Header

Fashion

THE ETERNAL FUTURE.

Find it on weekday!

IN love WITH MY NEW HOODIE!

Jeg har glemt å vise dere min nye hettegenser, men det er seriøst det kuleste plagget i skapet mitt. Fargen er dødskul, passformen er perfekt og stoffet er sinnsykt mykt. Jeg vet faktisk ikke helt hva det er med den, men det er nok noe med fargen, snittet og at teksten passer meg midt i blinken med tanke på at jeg fant den i denne perioden av livet mitt. Det er sikkert få som forstår akkurat dette, men sånn skal det forbli en stund til. Herregud, jeg skulle bare vise dere min nye genser også klarer jeg å snakke rundt og vri det om, derfor er det på tide å runde av. Gled dere til mange antrekksbilder fremover - jeg har så mye fint å vise frem!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Fashion, Inspiration & tips

THIS POST CONTAINS ADLINKS

1 HERE // 2 HERE // 3 HERE // 4 HERE // 5 HERE // 6 HERE // 7 HERE // 8 HERE // 9 HERE

Kickstarter uken med noen favoritter på nett akkurat nå. Jeg er på jakt etter den perfekte "show off" bhén til å ha under gjennomsiktige bluser og store strikkegensere. Pologensere er alltid en favoritt om høsten og vinteren, de er helt perfekte til jeans med en faux fur jakke i enten svart eller leo. Forresten så bestilte jeg nettopp en body i mesh som jeg gleder meg til å vise dere - krysser fingrene for at den kommer innen fredag. Håper dere får en fin start på uken

Likes

Comments

Everyday

6 SNAPSHOTS FROM FRIDAY NIGHT!

Jeg har samlet opp noen bilder fra kvelden vår på Grand Hotell, kameraet var med, men glemte helt å knipse skikkelige bilder. Maria leide suite for å feire bursdagen sin med et lite bursdagsvors før vi dro videre. Det ble en vellykket kveld og heldige meg fikk sove i suiten, det var chill - spesielt etter litt for mange mojitos, haha! Neste helg blir det min tur, gleder meg så sykt! Alltid like koselig å feire bursdager :)
Forresten, vinneren av glossybox er trukket og Emilie det kommer snart noe i postkassen din.

Likes

Comments

Outfit of the day

WEARING:
VELVET TOP FROM ZARA, COATED JEANS FROM CARLINGS,
OVER KNEE BOOTS FROM NELLY & CHOKER FROM ZARA


Jeg elsker virkelig denne toppen fra Zara, det er kanskje at av de fineste plaggene i skapet mitt og kostet faktisk ikker mer enn litt over hundrelappen. Antrekket er fra fredagens festligheter på Grand Hotell. Jeg tenker å samle opp litt iPhone bilder fra kvelden, hvis noen ønsker det. Det var en veldig vellykket bursdagsfeiring av Maria og litt meg siden jeg fylte 20 år! Jeg skal heldigvis feire mer neste helg i suite med gode venner :)

Likes

Comments

it´s my birthday!

Jeg er 20 år gammel. 20 år, faktisk. Det er så sykt rart! Følelsen av å være 20 er ikke så annerledes fra 19, men det å komme seg inn på utested i natt uten problem var utrolig chill. Formen er litt sånn comme ci, comme ça etter 5 mojitos og et par tequila shots for mye. Det er absolutt innafor når man har bursdag! Jeg vet ikke helt hva kvelden bringer, men mamma snakket om at vi skal ut å spise italiensk og det takker man ikke "nei" til. Det blir nok en litt roligere kveld enn gårsdagen! Jeg er 20 år uten jobb, utdanning eller noe fornuftig å bruke tiden min på, HIPP HIPP HURRA TIL MOI!

Likes

Comments

Gold velVet

En liten sniktitt på dagens look, elsker fløyels toppen fra Zara og endelig har jeg en anledning til å bruke den. I kveld skal jeg på bursdagsvorset til Maria på Grand Hotell, i skrivende øyeblikk sitter jeg faktisk i suiten og her har vi vært en liten stund. Vi ferier Maria, men i natt fyller jeg endelig 20. Perfekt timing for nå kan jeg bli med ut også!

Likes

Comments

Fashion, Inspiration & tips

I <3 CHOKERS!

Jeg sverger til chokers av fløyel, skinn, perler eller metaller uansett anledning. Det er en trend jeg har trykket til brystet og bruker veldig ofte. Jeg elsker å bruke de alene, men også kombinere de sammen med enten en enkel i gull eller sølv og et i fløyel f.eks. Mitt absolutte favoritt tilbehør, får aldri nok. De to over er fra Zara!

Likes

Comments

Mandag: styrke på rygg og skuldre
Pull ups, sittende en arms roing i kabel, nedtrekk v-bar, lat pushdown, skulderpress og sidehev for skuldre.

Onsdag: styrke på rumpe, lår og legger
Knebøy, supersett med knebøy i kabel og pull through, supersett med hoppende knebøy, knebøy med vektskive og utfall.

Torsdag: styrke på bryst og triceps
Benkpress, dips, cable flyes, triceps pushdown og triceps extension.

Lørdag: bursdagsøkt med styrke på rygg, mage og bein
Nedtrekk v-bar, stående en arms roing, pull ups, beinpress, knebøy, leg curl og hengende crunches.

Jeg er så fornøyd med meg selv i dag. Dagen startet med en akkurat passe stor frokost, deretter fikk jeg ryddet rommet og skiftet på senga. Ukens tredje treningsøkt er også gjennomført og nå sitter jeg nydusjet med shavede legger i en ren seng, ingenting er bedre enn det. Jeg vært utrolig sosial de siste dagene, så i dag tenker jeg å ta en kveld hjemme selv om det frister å bruke noe av det nye jeg har kjøpt. Det svir i lommeboken og jeg har så utrolig mye fint å vise dere!

Likes

Comments