Header

Everyday, Travel

POSITANO, YOU ARE BEAUTIFUL!

WE MEET nATasha oakley yesterday

cutest pink house above the beach

aperol spritz & lemon spritz

positano, you had me at hello

Jeg er så glad vi valgte å dra til Positano i går. Da vi våknet var det overskyet og det var helt perfekt vær for å sitte på en times busstur inn til enn annen provins og by. Da vi kom ned fra de store fjellveggene med bebyggelse tittet solen frem og herregud så fint det var nedenfra. Positano er en skikkelig sjarmerende italiensk by bygget i fjellveggene. Vi koste oss fra tidlig morgen til sen ettermiddag på stranden og avsluttet dagsturen med en drink i en av strandbarene.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Outfit of the day

· · ·

dress: h&m
purse: zara
shoes: superga

Dette antrekket er fra første kvelden her nede. Jeg elsker denne kjolen som fortsatt er en favoritt etter 3 år Jeg kjøpte kjolen for 3 år siden og jeg syns den fortsatt er like fin. Elsker det blå mønsteret som minner om litt om marokkansk mosaique. Den er lett, ledig og fortsatt en favoritt i sommergarderoben!

Likes

Comments

Everyday

flowers and plants around the beach.

♥ ♥ ♥

the view from above

♥ ♥ ♥

A CITY LOCATED ON LIMESTONE CLIFFS.

Første dagen i Sorrento er overstått og vi er klare for dag to. I går brukte vi de første timene av dagen på å orientere oss litt i område og brukte hele dagen på en av strendene i nærområdet. Sorrento ligger på kalksteinsklipper og man må derfor gå ned lange trapper og bratte bakker for å komme seg til stranden hvor de har bygget ut store brygger med barer og restauranter og sandstrender i mellom. Det er veldig spesielt, men utrolig fint med utsiktspunkter fra toppen. I går kveld ruslet vi rundt, spiste middag og la oss rett før midnatt og nå ligger vi forhåpentligvis å steker i sola nede på en av bryggene. 

Likes

Comments

ROME IS ALWAYS A GOOD IDEA!

It´s so beautiful, ruins, palms and flowers everywhere!

♥ ♥ ♥

I have bought me a little something...

GOOD MORNING  SORRENTO!

Vi kom frem til Italia i går og brukte hele dagen i Roma sentrum før vi tok tog og t-bane til stedet vi skal være, Sorrento. Dagen startet superbra med tog rett inn til sentrum, en lunsj bestående av Pizza Diavola foran Patheon før vi ruslet gjennom shopping gaten og videre til Trevi fontenen også til Colosseum. Vi fikk sett og gjort mye på bare seks timer, men det er nok fordi vi begge har vært her tidligere. Derimot reiseveien til Sorrento har vært litt av et kaos med shady t-bane gjennom Napoli som er en by full av banditter og en haug ubehagelige opplevelser på t-banen som vi skulle vært foruten. Heldigvis kom vi frem til Sorrento i god behold 3 timer senere <3 Nå er vi helt klare for å utforske stedet, spise god frokost og nyte ni hele dager på stranden med sand mellom tærne.
Vi snakkes senere, ha en super dag!

Likes

Comments

BUONGIORNO ROMA!

God søndagsmorgen, dette innlegget er forhåndskrevet og jeg er nå tilbake i Italia enda et år. Listen for ganger begynner å bli lang - etter å ha besøkt dette landet nesten hvert år siden jeg ble født. Min favoritt destinasjon. Klokken nærmer seg 12:30 og vi landet for en stund siden, trolig sitter jeg på en resturant midt i Roma og nyter en deilig lunsj og italiensk Aperol Spritz ved siden av. Ferien startet nettopp og selv om jeg har sett mye av Italia gleder jeg meg til 3 hele uker i dette fine landet.

10 things i want to do in italy

1. Jeg vil nyte første dagen i Roma og krysser fingrene for at det går et kveldstog til Sorrento slik at vi får mest mulig ut av dagen. Roma er en fantastisk by som man aldri går lei - og å sitte på tog i 2-3 timer midt på dagen i over 30 varmegrader frister lite.

2. Sorrento ligger i provinsen Napoli og er kun en kort busstur unna Pompeii. Selv om dette er en solferie vil jeg se og oppleve ruinene etter vulkanutbruddet.

3. Det er to ting jeg har ønsket meg veldig lenge og i år blir det med meg hjem. Noen som kan gjette hva det er? Stay tuned. Jeg kommer til å blogge om det så fort det er mitt <3

4. Jeg vil besøke paradis øya Capri som er en båttur unna Sorrento. Her vil jeg nyte både late stranddager og sene kvelder med god mat. Her har de nydelige strender med krystallklart vann, sjarmerende shopping gater og nydelig utsikter fra høye topper.

5. Italiensk is er den beste og i år skal jeg spise en hver dag. Det sa jeg sist jeg var her og året før det også - det ender alltid opp med en is i uken, men i år skal jeg virkelig nyte ordentlig Gelato.

