Header

Fashion

RIPPED MOM JEANS WITH PEARLS

Min nyeste jeans fra Zara. Mom fit er favoritten min for øyeblikket og denne sitter som et skudd. Jeg elsker perle detaljene og fargen er perfekt for lysere tider. Gode jeans er et "must-have" og det mest brukte plagget i skapet mitt. Får aldri nok! Jeans slår aldri feil uansett, de kan styles til både hverdags og fest.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Fashion, Inspiration & tips

// Adlinks

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER // 13 HER

Noen favoritter til vår og sommer garderoben. Jeg elsker å kombinere det feminine med det maskuline, gjerne en skinnjakke over en søt kjole og par røffe boots til. I år vil jeg bruke mer jumpsuits og maxikjoler, farger som går fint sammen, men fortsatt beholde den klassiske rene stilen. Det har vært utrolig mange som har spurt om Superga skoene mine i rosa fløyel og nå har nelly faktisk fått de inn. De skoene forsvant fort som fy forrige sommer og jeg strevde med å få tak i et par, så hvis du fortsatt ønsker deg de ville jeg klikket de hjem så fort som mulig.

Psst... Dere får 20% på alle NLY Brands med koden EXCLUSIVE20 og 20% på alle kjoler med koden DRESS.

Likes

Comments

KASTEL SHOES ❥ INSP LOVE

Torsdag forrige uke var jeg på Insp Love workshop sammen med 5 andre herlige bloggere i et superfint lokale på Grunerløkka. Jeg skal tilbake denne torsdagen og ser frem til det! For dere som er interesserte er Isnp Love en workshop hvor forskjellige bloggere, youtubere og instagrammere kan samles og komme i kontakt med ulike brands. En utrolig hyggelig møteplass.

Noen av bildene er lånt av @goldencoat

Kastel Shoes var innom å fortale oss om merke, fikk en sneak peak på den kommende kolleksjonen også var vi så heldige å få med oss et par sko hjem. Kastel Shoes er et streetstyle merke inspirert av stilen i Califorina, men med et design som er tilpasset Skandinavia og været her. Skoene er utrolig lette og behagelig, ikke minst veldig stilrene og fine. Jeg har tenkt til å vise dere de praktiske skoene nærmere i et annet innlegg!

Likes

Comments

Training

Jeg må si at forrige uke gikk superbra på treningsfronten. Det ble kveldsøkt på mandagen etterfulgt av fire morgenøkter, sier meg fornøyd med 5 av 7 dager. Jeg elsker følelsen av å ha hatt en super treningsuke og at kroppen har gjennomgått skikkelig. Det er ingenting som motiverer meg og gir mer mer overskudd enn det. 

FORRIGE UKES TRENINGSØKTER

Mandag: styrke på rygg og biceps
Pull ups, sittende roing, nedtrekk v-bar, facepulls, biceps curl & hammer curl.

Onsdag: bryst og triceps
Benkpress, skråbenk manualer, dips, cable flyes, triceps extension.

Torsdag: mage, rumpe lår
Frontbøy, beinpress supersett, pull through, knebøy med kabel, sidehev for mage.

Fredag: rygg, skuldre og biceps
Chins, sittende roing (apparat), skulderpress, skulderhev, hammer curl (supersett), biceps curl med stang.

Søndag: styrke på mage, rumpe og lår
Lett knebøy, leg extension, leg curl, goblet squats, sidehev for mage og crunches.

Derimot i dag våknet jeg 06:00, jobb ble avlyst og det lå et tynt lag med snø på bakken - det er vått og surt ute, noe som er ekstremt demotiverende når man har vendt seg til at det er tørt med en sol som titter fram. Det er så merkelig hvordan været kan påvirke humøret og energien. Jeg har enda ikke kommet meg på trening og lurer på om det kommer til å skje? Noen dager er bare sånn og det er greit! Det er heldigvis meldt bedre vær i morgen, så jeg ser for meg at jeg kan snu om uken og få klemt inn minst 5 gode økter til tross for jobb.

