to gir meg litt av gløden jeg hadde for noen måneder tilbake, og med et tynt lag sminke slipper jeg og se helt blass ut. Mine tre desidert favoritter i år - som både er givende for huden, gir sommerglød og ser naturlig ut!
Tusen takk til VASS for herlige produkter som redder huden min i vinter.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Everyday, Fashion

SPARKLING TOP: GINA TRICOT, LACE BRA: LINDEX
EARRINGS: ZARA

Tusen takk for alle gratulasjoner i går! Jeg hadde en veldig rolig og fin bursdag som ble tilbragt med ♥ fra morgen til kveld. Vi startet dagen med frokost, bakte kake sammen og slappet av og etter noen avslappende timer hjemme dro vi ut å spiste på Pincho Nation. Et helt nytt sted, med et kult konsept og godteri drinker! Tusen takk for middag og veldig bra dag ♥ Enda en grunn til at jeg føler meg sykt heldig.

Likes

Comments

Tirsdag forrige uke var jeg invitert til Beauty Lab party hos VASS PR hvor det ble servert gode drinker, deilige små retter og søte cupcakes. Jeg føler meg veldig heldig som for muligheten til å delta på slike ting, for det er så hyggelig å møte de andre jentene fra Nouw og ikke minst @SiljePauline i VASS som er så utrolig flink. Beauty Lab temaet var seriøst så gjennomført med hvite frakker, vernebriller og annet lab utstyr som de brukte til drinkene. Det var koselig med drinker av vodka, mini burgere og goodie bags allerede klokken 12 på morgen - tusen takk! Fremover kommer dere også til å få se masse produkter og det er det VASS jentene som har ordnet for meg.

Likes

Comments

COZY SWEATER & SOCKS FROM CUBUS.

... AND CAKE FOR BREAKFAST!

21

I dag fyller jeg 21 fine år, og det føles veldig rart, men godt. Det siste året har vært veldig langt og de første månedene som 20 åring var ikke så gode mot meg, men det er rart hvordan ting kan forandre seg. Et år senere og brikkene har begynt å falle på plass igjen. Jeg har det bra, og det har jeg hatt siden før sommeren! Det er godt ting kan forandre seg. Jeg har en liten agenda i dag og det er å dra ut å spise og ta noen drinker sammen med . Med andre ord blir det en rolig bursdag, og vi startet dagen med brownies til frokost. Jeg sto over gårsdagens festiligheter, og koste meg med middag på Prima Fila i god selskap av familie og . Det er så deilig å våkne opplagt uten en dundrende hodepine! Nå skal jeg nyte resten av bursdagen min, for det blir et helt år til neste gang.

Likes

Comments

Beauty, Everyday, Inspiration & tips

LØRDAG 21.OKTOBER KL. 15:00
YOU GOTTA LOVE IT TATTOO Skippergata 19, 0152 Oslo

Denne gangen gjorde mer vondt enn de tidligere, men det var like verdt det. To til tre timer senere var jeg et steg nærmere en ferdig sleve, selv om den fortsatt mangler noen elementer. Jeg har endelig en plan for resten av armen, og til tross for at hvert enkelt motiv har blitt bestemt hver for seg er det gøy å se at alt går så fint sammen, og skaper en helhet. Min sleeve har vært uplanlagt, men jeg er så sinnsykt fornøyd. Kirsebæret og blomstene passet så godt inn, og det gode arbeidet er selvfølgelig gjort av Dinson, nok en gang.

Likes

Comments

Outfit of the day

JACKET: BIK BOK, CHOKER KNIT: ZARA, LEATHER PANTS: BIK BOK
SCARF: ZARA, SHOES: GRENSEN SKO, BAG: GUCCI

Dette er et av mine favoritt antrekk denne måneden. Wish I could wear it everyday! Jeg elsker at skinnbukser går til absolutt ikke alt, og ikke minst jakken min i kordfløyel fra Bik Bok - to veldig bra kjøp! Skoene og vesken har blitt to "must-haves" - det er godt å venne seg til noe annet enn sneakers for det gir hele antrekket et helt annet utrykk. Mer voksen, og fint samtidig som mer mote riktig, spesielt nå som vi går mot vinteren.

Likes

Comments

Jeg drømmer om å kjøpe meg min egen leilighet hver eneste dag, styre med innredning og dekor - og gjøre leiligheten til min drømme leilighet i min stil. For øyeblikket må jeg holde meg til rommet mitt, og hjelpe til litt i leiligheten til , men det blir ikke det samme før alt er mitt eget. I leiligheten min ser jeg for meg: Industri vegger i svart stål, stor dobbeltdør fra soverommet til stua, åpne rom med hvite flater, flere vegger malt i kalk, rosa fløyelssofa mot møbler i svart stål. Mønstrede fliser på badet, alt av stål i kobber på bad, og grønne fine planter plassert litt over alt. Myke tekstiler mot harde! Jeg vil ha en leilighet med en blanding av industriell, minimalistiske og elegant stil.


1. DYNETREKK I LIN HER & HER, 2. GULVTEPPE HER, 3. SVART SKAP HER, 4. LENESTOL I FLØYEL HER, 5. LAMMESKINN HER,
6. SENGETEPPE I FLØYEL HER, 7. DEKORATIV APE HER , 8. ROMSPRAY HER, 9. SÅPEPUMPEHER .


Likes

Comments

Everyday

GRATULERER MED DAGEN SOM VAR MIN FINESTE, KULESTE OG TØFFESTE LILLESØSTER.
JEG HÅPER DU KOSTE DEG PÅ DØGVNILL MED BURGER, FRIES OG KAKE SAMMEN MED HELE FAMILIEN, TIL TROSS FOR AT MARKUS KOM LITT SENERE OG JEG DRO LITT TIDLIGERE


Likes

Comments