6. Trening er viktig uansett om jeg er på ferie eller ikke og i år har jeg planlagt å trene 3-5 ganger i uken. Sorrento er en by som ligger i fjellvegger og det finnes mange veier opp til utsiktspunkt over hele byen - de skal vi bestige. Treningen blir alternativ med turer, trappeløp og stryke med egen kroppsvekt. Jeg gleder meg til å vise dere ferie øktene mine!

7. Den 5.juli reiser søsteren min hjem og resten av familien kommer ned så da blir det 2 hele uker familietid og enda mer strand og god mat. Det blir noen timer for meg selv i Roma før jeg møter familien å nyter 2 dager på samme sted før vi reiser videre til Pescara og deretter Ancona. Det blir koselig!

8. Colosseum skal besøkes en fjerde gang - man har ikke vært i Roma før man har gått gjennom Forum Romanum og bort til Colosseum. Det er en helt spesiell stemning på disse plassene og alt er så gedigent.

9. Jeg oppdaget en Grotta Azzurra - The blue grotte som ligger på Capri. Jeg vil ta båt inn og bade midt mellom fjellveggene - En grotte i fjellet midt på havet, det ser helt magisk ut.

10. Jeg skal nyte 3 uker med ubegrenset pizza, pasta, drinker, is og strand helt til jeg reiser hjem igjen alene :) og bloggen vil selvfølgelig være med!

Likes

Comments

Everyday, Outfit of the day

ITALY ON SUNDAY!

Da var det helg igjen og i dag tok jeg meg fri fra jobb for å fikse og ordne til avreisen natt til søndag. Nå er det virkelig sommerferie og det har jeg sett frem til siden vi booket billettene for flere måneder siden! Jeg har akkurat begynt å pakke og ser at jeg mangler absolutt alt av solkrem og annen hudpleie. Syns det er så kjedelig å bruke penger på sånt, selv om det er utrolig viktig med god beskyttelse i solen. Mine bønner ble ikke hørt og macén ble sendt fra verksted i dag og kommer frem tidligst på mandag, hvor typisk er ikke det? Jeg har fortsatt klart å fikse slik bloggen blir oppdatert med ferie livet + forhåndsskrevet noen innlegg, blant annet et med pakketips.

• • •

Jeg elsker den nye blusen min som ble kjøpt forrige uke på Gina Tricot. Den er så utrolig fin, gul med volanger og cold shoulder perfekt kombinasjon. Jeg syns denne var skikkelig fin til meg, det må være lov å si. Jeg pakker selvfølgelig med meg den sammen med en haug andre nye sommerklær som dere enda ikke har sett. Det blir så godt å gå i kjoler og skjørt, lette og ledige plagg - det skal nytes

Likes

Comments

Inspiration & tips

// adlinks

1. Orange bikini here & here // 2. Swimsuit here // 3. Black bikini here & here // 4. Bronze bikini here & here // 5. Swimsuit here // 6. Pink highwaist bikini here & here

1. Yellow bikini here & here // 2. Denim bikini here & here // 3. Pink bikini here & here

1. Blue & white bikini here & here // 2. Beach towel here // 3. Calvin Klein bikini here & here

Åh, endelig er det bikini sesong igjen, det har jeg ventet lenge på. Det er nok mange som har plukket ut sin bikini kolleksjon allerede, men her er noen for oss som aldri får nok eller bare er litt treigere. Nelly har alltid et så bredt utvalg av bikinier, badedrakter, strandplagg og annet tilbehør som passer til en hver. I år har jeg klikket hjem to stykker, en heklet (vist tidligere) og denim bikinien ovenfor som forresten er på salg akkurat nå. Jeg venter på at den skal dukke opp i postkassen min og håper den gjør det før jeg reiser - lover å vise dere den så fort jeg har sand mellom tærne. Håper noen av mine favoritter blir deres også, vi snakkes i morgen :)

Likes

Comments

Everyday

♥ ♥ ♥

Torsdagen forrige uke var superbra. Jeg møtte @saraflaaen og @licela for burger og fries på Døgnvill før vi tok turen videre til Nouw sommerfest. Jeg bestilte en burger som heter The Deep South med søtpotet fries og løkringer ved siden av - noe av det beste jeg har spist på veldig lenge. Anbefales

De 5 siste bildene er tatt av Madeleine Lohe, @eddam!

for en herlig kveld

For en herlig kveld @karolinesmadal og @tessb hadde stelt i stand på taket til Lekter´n. Jeg blir helt imponert over hvor mye bra de to får til! Vi fikk hver vår goodiebags med masse nyttig og fint sponset av Mildh Press, fotobaren var også til stede med fotobooth, i tillegg til alt dette ble det servert snacks og Prosecco. En vellykket kveld med noen kåringer, en god del mingling og mange hyggelige jenter.

Likes

Comments