Header

Denne lørdagen er en jobb dag for meg, og det er ikke alltid like deilig. I dag er en slik dag jeg kunne ønske å dra meg skikkelig lenge i sengen, spise frokost under dynen og se på serier til midt på dag sammen med . Det er godt å tjene penger også, så man kan kose seg litt ekstra de dagene man har fri. Neste helg er det min tur og det ser jeg fram til! Nå må jeg komme meg avgårde til jobb, og glede meg til helgen setter i gang etter seks. I kveld blir det forhåpentligvis kosetid med masse godteri og snacks i sofaen. Jeg elsker de kveldene! Forresten, søt er ikke denne genseren fra Bik Bok? Det var et av kjøpene mine på torsdag fra Elsa Hosk sin kolleksjon. Så behagelig og nydelig farge + ingenting er bedre enn french fries!

SWEATER: BIK BOK, ELSA HOSK, JAZZ PANTS: BIK BOK

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Everyday

Et lite stykke samarbeid med Albert Bistro

Helt ærlige meninger.

PERFECT THURSDAY MORNING

ALBERT BISTRO

STRANDEN 3, 0250

I skrivende stund har jeg klart å sette meg på feil buss på vei til jobb, og kommer derfor noen minutter for sent. Det er godt det kun skjer en gang i skuddåret! Denne morgen har derimot veldig bra med shopping frokost hos Bik Bok etterfulgt av en enda en frokost litt senere på Albert Bistro med @licela Vi var innom forrige uke for lunsj, og måtte tilbake for å teste ut frokost menyen - og herregud så godt. Feskpresset appelsinjuice, croissant med ost og en liten skål med forfriskende frukt ved siden. Lett og godt, med en så koselig og behagelig atmosfære. Det er helt klart vi skal tilbake! Jeg klarte også å sikre meg et råstilig sett fra Elsa Hosk kolleksjonen, og gleder meg til å vise dere det!

Likes

Comments

Fashion, Inspiration & tips

Inneholder adlinks.

SPARKLING: HERE , PINK KNIT: HERE , SLEEVE KNIT: HERE , CHOKER KNIT:HERE , PATENT JACKET: HERE , PATENT SKIRT: HERE ,
FAUX FAUR: HERE , DOT DRESS: HERE, VELVET KIMONO DRESS: HERE , VELVET BLAZER: HERE , VIOLETT KNIT: HERE

Jeg har igjen klart å rote meg inn på Nelly, og funnet noen nye favoritter. Blant disse plaggene er den lilla sparkling toppen, blazeren i fløyel, og kimono kjolen øverst på ønskelisten min. Det er ikke lenge siden jeg klikket hjem to gensere, en av de var den lilla med choker - så det blir nok ikke noe av dette på meg først neste måned. De tre passer utmerket i min høstgarderobe neste måned, for da har jeg mye i vente, både min egen bursdag, lillebror og lillesøster + +. Can´t wait!

Likes

Comments

JACKET: H&M, KNIT: NELLY (HERE), JEANS: NAKED
BELT & BAG: GUCCI SHOES: FENTY X PUMA

Jeg er hjemme igjen fra jobb og venter på middagen som står på bordet hvert øyeblikk. Genseren bestilte jeg for litt over en uke siden, og det har blitt en høst favoritt. Jeg kombinerte den like gjerne med leopard jakken min, og elsker kombinasjonen. Det er kanskje litt dismatch, men med belte og vesken med dette virkelig et av mine favoritt antrekk hittil i år.

Likes

Comments

I samarbeid med Gymgrossisten.

SMASHED AVOKDAO TOAST MED EGG, KYLLIGFILET, TOMATER OG TO SKIVER RØDLØK.
BAREBELLS PROTEINBAR CARAMEL OG CASHEW , OG ET GLASS ISKAFFE VED SIDEN AV.

Det har vært en superbra start på dagen med sinnsykt god frokost etter en god treningsøkt. For en forandring fra forrige uke, og det er så godt å føle seg sunn igjen! Proteinbaren sparte jeg og den skal jeg slenge i vesken og ta med meg på jobb - en perfekt erstatning for måltid mellom slagene. Den metter, er ganske rik på proteiner med hele 20 gram og best av alt smaker mer som vanlig sjokolade. Elsker den virkelig!

MINE MORGENTIMER:

06:15 DUKET FOR TRENINGSØKT MED EMILIE, OG I DAG BLE DET BLE BEIN. 08:50 JEG HAR AKKURAT KOMMET INN DØREN, OG SKAL MEKKE LITT FROKOST. 09:15 FROKOSTEN ER FERDIG, OG SMAKTE SINNSYKT GODT. LENGE SIDEN JEG HAR LAGET EN SÅ GODT FROKOST! 09:35 DAGENS BLOGGERNE EPISODE ER SETT, OG NÅ ER DET KLART FOR BLOGGARBEID. 11:00 DET ER PÅ TIDE Å KOMME SEG I DUSJEN, GJØRE SEG KLAR FOR JOBB. 12:00 JEG SKRIVER DETTE BLOGGINNLEGGET OG KRYSSER FINGRENE FOR AT JEG REKKER Å BLI FERDIG FØR JEG MÅ LØPE TIL BUSSEN.

