Header

DET ER TUNGT, MEN FØLES SÅ GODT NÅR MAN ER FERDIG!

Før trente jeg alltild på morgen eller ved lunsjtider, men det rutinene har måtte endre seg. Nå blir øktene tatt på kvelden etter jobb, noe som er veldig uvant og tungt, men man klarer det man vil. Med litt viljestyrke, en treningspartner og noe ekstra for å få opp blodsukkeret - da er jeg good to go. Det er ikke alltid like lett å samkjøre treningen med venninner, når man har ulike arbeidstider og andre ting på agendaen, så da kan trening fort bli et hakk tyngre. Da er mitt beste tips å pakke treningsbaggen kvelden før, lag en ekstra matpakke og dra direkte på trening uten å tenke deg om. I det siste må jeg innrømme at treningen har virkelig ikke gått riktig vei med kun 2/3 økter hver uke, men det begynner å gå bedre. Det tar tid å forandre på rutiner og venne seg til det!

· · ·

DISSE MÅ DERE SMAKE!

Det er ikke mye som skal til, en proteinbar eller to, kanskje en boks ProPud. Selv om jeg er mest glad i å spise ProPud etter trening eller som dessert i hverdagen. I går smakte jeg Barbell sine proteinbarer og de ble favoritten på kun noen få sekunder. Ingen spons, helt ærlig mening og kjøpt for 35kr pr stk i resepsjonen på Elixia. Ååh, den i kokos må dere smake!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

DENIM JACKET: nELLY,
DRESS: Bik Bok
shoes: SUPERGA
jewelry: Gina tricot

Likes

Comments

Fashion, Inspiration & tips

//adlinks

OFF SHOULDER DRESS HERE // WEDGES SANDALS HERE // PINK OFF SHOULDER HERE // WINE OFF SHOULDER HERE // CULOTTE PANTS HERE // OFF SHOULDER WITH STRIPES HERE // RED WRAP DRESS HERE // WHITE SUPERGA HERE // MIDI DENIM SKIRT HERE

Jeg har begynt å få sansen for midi skjørt og ønsker meg et til sommeren. Det i denim kommer til å bli utrolig fint til en ensfarget t-skjorte med tekst og mine nye superga sko, perfekt antrekk i gå med i Roma sine gater. Off-shoulder har jeg alltid likt og det er intet unntak i år. Det er så fint og sommerlig, spesielt med solkysset hud og lace up sandaler.

Bruk koden "SUMMER20" og få 20% på hele kjøpet.

Likes

Comments

Everyday

SUNNY AFTERNOONS LIKE THIS

Det har vært knallfint vær hele uken og det er ingenting som er bedre enn sommer og sol. Jeg har vært på jobb de tre siste dagene, men på tirsdag sluttet jeg tidlig og fikk utnyttet ettermiddagen. Det ble sushi i sola sammen med søster Sandra etterfulgt av en sen kveldsøkt sammen med mamma. Jeg elsker slike dager som dette, når man klarer å kombinere jobb, sosialt og trening sammen. Det er lite som er bedre enn få gjort og være med på alt :)

Likes

Comments

Everyday, Inspiration & tips

Det har vært lite trening, mye jobb og dårlig vær i det siste og dette kombinert sammen gjør noe med energinivået mitt. Denne uken er det heldigvis meldt skikkelig sommervær og det skal nytes. Jeg har bestemt meg for å få orden på treningen og kostholdet igjen, samt å være mer sosial i hverdagen. Det er en kombinasjonen for hverdagslykke som gleder!


IT´S THE LITTLE THINGS THAT
MAKES LIFE BIG.