Likes

Comments

Everyday, Fashion, Outfit of the day

INSP LOVE

Denne dagen startet superbra allerede 05:55 da alarmen ringte, kom meg opp av sengen og dro på meg treningsklærne, pakket baggen og føyk ut døren før 06:30. Jeg hadde treningsavtale i dag tidlig sammen med Emilie og etter en redbull var vi klare for en økt på rumpe, lår og legger. Gud, så godt det er å ha gjennomført økten så tidlig! Med gele i beina dro jeg hjem igjen og lagde meg en sinnsykt god lunsj, bruschetta med mozzarella og parmaskinke - tenkte å dele oppskriften i morgen sammen med ukens økter.

● ● ●

insp love workshop

Jeg har begynt å gjøre meg klar for workshop med Insp Fashion som jeg har nevnt tidligere. Det er første gang jeg er med på workshop, så det blir utrolig spennende - spesielt siden jeg er så heldig å fått bli Aspiring sammen med 11 andre jenter. Jeg kommer til å ta med kamera og forhåpentligvis skrevet et litt bedre innlegg om hva Insp Fashion handler om. I mellomtiden må dere gjerne bli en del av siden med en invitasjonskode fra meg "MADDEKK".

Likes

Comments

love the neutral earth tones

NIKE HUARACHE run PREmium

Mine nyeste sneakers til samlingen min. Jeg kjøpte et par helsvarte Nike Huarache til jobb, men har egentlig ønsket meg en i en mer delikat eller knæsj farge. Jeg ente opp med disse, ikke så knæsj, men fargekombinasjonen er så fin. Jordtoner med litt "shine" i seg kombinert med skinn i krokodille mønster. Skoene har blitt godt brukt i det siste - to nye favoritter, ikke bare ser de bra ut, men de er så gode å gå med.

Likes

Comments

Outfit of the day

. . .

BOMBER: BIK BOK

SWEATER: H&M

JEANS: BUBBLEROOM

SHOES: NIKE HUARACHE


SHINY NUDE TONES

Jeg husker ikke om jeg har nevnt at jeg spontant dro til Skjåk, men det har jeg sikkert. Vi har vært her siden tirsdag kveld, dagene går så sinnsykt fort. Det har vært 3 lange dager med mye avslapning, litt trening og enda mer godteri, selv om det er utrolig deilig skal det li godt å komme hjem igjen til rutiner og sunne vaner. I kveld står det "bygdefest" på planen, kusinen min fylte 18 i går så dette blir min aller første "fest" her i Skjåk. Spennende, selv om det blir kun noen få venner av Frida. Jeg er mest glad i litt intime fester, hater når det blir for mange folk! Antrekket er forresten fra gårsdagen. Dere får ha en super kveld uansett hva dere finner på :))

Likes

Comments

Beauty, Giveaway

Det er påskeferie og jeg tenker at det passer perfekt med en liten giveaway til dere lesere. Det fortjener dere! Nå har dere muligheten til å vinne et "Day to night" kit fra Makeup Mekka med alt du trenger av sminke for en nydelig look. I pakken får du 12 produkter, blant annet en fantastisk highlighter, bronzer og 5XL-mascaraen.

DET ENESTE DU TRENGER Å GJØRE FOR Å DELTA!

For å være med i trekningen så må du først og fremst registere deg på INSP. Det er utrolig enkelt og det eneste du trenger å gjøre er å logge inn med facebook og bruke invitasjonskoden "MADDEKK" (da slipper du å gjøre detneste giveaway).

Deretter poster du et outfit-bildet av deg selv ved å klikke på Add photo eller bare klikk like. Ikke glem å meg (@maddekk) og Makeup Mekka (@makeupmekka) på instagram. Jeg kommer til å trekke to vinnere, en som har postet outfit-bilde og en annen som har "liket".

Likes

Comments