Likes

Comments

Hva skjedde med forrige uke? Det var for så vidt en bra uke med lite trening og mye usunt, akkurat sånn jeg ikke liker det. Det er godt det er mandag - den perfekte dag for en ny start. Jeg har brukt dagen til å planlegge de kommende dagene, vasket og ryddet rommet og skal straks komme meg avgårde på jobb. I morgen venter det er tidlig morgen økt på meg, og jeg ser frem til å få beveget kroppen litt etter en uke med minimalt med trening, og en helg med litt for mye av det gode. Natt til lørdag var jeg ute med ♥, og i går hadde vi en skikkelig søndag med frokost i sengen til langt ut på dagen før vi dro på kino. Denne uken vil jeg blant annet begynne å gjøre noen endringer inne på rommet mitt, trene for både for forrige uke og denne, sikre meg et super kult sett fra Bik Bok kolleksjonen til Elsa Hosk, og stå opp tidlig hver eneste dag å få gjort så mye ut av dagene som mulig.

TOP: ITALY, JEANS: GINA TRICOT, BELT: CALVIN KLEIN.

Likes

Comments

05:30 Alarmen skal egentlig ringe om et kvarter, men jeg våknet av en venninne som sender en melding og lurer på om jeg er våken og klar for trening. Nei, det skal ikke mer til for å vekke meg enn dette.
06:30 Jeg kastet i meg tidens kjedeligste frokost, en tørr brødskive, en yoghurt og banan - og var allerede i garderoben på Elixia kun 45 minutter etter at jeg satte beina utenfor sengen. Takk til pappa som kjørte meg!

· FRENCH LUNCH AT ALBERT BISTRO ·

08:15 PWO er inntatt og overkroppsøkten er gjennomført. Det er så fantastisk deilig å være ferdig med et av dagens viktigste gjøremål så tidlig på morgen. Anbefales alle!

09:30 kvelden før datt nøkkelen til Cubus ut av baklommen på buksen min, og det var ganske krise - så da var det bare å dra rett til jobb fra trening levere den slik at butikken fikk åpnet, og hjem igjen. SURREHUE!

11:30 Jeg er hjemme igjen, har slappet av på sofaen, fått i meg litt mat. Nå var det på tide å gjøre seg klar for dagens avtale og nyte fridagen!

14:00 Jeg møter Line byen, titter innom noen butikker og klarer å dra med met et skinnskjørt. Jeg vil ha alt i butikkene for tiden, og klarer virkelig ikke å dy meg. Godt det var lønningsdag!
15:00 Vi hadde avtal lunsj på Albert bistro og bestille hver vår burger med fries ved siden av selvfølgelig, og koste oss med makroner til dessert. Jeg er overrasket over maten, for å være helt ærlig trodde jeg det var oppskrytt. Neste gang blir det ordentlig fransk frokost her med samme jente :)

17:30 Det er tirsdag som betyr Insp og denne gangen klarte vi å være tidlig ute. Vi fikk besøk av Nina Jarebrink som viste oss en helt fantastisk fin kolleksjon, serverte en cognac cocktail og vi fikk hilst på mange av jentene igjen. Det er bare å komme innom, forresten - skal gi dere litt mer info senere!
18:30 Vi er fortsatt på Insp, og stemningen var super bra. Prøving av klær og bilder ble tatt, samt en liten video som kommer ut på appen snart!
20:30 Jeg sitter på bussen på vei hjem, og klarer så vidt å holde øynene åpne. Det er 15 timer siden jeg våknet, men stresser mer med å rekke dagens episode av bloggerne.
22:13 Magen har fått mat, bloggerne er ferdig og jeg er virkelig klar for sengen. Jeg sov så godt etter en herlig dag med mye på agendaen. Det er godt å ha noe å gjøre gjennom hele dagen, men sliten blir man :)

Likes

Comments

WHAT DO YOU THINK?
T-SHIRT FROM CUBUS

Jeg endrer stadig vekk mening når det kommer til trender, og kun for noen uker tilbake kunne jeg aldri tenke meg å ha en slik topp i garderoben min, men etter noen uker på Cubus ble den plutselig kul. For å være ærlig er jeg fortsatt litt usikker på hva jeg syntes? I hvert fall om denne på meg. Beholde eller bytte tilbake? Jeg syns topper med snøring er veldig kult ut, spesielt hengende i butikken, men kanskje ikke på meg? Jeg elsker den ekstra detaljen som gjør hele t-skjorten. For en dårlig uvane å kjøpe alt før prøving, og ikke minst før man tenker nøye gjennom hver enkelt kjøp. For selv om det ikke er dyre plagg, kan det bli mye penger i lengden. Jeg er av meg selv som lo av disse overdelene før, hva syns dere om trenden?

Likes

Comments