Header

Training

BACK ON TRACK

I morgen er vi i september allerede og for min del betyr det: Tilbake til jobb, trening og normalt kosthold. Jeg har faktisk savnet det, kanskje ikke jobben, men det å ha rutiner og ikke minst en sunn livsstil. Joda, det skal bli deilig å få jobbet litt også for hverdagen blir litt for ensformig for og lommeboken er snart tom. Noe av det beste jeg vet er å starte enten mandagen eller den første i måneden med ordentlig gode rutiner, både når det kommer til jobb, trening, kosthold og blogg. En sunn og frisk start er det grunnleggende for resten. Jeg har en følelse av at september kommer til å bli en bra måned - det er mange ting jeg vil få til og mye jeg vil gjøre i løpet av de neste ukene. Det kommer et innlegg med "10 ting jeg vil gjøre i september" nærmere helgen.

Siden treningen ikke har vært på topp i sommerferien, starter jeg med en skulder og bein økt i kveld, til tross for at det verken er mandag eller den første. En gang må man starte og det hjelper ikke å utsette alt til samme dag, i hvert fall ikke for meg. Nå skal jeg lage meg en lunsj bestående av hummus og falafel. Vi snakkes senere!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har ingen bestemt stil, men er veldig glad i simple antrekk med øyefangende detaljer enten om det er en jeans med broderi eller  enkle smykker i gull eller sølv. Det er vanskelig å definere stilen min, men en dag kan den være casual, den andre litt mer edgy eller sporty. Simple with a twist beskriver også stilen min - jeg elsker å sprite opp et antrekk fra null til hundre med enten en biker jakke, veske eller et par sko i en poppende farge. Det gir hele antrekket en røff edge. Tenk dere en Mom-fit jeans med perfekt passform stylet med en enkel basic t-skjorte, biker jakke og sølv sneakers - ønsker meg virkelig sneakers i sølv. Invester i basic plagg og IT-plagg som aldri går av moten og kun plagg du kan se for deg i antrekk, mine beste "tips" i en setning.

Likes

Comments

Outfit of the day

WEARING:
OFF SHOULDER TOP FROM H&M
SHORTS FROM ASOS (HERE)
SHOES FROM CONVERSE


Jeg har fortsatt nesten et fult minnekort med antrekksbilder fra Skiathos som jeg har lyst til å poste. Dette antrekket brukte jeg en av de siste dagene og jeg elsker den nye shortsen min. Broderiet på shortsen gjør at off-shoulder toppen passer perfekt til, det er nesten helt lik grønnfarge i genseren som det er i deler av broderiet. Denim, grønt og rødt <3 Ett av mine favoritt antrekk i sommer. 

Likes

Comments


BLOGG.NO VS NOUW.COM


Jeg er litt usikker på hva jeg gjør, men har tidligere blogget hos blogg.no og kanskje det fortsatt? Det vet jeg ikke enda. Jeg har begynt å gå lei av å blogge hos blogg.no mye fordi det er så avansert å lage sitt eget design, men også på grunn av begrensningene. Det er absolutt ikke noe galt med blogg.no generelt, men jeg er ute etter et sted hvor mulighetene er større både når det kommer til bloggen sin helhet og respons. Jeg har ikke bestemt meg for å bli, men å teste noe nytt skader absolutt ikke - kanskje jeg blir værende? Siden Nouw er veldig ukjent for meg hadde det vært hyggelig å få et lite innblikk i hvordan det er å blogg her. Hva tenker du?

Likes

Comments

Travel

 2603030130SOME PHOTOS FROM OUR LAST DAY IN GREECE 

Jeg må tilbake til Skiathos engang og besøke flere øyer i Hellas. Vår siste dag brukt vi sånn her: Startet dagen med frokost på vår favoritt restaurant Ithaki (de hadde virkelig god mat, både frokost, lunsj og middag), deretter tok vi turen ned til sentrum for å titte litt i butikkene før vi dro videre til en liten stein brygge med kaktuser i fjellveggene og krystallklart hav rundt.
​Vi ble værende i mange timer for å nyte de siste timene med sol og bading, før vi dro tilbake til hotellet, dusjet og gjorde oss klare for middag. Kvelden ble brukt på en ny restaurant også tok vi noen drinker på Old Port (de har seriøst de beste drinkene) frem til midtnatt. Med andre ord en herlig avslutning på den beste ferien♥

Likes

Comments

Travel

INNLEGGET SKULLE EGENTLIG BLITT POSTET 27.AUGUST 16:00.

For et vært det har vært i dag. Jeg har ligget ute på terrassen i hagemøblene siden lunsj tider og jobber fortsatt på spreng med å kapre de siste solstrålene før høsten. Fargen hadde begynt å forsvinne, så timingen kunne virkelig ikke blitt bedre. Nok om farge, ikke mye interessant for dere. I kveld skal jeg til Margrethe med noen venninner og videre på en liten konsert. Det er en stund siden sist så det blir koselig! Jeg har fortsatt et lite håp om Indian summer i løpet av de neste dagene, tenk hvor deilig det hadde vært? Sun means fun, hadde vært perfekt med en ordentlig avslutning på sommeren! En kort oppdatering før jeg går ned på badet, fikser meg og hopper på bussen til byen. Vi snakkes veldig snart!

Likes

Comments

TravelBILDEDRYSS FRA BÅTTUR

En av de beste opplevelsene fra Skiathos var den første båtturen vår rundt øya og nest siste dagen bestemte vi oss for å dra på en ny. Vi fikk dessverre ikke besøkt Lalaria (fineste og mest spesielle stranden) som var det største ønsket, men det gir meg bare en ekstra grunn til å dra tilbake, uansett besøkte vi mange andre fine strender.
Sett bort i fra det var det enda en vellykket båttur med mye sol og bading. Vi avsluttet båt dagen på en av de største strendene på en øde øy hvor vi fanget litt flere solstråler og spiste en skikkelig gresk lunsj. Gresk salat er seriøst noe av det beste jeg vet, det metter og er veldig lett for magen - noe jeg behøver når det er varmt ute. På veien hjem fikk vi servert frisk vannmelon og øl noe som var sinnsykt godt flere timer borte fra land. 

Et lite utbrudd: Må nesten få lov til å si at det finnes veldig mange idioter på ferie, noen av menneskene på båten ble så sure for at vi ikke dro til Lalaria (som var en og en halv time av en 7 timers tur), til tross for at det kun var får vår egen sikkerhet på grunn av store bølger. Unnskyld, men det finnes for mange dumme som tror de har mer peiling enn grekerne selv - de verste var uheldigvis nordmenn i dette tilfellet, takk gud for at det er få som skjønner at man er fra samme land. 

 

Likes

Comments

Beauty, Outfit of the day


WEARING: 
OFF SHOULDER TOP FROM H&M, JEANS FROM ZARA 
PINK JACKET FROM ZARA, SHOES FROM NELLY


Det føles litt godt å  være hjemme også for man slipper å leve i en koffert med kun noen få plagg som man går lei av etterhvert. For to dager siden var jeg en liten tur i parken og møtte noen venninner, koselig å se de igjen! Jeg fikk endelig tatt i bruk en av mine favoritt jakker, gleder meg til å vise dere flere antrekk med dette sukkersøte falske skinnet!

Likes

Comments