1. Det er meldt superfint være hele uken og det har vært etterlengtet etter nesten to uker med kjipt vær. Jeg vil ut å kose meg i det fine været, bruke sommerklær og bare nyte varmegradene.
2. For to år siden la jeg (pappa) murstein-tapet på en vegg inne på romme mitt, noe som ble utrolig fint, men dessverre er jeg lei. På torsdag vil jeg bytte den ut med grå kalkmaling som minner om betong. Det blir nok veldig fint. Jeg elsker det maskuline og rustikke uttrykket mot det myke!
3. Aner dere hvor dårlig jeg har vært på treningsfronten i det siste eller hvor mye usunt jeg har fått i meg? Jeg trives virkelig ikke med å ha en usunn livsstil og kjenner veldig godt at jeg savner gode treningsrutiner, ikke minst et sunt og variert kosthold. 1-2 økter i uken er absolutt ikke nok for meg, nå er det på tide med "comeback".
4. Hagemøblene er satt opp og værmeldingen viser opp mot 23 grader til helgen. Jeg vil nyte lørdagskvelden på terrassen med reker og min favoritt vin i hyggelig selskap. Det er mandag og jeg gleder meg til helg allerede :D
5. Åtte til ti timer i fysisk arbeid gjør deg sliten, ingen tvil om det, men jeg vil orke å gjøre mer i hverdagen enn å dra hjem, spise og kanskje klare en halvveis bra økt. I morgen skal jeg møte Sandra for å nyte ettermiddagssolen, så en liten endring er det og flere skal det bli.


Likes

Comments

Fashion

I LOVE MY NEW CROPPED
BLOUSE WITH FRILLS!

❥ SUMMER VIBES

Tre nyheter i garderoben som jeg gleder meg til å bruke fremover. Jeg liker veldig godt begge blusene fra Zara og spesielt den blå. Den er så utrolig fin og kommer til å bli perfekt til en grå Levis short, hvite Superga og med den nye rød vesken min over skulderen. Kjempe fornøyd med alt sammen :) Stripete blusen med utringningen blir nok veldig fin til en hvit slengbukse eller en mørk blå 501 Levis shorts.

Likes

Comments

Everyday, Outfit of the day

❥ GRATULERER MED DAGEN

Jeg skulle egentlig innom å si "gratulerer med dagen" på 17.mai, men det ble dessverre ikke tid. Rett etter at jeg hadde fått på meg bunaden, flettet håret og sminket ansiktet løp jeg opp hentet prosecco flasken og dro videre til Champagne frokost hos Silje. Vi ble værende resten av dagen og koste oss med grillmat og annet god. En veldig hyggelig, men rolig 17.mai hjemme hos en god venninne - akkurat sånn jeg liker det ❤ I år var jeg så heldig å fikk låne bunaden til mamma og til neste år har jeg forhåpentligvis min egen. Hvorfor har jeg ikke ville hatt det tidligere? Det er jo sååå fint!

Likes

Comments

Inspiration & tips

FINE HÅRFLETTER TIL 17.MAI

Jeg har aldri vært særlig flink med hår, verken pleie eller hårfrisyrer, men det er absolutt noe jeg vil lære meg. Fletter er så utrolig fint til bunad og selvfølgelig andre kjoler, også er det utrolig deilig å få håret bort fra ansiktet til tider, spesielt når man er ute å farter dagen lang. Jeg har funnet noen inspirasjons-bilder og prøvd meg på den klassiske fiskebeinsfletten. Resultatet ble så som så, men blir nok fin til bunad i morgen uansett.

STEG FOR STEG

1. Børst håret og spray det gjerne med litt tørrshampoo for litt mer volum. Del deretter håret i to deler.
2. Ta en liten del fra yttersiden av den ene seksjonen og kryss den over til den andre. Deretter gjør du akkurat det samme fra den andre siden, men pass på å holde håret stramt. Nå skal du sitte igjen med et kryss. En del fra hver av seksjonene, annen hver gang helt til fletten er ferdig.
3. For en løsere, finere og mer tilfeldig flette kan du dra forsiktig i hver side.

Ohhh, shit. Dette innlegget skulle blitt postet for mange timer siden.
Håper det er noen som får bruk for det uansett!

Likes

Comments